CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
-
Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4
χρονια πολα καλη χρονια να εχουμαι η απανταχου καγκουρεs.Mπραβο στον φιλο μου τσελιο που εχει το καλυτερο περιπτερο που εχω δη τα εχει ολα.Ο DAGGAS εγραψε παλι
ρε παιδιά σόρυ για την ολίγου καιρού απομάκρυνση αλλά...
τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα περιέγραψε ο επίτιμος χαζομάρας και ο καγκουροαυτοκράτορας (τρομάρα του. που πάς με το jimnάκι ρεεεεε!).
έχουμε και λέμε: στραβό άκρο πίσω ημιαξονίου, έκοψε ο πλαστικός μοχλός στο εργάτη και έπρεπε να κάνω πατέντα, τσακώθηκα με ένα ζόρικο πρανές που με έριχνε συνέχεια στο πλάϊ και πάει το πίσω φανάρι μαζί με τη λαμαρίνα.
σχετικές φωτό παρακαλώ.

επίσης ψιλοκατέστρεψα τα φρένα μου γιατί ξέχασα την δαγκάνα σε ένα κουβά με νερό και διέλυσα τις φλάτζες,
επίσης, την περασμένη Κυριακή βάφτισα και το παιδάκι ενός καλού φίλου και είχαμε τρεχάματα για τις προετοιμασίες,
ήρθαν τα τέλη 1750€ και ήθελα λίγο χρόνο να συνέλθω απο το εγκεφαλικό, επειδή οι κυβερνήτες μας είχαν κάτι φοβερές πολεοδομικές ιδέες έτρεχα σαν τον Βέγγο να προλάβω την έκδοση μερικών οικοδομικών αδειών, είχα και το εκαθαριστικό της εφορίας στο σημειωματάριόμου να το βλέπω κάθε πρωι που ξυπνάω, μερικά μικροπροβλήματα υγείας του αδερφού, μέσα σ'όλα αυτά έχω την αίσθηση ότι έχουμε άνοιξη και νομίζω ότι θα κάνω τον μαϊμουδίτσο σε μια μαϊμουδίτσα ή τον πεταλουδίτσο στην πεταλουδίτσα ή τον λιονταρίτσο στην λιονταρινίτσα. ούφ! έσκασα!
λίγα είναι?
έμεινα εγκλωβισμένος απο τέλη Νοέμβρη και τώρα που γράφω είμαι στο γραφείο. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
αλλά όλα καλά.
εχθές κατάλαβα γιορτές. γέμισα όόόόόόλο το αμάξι παιχνίδια και απο σήμερα το μεσημέρι θα πάω σε όλους μου τους φίλους να τρώω κουραμπιέδες και μελομακάρονα να γενώ οσάν την δίφυλη ντουλάπα.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΕΝΤΟΣΚΕΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΤΟΥΧΟΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ 300 ΚΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ LONG LIVE THE KING!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΕΠΙΤΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!!
τα πράγματα είναι όπως ακριβώς τα περιέγραψε ο επίτιμος χαζομάρας και ο καγκουροαυτοκράτορας (τρομάρα του. που πάς με το jimnάκι ρεεεεε!).
έχουμε και λέμε: στραβό άκρο πίσω ημιαξονίου, έκοψε ο πλαστικός μοχλός στο εργάτη και έπρεπε να κάνω πατέντα, τσακώθηκα με ένα ζόρικο πρανές που με έριχνε συνέχεια στο πλάϊ και πάει το πίσω φανάρι μαζί με τη λαμαρίνα.
σχετικές φωτό παρακαλώ.

επίσης ψιλοκατέστρεψα τα φρένα μου γιατί ξέχασα την δαγκάνα σε ένα κουβά με νερό και διέλυσα τις φλάτζες,
επίσης, την περασμένη Κυριακή βάφτισα και το παιδάκι ενός καλού φίλου και είχαμε τρεχάματα για τις προετοιμασίες,
ήρθαν τα τέλη 1750€ και ήθελα λίγο χρόνο να συνέλθω απο το εγκεφαλικό, επειδή οι κυβερνήτες μας είχαν κάτι φοβερές πολεοδομικές ιδέες έτρεχα σαν τον Βέγγο να προλάβω την έκδοση μερικών οικοδομικών αδειών, είχα και το εκαθαριστικό της εφορίας στο σημειωματάριόμου να το βλέπω κάθε πρωι που ξυπνάω, μερικά μικροπροβλήματα υγείας του αδερφού, μέσα σ'όλα αυτά έχω την αίσθηση ότι έχουμε άνοιξη και νομίζω ότι θα κάνω τον μαϊμουδίτσο σε μια μαϊμουδίτσα ή τον πεταλουδίτσο στην πεταλουδίτσα ή τον λιονταρίτσο στην λιονταρινίτσα. ούφ! έσκασα!
λίγα είναι?
έμεινα εγκλωβισμένος απο τέλη Νοέμβρη και τώρα που γράφω είμαι στο γραφείο. ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
αλλά όλα καλά.
εχθές κατάλαβα γιορτές. γέμισα όόόόόόλο το αμάξι παιχνίδια και απο σήμερα το μεσημέρι θα πάω σε όλους μου τους φίλους να τρώω κουραμπιέδες και μελομακάρονα να γενώ οσάν την δίφυλη ντουλάπα.
ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΠΕΛΙΑ, ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΤΕΝΤΟΣΚΕΠΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡΜΑΤΟΥΧΟΙ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ 300 ΚΙΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΟΗΣΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΛΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ LONG LIVE THE KING!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
ΕΠΙΤΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ!!!!!!
if it doesn't break, fix it until it does
Αντε να δούμε το κακόμοιρο το παιδάκι τί προκοπή θα κάνει, με τέτοιο νονό!!!!antonisxj wrote:την περασμένη Κυριακή βάφτισα και το παιδάκι ενός καλού φίλου και είχαμε τρεχάματα για τις προετοιμασίες,

Τί σου έφτεγε το παντέρμο το κοπελάκι;;;

Φαντάσου να είχε και ο παπάς μια δώση τρέλας. Έρε γλέντια το πιτσιρίκι!!!
Σε ποιόν να το πεί και να μην τον πιστέψει.

Καλή χρονιά καγκουροαδερφοί!!!!!!
- XJ ''The Doctor''

Σε εχουν παρει ΟΛΟΙ χαμπαρι!!!!!
Μουα μου ελειψες του

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ
χαχχαχαχαχαχαχα. ήταν δύο παπάδες (τρίδυμα τα μωρά βλέπεις). ήταν και οι δύο χτυπημένοι λίγο στη φτερούγα.Drimon wrote:Αντε να δούμε το κακόμοιρο το παιδάκι τί προκοπή θα κάνει, με τέτοιο νονό!!!!antonisxj wrote:την περασμένη Κυριακή βάφτισα και το παιδάκι ενός καλού φίλου και είχαμε τρεχάματα για τις προετοιμασίες,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τί σου έφτεγε το παντέρμο το κοπελάκι;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάσου να είχε και ο παπάς μια δώση τρέλας. Έρε γλέντια το πιτσιρίκι!!!
Σε ποιόν να το πεί και να μην τον πιστέψει.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή χρονιά καγκουροαδερφοί!!!!!!

τα κοπελάκια περιμένουν να μεγαλώσουν για να τα πηγαίνω βόλτες στο βουνό.

if it doesn't break, fix it until it does
antonisxj wrote:χαχχαχαχαχαχαχα. ήταν δύο παπάδες (τρίδυμα τα μωρά βλέπεις). ήταν και οι δύο χτυπημένοι λίγο στη φτερούγα.![]()
![]()
![]()
Τους γωνιούς του λιπούμαι

Δοκιμασμένη λύση όταν τα πιτσιρίκια είναι ανήσυχα!antonisxj wrote: τα κοπελάκια περιμένουν να μεγαλώσουν για να τα πηγαίνω βόλτες στο βουνό.
Τον φιλιότσο μου (πρόπερσι το καλοκαίρι που ήμουν εγώ κάτω κι αυτό έκανε διακοπές στους παπούδες του), όταν δεν τον άντεχε άλλο η μάνα του, πήγαινα και τον έκανα βόλτα. Η διαδρομή ήταν Ποταμίδα- Μπάλος και πίσω. Το κοπέλι μετά απ' αυτό όχι μόνο δεν είχε όρεξη να κουνηθεί, αλλά έκανε μια μέρα να συνέρθει!!!

Κουδούνι λέμε το πιτσιρίκι, τον πήγαινα σπίτι στα χέρια!!!!!!

ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
...εγώ στεναχωρήθηκα με το φανάρι και το σπάσιμο της λαμαρίνας στο νεύρο..... 

It's an XJ thing, you wouldn't understand!
XJ RULZZZZZZ!!!
XJ RULZZZZZZ!!!