Πρόσκληση συζήτησης για τους αγώνες 4Χ4

Post Reply
Γιάννης Αθανασίου

Πρόσκληση συζήτησης για τους αγώνες 4Χ4

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Το Σάββατο 9 Γενάρη η Επιτροπή 4Χ4 της ΕΘΕΑ έχει συνάντηση για τους αγώνες 4Χ4 του 2010.

Προσωπικά θα ήθελα να ξέρω τις θέσεις, τις ιδέες σας, τις προτάσεις σας. Όλων εσάς, αγωνιζόμενων, οργανωτών, πριν την συνάντηση αυτή.

Σας καλώ λοιπόν στο γραφείο του περιοδικού, Μελισσίων 43 στο Μαρούσι, πίσω από το νεκροταφείο Αμαρουσίου, να μου πείτε τί ακριβώς περιμένετε από τους αγώνες του 2010. Για να μπορέσουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, ας θέσουμε σαν χρόνο συνάντησης την Παρασκευή 8 Γενάρη στις 18:00. Όποιος δε μπορεί τη συγκεκριμένη ώρα μπορεί να έρθει οποιαδήποτε στιγμή σήμερα, αύριο ή την Πέμπτη από τις 10:30 μέχρι τις 17:00.

Σας περιμένω ΟΛΟΥΣ!
stavrosd

Re: Πρόσκληση συζήτησης για τους αγώνες 4Χ4

Post by stavrosd »

Καλησπέρα και καλή χρονιά Γιάννη!
Υπάρχει κάποια ατζέντα με το τι θα συζητηθεί την Κυριακή ωστε να μην αρχίσουμε και πλατιάζουμε ή απλά να πούμε αυτα που μας χτυπάν στου μάτ! :D
Ευχαριστώ
Δημητριάδης Σταύρος
Γιάννης Αθανασίου

Ας πούμε "Τί αγώνες θα θέλαμε το 2010" και βλέπουμε...

Καλό θα είναι ο καθείς να έχει κατασταλαγμένες προτάσεις για να μην πλατιάσουμε... Σε λιγότερο από 18 ώρες θα είναι η συνάντηση στην ΕΛΠΑ, οπότε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο θα είναι να τα κάνω όλα σε ένα... Χρειάζομαι τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων.
Φωκίων

Post by Φωκίων »

Γιάννης Αθανασίου wrote:................ Όλων εσάς, αγωνιζόμενων, οργανωτών, ........................
Παρατηρητες δεχεστε????
καθοτι ουτε το ενα ουτε το αλλο.....
Γιάννης Αθανασίου

Ναι Φωκίωνα. Εσύ είσαι "των αγώνων" ούτως ή άλλως.

... και όπως μου είπε, θα είναι εδώ και ο πρόεδρος της Επιτροπής 4Χ4. Μια καλή ευκαιρία λοιπόν να ακούσει τις απόψεις σας... αλλά θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για να μην ξημερώσουμε.
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”