Σου φταίει ο Δουκέρης ? σου φταίει ο Κατσιμαλής ? νομίζεις ότι έχεις δίκιο και δεν το βρίσκεις ? ε σπάστους το κεφάλι κι εγώ στο δικαστήριο θα έρθω μάρτυρας να πω ότι το μαδέρι σου έπεσε κατά λάθος από τα χέρια στο κεφάλι τους και ότι αυτοί έτυχε να περνούν , σφυρίζοντας ανέμελα , κάτω από το χέρι σου και δεν είδαν την ταμπέλα <<ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ >> !!!
Άσε το Ναύπλιο εκεί που κάθεται , καλά είναι ! Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψη σου και ταυτόχρονα την πρόταση σου και όχι το ποιος φταίει και γιατί


Το θέμα ανοίχτηκε γιατί προφανώς κάτι <<χάλασε>> τον Δουκέρη χτες μετά το ομολογουμένως τυχερό ατύχημα του συναθλητή μας .
Τι θέλει να πει ο ποιητής λοιπόν μετά γραφόμενα του ??? Να βάλουμε όλοι cage για να μην θρηνήσουμε κάποια στιγμή κάποιο θύμα .Σεβαστόν !!
Γιατί εμείς οι αγωνιζόμενοι δεν έχουμε cage ??? η προσωπική μου γνώμη είναι ότι βάζοντας cage βαφτίζουμε το καθημερινό μας αυτοκίνητο <<αγωνιστικό >> πράγμα που δεν θέλουμε για πρακτικούς λόγους και όχι γιατί το κόστος του είναι υπερβολικό μιας και η τιμή του είναι ίση με αυτή ενός μλοκέ διαφορικού ! άσε που θεωρούμε την τούμπα σπάνιο φαινόμενο για την οδηγική μας εμπειρία μαθημένοι από τα <<σούπα εμπόδια >>


Εγώ πάντως ψηφίζω cage , πυρόσβεση , και cut off μπαταρίας επίσης ψηφίζω λιγότερα trail τον χρόνο με 2 κατηγορίες για <<αγωνιστικά>> αυτοκίνητα με κριτήριο μόνο την διάσταση του ελαστικού σε ποιο ελεγχόμενους χώρους και περισσότερα wild terrain .
Αυτά , τώρα αν σε διεγείρω κι εγώ ρε Γιάννη βρίσε με κι εμένα !!! Και πάλι την ίδια εκτίμηση θα τρέφω προς το πρόσωπο σου .


