1st Komotini Adventure Trophy 2010
-
Re: 1st Komotini Adventure Trophy 2010
Kατα τα φαινόμενα ...κι εμείς θα είμαστε εκεί, που να πάρει...
cherokee team
www.woodworkers.gr
www.woodworkers.gr
Βρε καλως τα παιδια. Πιστευω οτι αποτελει τιμη για τον αγωνα μας η συμμετοχη αγωνιζομενων με ιστορια στο OFF ROAD σαν του Μιχαλη. Μακαρι να μπορεσουν κι αλλοι απο τους παλιους τροφιστες να ερθουν.
-
Μαντεψε και με ποιον "φίλο" σου θα είμαστε ζευγάρι! ...κατα τα φαινόμενα πάντα γιατί είναι νωρίς ακόμα!
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μου λείψατε όλοι περισσότερο απ΄ότι περίμενα!
Εύχομαι να μην υπάρξουν εμπόδια...

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Μου λείψατε όλοι περισσότερο απ΄ότι περίμενα!
Εύχομαι να μην υπάρξουν εμπόδια...
cherokee team
www.woodworkers.gr
www.woodworkers.gr
Nα φροντισεις ομως, να μην εχεις........ΠΙΕΙ Red Bull !!!!!!apnea wrote:Άρη, υπολόγισε κι εμένα!
Μανώλη, με θέλεις δεξιά σου;![]()

Μπαρμπαρια ΩΡΕ!!!! Οντως η.....ακοη μου φετος,.....ΔΙΑΤΑΡΑΧΤΗΚΕ με οσα εγιναν στο χωρο!!!!! Απο τη θεση του.....ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ λοιπον ,για......φτιαξε την.....ΟΜΑΔΑ????GENERAL LEE wrote:Αγώνας χωρίς Νταή δεν γίνεται !!!
Θα συγκαλέσουμε συμβούλιο σύντομα για να φτιάξουμε τα ζευγάρια .Εχε ανοιχτό το κινητό σου μπάρμπα και να το κρατάς κοντά στο αυτί σου γιατί τελευταία δεν ακούς και καλά !!!![]()
![]()

Ρε παιδιά που πάτε? εγώ θα είμαι συνεργείο τότε.... 

Μπραβο ρε παιδια!!!Σπασατε τον παγο που επικρατει στην βορεια Ελλαδα με τους αγωνες...εμεις δεν ξερω αν θα τρεξουμε,αν και θα το ηθελα παρα πολυ αφου θα ειναι και ο φιλος μου ο Μιχαλης να θιμιθουμε λιγο τα παλια!!!!!!Παντως θα μαστε εκει σαν θεατες σιγουρα....

KAVALIOTAKIA....
Ανδρεας Παραγιος...
Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
Ανδρεας Παραγιος...
Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
Parason wrote:Μπραβο ρε παιδια!!!Σπασατε τον παγο που επικρατει στην βορεια Ελλαδα με τους αγωνες...εμεις δεν ξερω αν θα τρεξουμε,αν και θα το ηθελα παρα πολυ αφου θα ειναι και ο φιλος μου ο Μιχαλης να θιμιθουμε λιγο τα παλια!!!!!!Παντως θα μαστε εκει σαν θεατες σιγουρα....![]()
![]()
Εσυ και να τρεξεις και να μην τρεξεις το ιδιο μας κανει. Δεν ψαχνουμε για αποτυχημενους OFFROADER σαν κι εσενα με 38 τριτες θεσεις 42 δευτερες και 63 περιπου πρωτες. Καλα που σταματησες για λιγο παλικαρι μου και πηραν κουπα και καποιοι αλλοι.

για λιγο οπως ειπες Κωστα!!!!περιμενε και ερχετε καινουργια ανανεομενη ομαδα!!!!θα εχουμε και τον φονακλα μαζι μας για να προσφερουμε εκτος απο θεαμα και πολυ γελιο!!!!!

KAVALIOTAKIA....
Ανδρεας Παραγιος...
Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
Ανδρεας Παραγιος...
Kavala Suzuki Team...
Kavala off Road Club....
Κανενα νεο?ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ.Αντε 48 κι αποψε.
''Η Ρωμανια κι' αν περασεν,ανθει και φερει κι' αλλο'' www.4x4grevena.gr