stavrosd wrote:
Αυτό σηκώνει κουβέντα, το τί σημαίνει κλειστές και τί ανοιχτές διαδρομές!
Στο 24ωρ είχαμε rally, σε διεθνείς αγώνες υπάρχουν ειδικές 100+ χιλιομέτρων που θεωρούνται κλειστές αλλά!, γενικά θέλει συζήτηση το πράμα

είδομεν!
Κλειστές διαδρομές Σταύρο μου, είναι οι διαδρομές που είναι φυλασόμενες! Μόνο αυτές λέγονται κλειστές! Είναι οι διαδρομές δηλαδί που τρέχουν όλα τα rally αυτοκίνητα, και μαζί με αυτά, χρόνια τώρα στην Ελλάδα τουλάχιστον, σε αντίστοιχες διαδρομές τρέχουν και τα rally 4x4 (βλ. Ελληνο-ιταλικούς, Ελληνικά Baja κτλ.) Δυστιχός εδώ δέν έχουμε στέπες και ερήμους οπου μπορείς να δείς το αντίθετα κινούμενο όχημα απο 2 χιλιόμετρα μακριά!
stavrosd wrote:
Το πρώτο κομμάτι όντος το καλύπτει η όλη ιδέα και έχει νόημα, για το δεύτερο όμως νομίζω οτι αν κινείστε παράλληλα με τους άλλους αγώνες δεν θα καταφέρεται να ανοίξετε τις συμμετοχές.
Σταύρο αρκούνε και αυτοι οι 16! Για τους υπόλοιπους, ο Στέφανος κάνει πολλές προσπάθειες και κινήσεις, γιατί πιστέυει (οπώς και εγώ) πώς υπάρχουν πολλά άξια πληρώματα που θα μπορούσαν πραγματικά να τρέξουν Rally μιάς και έχουν όλα τα προσόντα! Όσοι θέλουν και μπορούν, ακολουθούν, όσοι δέν... τί να κάνουμε? Εμείς πάντος θα έχουμε προσπαθήσει για όλους και θα κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια μιάς και θα έχουμε προσπαθήσει πάσα δυνάμη να "αναστήσουμε" τα rally 4x4 στην Ελλάδα.
Για το θέμα του άν θα κινούμασε παράλληλα με τους άλλους αγώνες, νομίζω πως σε κάλυψε η πρόσκληση του Στέφανου προς όλους τους οργανωτές αγώνων 4χ4, να προτείνουν, και άν συμφωνίσουμε όλοι να μας συμπεριλάβουν σε κάποιους αγώνες τους αλλά με κλειστές διαδρομές. Τώρα το άν θα συμπέσουν οι ημερομηνίες των υπόλοιπων αγώνων με το Rally ΕΛΠΑ π.χ. (Άν και εφόσον έχει επιλεχθεi το Rally EΛΠΑ), αυτό δέν μπορεί να το ξέρει κανείς, αφού ακόμα οι αγώνες 4χ4 δέν έχουν ανακοινοθεί! (και ποιός ξέρει πότε...

) Σου επαναλαμβάνω όμως, πώς αρκετοί αγωνιζόμενοι που ήδη συζητάμε, προτιμούν τους αγώνες 4χ4 παρά τους μεικτούς (Ι.Χ. + 4Χ4) καθώς ταιριάζουν περισσότερο στα αυτοκινητά μας! Αυτό θα αποφασηστεί απο κοινού στην πρώτη συνάντηση, αφού όμως πρώτα δώθεί χρόνος σε εμάς (απο τους αγώνες regularity), να διαβάσουν αυτό το θέμα και να αποφασίσουν αν θα τους ενδιέφερε να συμμετάσχουν
stavrosd wrote:
...
αντί να νοιώθουν απειλημένοι απο κινήσεις που θα στερούν πληρώματα απο τους άλλους αγώνες
Εκεί φτάσαμε ρε Σταύρο? Λές να φτάσαμε τόσο χαμηλά? Λές να φοβούνται μήν χάσουνε καμία συμμετοχούλα? Εεεε τοτε δέν πρόκειται να πάμε ποτέ μπρωστά! Θα είμαστε μιά ζωή ψωροκώστενα!