Εύχομαι και εγώ σε όλους τους καγκουροφίλους μου και μη, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω από όλα πολύ χιόνι για τους Βόρειους και πολύ λάσπη για τους υπόλοιπους, οικογενειακή ευτυχία, και ότι επιθυμούν να τους το φέρει ο Άγιος Βασίλης
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )
Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos
Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους τους φίλους με υγεία χαρά και πολύ δημιουργία !!!
Με το καλό να γυρίσουμε χρονιά και η κάθε επιθυμία μας να γίνει πραγματικότητα !!!
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
Καγκουρες τι κανετε?
Πως τα περασατε τα Χριστουγεννα?
Ελπιζω να πηγατε πουθενα να ξεσκασετε...
Εγω μολις πηρα στα χερια μου το Wrangler μου...
Αντε λοιπον να κανονισουμε καμια ΚαγκουροΣυναντηση...
Με γεια το βελτιωμενο περιπτερο Τσελιο! Αντε επιτελους να σε δουμε σε καμια
καγκουροβολτα
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Ωραίος ρε Τσέλιο! Με το καλό να το χαρείς και να του πιείς το αίμα!!!
Τα Χριστούγεννα πέρασαν και το αλκοόλ μένει αυτό θα χαρακτήριζε τη δική μου περίπτωση
Ωραία ήταν! Ήρθαν οι γονείς της Μάρθας από Νάουσσα φορτωμένοι με τσίπουρο κρασιά και κρέατα Περριτό να σας πώ ότι αδειάσαμε ίσαμε 5 εξάδες Μακεδονικό (λευκό και κόκκινο παρακαλώ ) και κανά 4-5 κιλά τσίπουρο του παππού από Χαλκιδική συνοδεία γουρουνοπούλας! Μύλος έγινε! Η οικογένεια μεγάλωσε και για Αθήνα οι γιορτές ήταν καταπληκτικές Να χουμε την υγειά μας να βγάζουμε πάντα τέτοια γούστα
Άντε και καλώς να μας έμπει και ο καινούριος χρόνος! χικ
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
άντε Τσέλιο. καλορίζικες οι καινούριες τέντες!!
έμαθα είναι θερμομονωτικές για να βγάλεις το φετινό χειμώνα.
κοπέλια στα μουρέλααααααααααααααααα
άντε και καλά πιωσίδια!!!! Χο Χο Χο που λέει και ο Αϊ Βασίλης.