Πώς μπορώ να περάσω την καλοδίωση για τους προβολείς στην οροφή του τζιμάκου;
Για πέτε καμιά ιδέα!

Ναι και sikaflex υπαρχει που ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τη σιληκονη.Την υγρασια και την αλμυρα φιλε τιποτα δεν τα σταματαει.panjo wrote:υπαρχει και σιλικονη...
εγώ τα έχω περάσει από την κεραία, μέσα από μαύρο σπιράλ, sikaflex, και απολύτως κανένα πρόβλημα... αν θες μπορώ να σου στείλω και φώτο..., η αλμύρα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αν παρέμβεις με τρυπάνι και αρχίσεις και κάνεις τρύπες στη λαμαρίνα, αλλά έτσι κι αλλιώς η αλμύρα κάνει παντού κακό, το πας στη θάλασσα το αμάξι ???Muddiver89 wrote:Ναι και sikaflex υπαρχει που ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τη σιληκονη.Την υγρασια και την αλμυρα φιλε τιποτα δεν τα σταματαει.panjo wrote:υπαρχει και σιλικονη...
Σωστα τα λεει ο φιλος Αγγελος που ειναι και συνονοματοςΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu wrote:εγώ τα έχω περάσει από την κεραία, μέσα από μαύρο σπιράλ, sikaflex, και απολύτως κανένα πρόβλημα... αν θες μπορώ να σου στείλω και φώτο..., η αλμύρα θα σου δημιουργήσει πρόβλημα αν παρέμβεις με τρυπάνι και αρχίσεις και κάνεις τρύπες στη λαμαρίνα, αλλά έτσι κι αλλιώς η αλμύρα κάνει παντού κακό, το πας στη θάλασσα το αμάξι ???Muddiver89 wrote:Ναι και sikaflex υπαρχει που ειναι 1000 φορες καλυτερο απο τη σιληκονη.Την υγρασια και την αλμυρα φιλε τιποτα δεν τα σταματαει.panjo wrote:υπαρχει και σιλικονη...![]()
![]()