Δε το έχω αποκαλύψει αλλά σας το λέω....είμαι Μενταλιστ....εγώ και ο Γιούρι Γκέλερ....Γιάννης Αθανασίου wrote:Κάτι ξέρεις εσύ!!!PANIAIN wrote:Θα πάρουμε πριμ...
24 Ώρες 4Χ4 2010
Re: 24 Ώρες 4Χ4 2010
-
Βαλτε κι εμας μεσα:
Ηλιας Νικολαου - Αγης Ορφανος (ισως υπαρξει κι αλλος συνοδηγος-συνεπιβατης, αυτο εν καιρω).
Σχετικα με το κοστος συμμετοχης θα υπαρξει οπως και περσυ εκπτωση για οσους πληρωσουν εγκαιρως;
Ηλιας Νικολαου - Αγης Ορφανος (ισως υπαρξει κι αλλος συνοδηγος-συνεπιβατης, αυτο εν καιρω).
Σχετικα με το κοστος συμμετοχης θα υπαρξει οπως και περσυ εκπτωση για οσους πληρωσουν εγκαιρως;
Ηλιας Νικολαου
Φέτος θα έχει άλλο... κόλπο για τους "γρήγορους"!
"δωρο" ποινες 1 ωρας?????

( εορταστικό χιουμορ ετσι?...)

( εορταστικό χιουμορ ετσι?...)
Όχι βέβαια...
Δώρο ποινές 2 ωρών στους φίλους μας, μη τυχόν κερδίσουν και βγουν οι "φίλοι των αγώνων" και πουν πως τους δώσαμε τη διαδρομή...
Αν, ναι! Και για να "σκάσουν οι οχτροί μας", ο αγώνας ΘΑ ΓΙΝΕΙ - παρόλο που κάποιοι εύχονται και διαδίδουν το αντίθετο. Αύριο θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και τις πρώτες συμμετοχές.
Δώρο ποινές 2 ωρών στους φίλους μας, μη τυχόν κερδίσουν και βγουν οι "φίλοι των αγώνων" και πουν πως τους δώσαμε τη διαδρομή...
Αν, ναι! Και για να "σκάσουν οι οχτροί μας", ο αγώνας ΘΑ ΓΙΝΕΙ - παρόλο που κάποιοι εύχονται και διαδίδουν το αντίθετο. Αύριο θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε και τις πρώτες συμμετοχές.
7 λεπτα προπορεια αρκουν.....Γιάννης Αθανασίου wrote:Δώρο ποινές 2 ωρών στους φίλους μας, μη τυχόν κερδίσουν και βγουν οι "φίλοι των αγώνων" και πουν πως τους δώσαμε τη διαδρομή....

Δώσε μου τώρα τη ποινή μη σπάσω τσάμπα το αμάξιΓιάννης Αθανασίου wrote:Όχι βέβαια...

Εσύ, ψάρι, πέσε και παίρνε... μέχρι να κουραστώ να μετράω... ένα νέο, σε ηλικία, αγωνιζόμενο σε έχουμε, μη μας πάρεις και τον αέρα!!!
Ωχ εγώ θα τη πλερώσω....του βοτανικού ο μάγκας....Γιάννης Αθανασίου wrote:Εσύ, ψάρι, πέσε και παίρνε... μέχρι να κουραστώ να μετράω... ένα νέο, σε ηλικία, αγωνιζόμενο σε έχουμε, μη μας πάρεις και τον αέρα!!!

..... σιγα μην μας βγεις και "το καλυτερο παιδι"