5o TRIAL ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

samisnow

Re: 5o TRIAL ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Post by samisnow »

Kritikos wrote:
aporia wrote:;) thelo na moy pite :!: :!: ston epomeno agona idika k3 ti empodia tha exete :?: kai ean odigi kai theates esthanthoyme ANATRIXILA :!: :!: :!: ;)
Νομίζω ότι αυτά που θα δείτε θα σας φαίνουντε απίστευτα. Το Λασίθι έχει βρει από τώρα τις διαδρομές :lol: :lol: Σας έχουμε και ένα αγώνα έκπληξη από του χρόνου φίλε μου που θα μάθετε σύντομα :ugeek: :ugeek:

εγω και ο Βαγγελης ετουμαστε απο τωρα να μπαινουμε Κ1....αν χρειαστει θα βγαζουμε το roll cage και τους εργατες αντε και τα λαστιχα....
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
aporia

Post by aporia »

;) vaggeli den kratas maxairi na pame gia xorta :?: fovounde oi antres :?: ;)
nikos

Post by nikos »

sixaritiria se ollous kai tou xronou poio polles simetoxes apo olous tous nimous
Kritikos

Post by Kritikos »

aporia wrote:
Kritikos wrote:
aporia wrote:;) thelo na moy pite :!: :!: ston epomeno agona idika k3 ti empodia tha exete :?: kai ean odigi kai theates esthanthoyme ANATRIXILA :!: :!: :!: ;)
Νομίζω ότι αυτά που θα δείτε θα σας φαίνουντε απίστευτα. Το Λασίθι έχει βρει από τώρα τις διαδρομές :lol: :lol: Σας έχουμε και ένα αγώνα έκπληξη από του χρόνου φίλε μου που θα μάθετε σύντομα :ugeek: :ugeek:
;) kai ego file apo to lasithi eimai ;)
Αφήστε τα κόλπα εσείς η δυο και ετοιμαστείτε για της συνεπιες έχουμε θέμα για του χρόνοι!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
φίλε απορία για τη Λέσχη Λασιθίου μιλάμε συγνώμη που δεν το διευκρίνισα!!!
samisnow

Post by samisnow »

Πως μ αρεσουν αυτες οι συνεπειες πως μ αρεσουν.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
οπως και να χει εμεις περναμε καλα οτι και αν γινει και το ξερεις κ.Γιωργο μας..το ξερεις καλα νομιζω και δεν νομιζω να εχεις αντιθετη αποψη....μας την εκανες λιγο βεβαια το Σαββατο το βραδυ αλλα δυκαιολογιμενα διοτι απο το πρωι προσπαθουσες για το καλητερο του αγωνα...
οπως και να χει σου χουμε εμπιστοσυνη και για του χρονου και το ξερεις....απο τις καλητερες διοργανωσεις που μπορουμε να λαβουμε μερος ειναι ωθε τσι παντες σας απλα να μου προσεχεις το Βαγγελακι γιατι του χρονου θα μπαινει Κ4 ετσι που το παει παλι...πες του και συ κατι γιατι δεν μ ακουει...
αλλα ξερω γιατι το κανει...γιατι του χρονου θα εχουμε και τον Μπουρτακο μας στην Κ3 οποτε υπαρχει ενα θεμα... :oops: :oops: :oops:
KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Kritikos

Post by Kritikos »

samisnow wrote:Πως μ αρεσουν αυτες οι συνεπειες πως μ αρεσουν.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
οπως και να χει εμεις περναμε καλα οτι και αν γινει και το ξερεις κ.Γιωργο μας..το ξερεις καλα νομιζω και δεν νομιζω να εχεις αντιθετη αποψη....μας την εκανες λιγο βεβαια το Σαββατο το βραδυ αλλα δυκαιολογιμενα διοτι απο το πρωι προσπαθουσες για το καλητερο του αγωνα...
οπως και να χει σου χουμε εμπιστοσυνη και για του χρονου και το ξερεις....απο τις καλητερες διοργανωσεις που μπορουμε να λαβουμε μερος ειναι ωθε τσι παντες σας απλα να μου προσεχεις το Βαγγελακι γιατι του χρονου θα μπαινει Κ4 ετσι που το παει παλι...πες του και συ κατι γιατι δεν μ ακουει...
αλλα ξερω γιατι το κανει...γιατι του χρονου θα εχουμε και τον Μπουρτακο μας στην Κ3 οποτε υπαρχει ενα θεμα... :oops: :oops: :oops:
Αυτη και αν είναι είδηση οπότε θα έχετε ένα ακόμη παραπάνω για να συμπληρώνεται κατηγορία. όσο για τα άλλα εμείς να περνάμε καλά. αμοιβαία τα αισθήματα φίλε Μανόλη!!!!
aporia

Post by aporia »

;) giasas filimou :!: prepi na sas po oti sas kamarono otan pezete me ta paixnidiasas kai den malonete.file kritike mou aresoun oi yposxesis :?: arki na tis kratate :!: :!: :!: ;)
Kritikos

Post by Kritikos »

aporia wrote:;) giasas filimou :!: prepi na sas po oti sas kamarono otan pezete me ta paixnidiasas kai den malonete.file kritike mou aresoun oi yposxesis :?: arki na tis kratate :!: :!: :!: ;)
Καλλες Γιορτές σε όλους εσάς!!!! Κάλλη Χρονιά και θα τα πούμε λίαν συντόμως με καινούργια νέα. ο!! αγώνας πάντως δηλώθηκε 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και τα μυαλά στα κάγκελα. :mrgreen:
ΦΙΛΕ ΑΠΟΡΙΑ δεν σε ξέρω. Χρόνια σου Πολλά καταρχάς!!άλλα δεν με ξέρεις? ρώτα λοιπόν να μάθεις για τον[ μπάρμπα.κριτικό η κόκκινη Γιωργη] να σου πουν αν κρατάει αυτά που λέει :|
nikos

Post by nikos »

min aptoise kokkini to rethimno einai mazisou opoi den se jeroune prepoi na se mathoun kokkinis egieisi.bernados
aporia

Post by aporia »

Kritikos wrote:
aporia wrote:;) giasas filimou :!: prepi na sas po oti sas kamarono otan pezete me ta paixnidiasas kai den malonete.file kritike mou aresoun oi yposxesis :?: arki na tis kratate :!: :!: :!: ;)
Καλλες Γιορτές σε όλους εσάς!!!! Κάλλη Χρονιά και θα τα πούμε λίαν συντόμως με καινούργια νέα. ο!! αγώνας πάντως δηλώθηκε 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και τα μυαλά στα κάγκελα. :mrgreen:
ΦΙΛΕ ΑΠΟΡΙΑ δεν σε ξέρω. Χρόνια σου Πολλά καταρχάς!!άλλα δεν με ξέρεις? ρώτα λοιπόν να μάθεις για τον[ μπάρμπα.κριτικό η κόκκινη Γιωργη] να σου πουν αν κρατάει αυτά που λέει :|
;) min eisai sigouros oti den se gnorizo... file kritike :!: oso gia tis iposxesis o xronos tha dixi :!: :!: ;)
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”