κανονισμοί 2010
- superspiounos
Re: κανονισμοί 2010
Nicolas τώρα σε όλο αυτό τι περιμένεις να σου απαντήσω; Απλά συγκρατήσου γιατί τα πράγματα είναι πιο απλά από ότι νομίζεις και τα μπερδεύεις.
Κανείς δεν αφήνει τον έλεγχο στους εμπόρους και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να «πιστοποιήσει» κάτι.
Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται από τους Τ.Ε. ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ακόμα και στον Τ.Ε. του αγώνα, αν δεν υπάρχει Δ.Τ.Τ.
Όποιος θέλει οδηγίες για την κατασκευή και τις αναλυτικές προδιαγραφές, τις βρίσκει στο 283.
Εδώ: http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=1178
και συγκεκριμένα εδώ: http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1911
Όλα τα άλλα είναι μάλλον για να τα λέμε.
Κανείς δεν αφήνει τον έλεγχο στους εμπόρους και κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να «πιστοποιήσει» κάτι.
Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται από τους Τ.Ε. ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ακόμα και στον Τ.Ε. του αγώνα, αν δεν υπάρχει Δ.Τ.Τ.
Όποιος θέλει οδηγίες για την κατασκευή και τις αναλυτικές προδιαγραφές, τις βρίσκει στο 283.
Εδώ: http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=1178
και συγκεκριμένα εδώ: http://ethea.elpa.gr/common/includes/media.php?id=1911
Όλα τα άλλα είναι μάλλον για να τα λέμε.
-
Πραγματικά ρε Σπύρε, τι απάντηση είναι αυτή;
Ήταν διακριτικός και σε είπε υπερόπτη, ο γιος μου θα σε έλεγε ψωνάρα.
Νικόλα και εσύ γιατί κολλάς; Αφού είσαι σε θέση να ξέρεις ποιο τρέχει.
Να πεις του πεθερού που ψαχνόταν τι δώρο να σου πάρει για της γιορτές ότι το λένε παχύμετρο υπερήχων.
Τα άλλα όλα είναι απλά.
Να πεις του πεθερού που ψαχνόταν τι δώρο να σου πάρει για της γιορτές ότι το λένε παχύμετρο υπερήχων.
Τα άλλα όλα είναι απλά.
- friar
Μην κάνουμε το θέμα δύσκολο και με πολλά λόγια....
Ο νόμος λέει
(α) Είτε κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ακόλουθων άρθρων
(β) Είτε αναγνωρισμένος ή πιστοποιημένος από μία ΕΑΛ
(γ) Είτε αναγνωρισμένος από τη ΔΟΑ
Στο β και στο γ έχουμε χαρτί με υπογραφές και απλά τσεκάρουμε αν έχουν γίνει επεμβάσεις-παρεμβάσεις
το α είναι η ιδιοκατασκευή=πατέντα και ελέγχεται κατά περίπτωση
Τα λέω καλά Σπύρο???
Ο νόμος λέει
(α) Είτε κατασκευασμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ακόλουθων άρθρων
(β) Είτε αναγνωρισμένος ή πιστοποιημένος από μία ΕΑΛ
(γ) Είτε αναγνωρισμένος από τη ΔΟΑ
Στο β και στο γ έχουμε χαρτί με υπογραφές και απλά τσεκάρουμε αν έχουν γίνει επεμβάσεις-παρεμβάσεις
το α είναι η ιδιοκατασκευή=πατέντα και ελέγχεται κατά περίπτωση
Τα λέω καλά Σπύρο???
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Για να είμαι και φίλος με όλους ρε συ Σπύρο μου και να μην νομίζει κανένας οτι τα βγάζουμε από το μυαλό μας.S.Doukeris wrote: Νικόλα και εσύ γιατί κολλάς; Αφού είσαι σε θέση να ξέρεις ποιο τρέχει.
Αυτό και αν θα ήταν δώροS.Doukeris wrote: Να πεις του πεθερού που ψαχνόταν τι δώρο να σου πάρει για της γιορτές ότι το λένε παχύμετρο υπερήχων.
Τα άλλα όλα είναι απλά.

Θα τον βγάλουμε από τα παράθυρα τον έρμο.
Τώρα που το λες, θα κοιτάξω μήπως χτυπήσω κανένα...
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
- friar
Το παχύμετρο υπερήχων το συζήτησα εδώ και τρία χρόνια με τον κο Νάσσο Παπακώστα της τεχνικής επιτροπής. Μου αποκρίθηκε ότι το κονδύλι των € 1.800 ήταν υπερβολικό για την ΕΘΕΑ και δεν μπορούσε να διατεθεί.S.Doukeris wrote:Πραγματικά ρε Σπύρε, τι απάντηση είναι αυτή;
Τα άλλα όλα είναι απλά.
Κοίταξα να τα μαζέψω εγώ αλλά συνεχώς κάτι άλλο πιό πιεστικό προέκυπτε και ανέβαλε την απόκτηση του.
Αν και από την εμπειρία μου, οι αγωνιζόμενοι δεν πολυσυμπαθούν τα όργανα μετρήσεων και αμφισβητούν τα αποτελέσματα τους (βίαια καμιά φορά) οπότε φρούδα η προσπάθεια.
Παρεπιπτώντος μέτρησα μερικά Ν και βγάζουν 110-120
Last edited by friar on Sat Dec 19, 2009 20:45, edited 1 time in total.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Θα δούμε μην πάρουμε τίποτε από τα "σκουπίδια" του Πολυτεχνείου...friar wrote: Το παχύμετρο υπερήχων το συζήτησα εδώ και τρία χρόνια με τον κο Νάσσο Παπακώστα της τεχνικής επιτροπής. Μου αποκρίθηκε ότι το κονδύλι των € 1.800 ήταν υπερβολικό για την ΕΘΕΑ και δεν μπορούσε να διατεθεί.
Κοίταξα να τα μαζέψω εγώ αλλά συνεχώς κάτι άλλο πιό πιεστικό προέκυπτε και ανέβαλε την απόκτηση του.
Αν και από την εμπειρία μου, οι αγωνιζόμενοι δεν πολυσυμπαθούν τα όργανα μετρήσεων και αμφισβητούν τα αποτελέσματα τους οπότε φρούδα η προσπάθεια.

Το μόνο που μπορεί να αμφισβητηθεί σε ένα όργανο είναι είτε το καλυμπράρισμά του (κατά περίπτωση) είτε ο λάθος
τρόπος χρήσης του, αλλά στα σεμινάρια ΤΕ, διδάσκεται ακόμα και η ορθή χρήση κάθε οργάνου.
Είναι καλή ιδέα να καθιερωθεί κάτι τέτοιο. Ούτε αμφισβητήσεις θα υπάρχουν αλλά θα μπορεί και ο αγωνιζόμενος
να γνωρίζει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα (αμέσως μόλις τελειώσει η κατασκευή του κλωβού του),
αν κάνει την ίδια μέτρηση...
Μήπως τελικά η απάντηση στις ανησυχίες όλων μας είναι η καθιέρωση χρήσης οργάνων μετρήσεων?
- friar
Με ποιό τρόπο???Nicolas wrote: Θα δούμε μην πάρουμε τίποτε από τα "σκουπίδια" του Πολυτεχνείου...![]()
Οτι δεν είναι καρφωμένο κάτω, το παίρνουμε σπίτι????
Και μην ασχολήσε. Υπάρχουν πολλά άλλα μέχρι να φτάσουμε εκεί.
friar wrote:Με ποιό τρόπο???Nicolas wrote: Θα δούμε μην πάρουμε τίποτε από τα "σκουπίδια" του Πολυτεχνείου...![]()
Οτι δεν είναι καρφωμένο κάτω, το παίρνουμε σπίτι????

Από αυτά που πετιούνται λόγω αντικατάστασή τους με νέα, ρε κάφρε.

Κάγκουρας είμαι, δεν είμαι τραμπούκος

Άλλα χαρίζονται άλλα πάνε για ανακύκλωση άλλα μπαίνουν σε αποθήκη μέχρι να λυώσουν μόνα τους κλπ κλπ κλπ
Κάτι μπορεί να βρεθεί.
-
Η αλήθεια είναι πως και εγώ πιστεύω πως κάποιος που θα κάνει την διαδικασία δεν θα κλέψει στο πάχος της σωλήνας.
Να κερδίσει τι; Εδώ τους ψήνουμε να αφαιρέσουν τα παλιοσίδερα που έχουν στους προφυλακτήρες τους και δεν τα βγάζουν, το βάρος του κέητζ θα τους πειράξει;
Να κερδίσει τι; Εδώ τους ψήνουμε να αφαιρέσουν τα παλιοσίδερα που έχουν στους προφυλακτήρες τους και δεν τα βγάζουν, το βάρος του κέητζ θα τους πειράξει;
- friar
ΣωστάS.Doukeris wrote:Η αλήθεια είναι πως και εγώ πιστεύω πως κάποιος που θα κάνει την διαδικασία δεν θα κλέψει στο πάχος της σωλήνας.
Για αυτό λέω στον Nicolas ότι έχουμε πολλά άλλα να τακτοποιήσουμε μέχρι να φτάσουμε εκεί.
και για τα παλιοσίδερα ένας φίλος αντί για τον 24ώρο πήγε σπίτι του.
Αλλοι πρόλαβαν και τα έβγαλαν. Ειχαμε και έναν θαρραλέο που τα κατέβασε με τον κόφτη.