κανονισμοί 2010
Re: κανονισμοί 2010
Ο Σταύρος κερδίζει αγώνες συνέχεια...δε χρειάζετε να κερδίσει το πρωταθλημα για να καβαλήσει το καλάμι....θα έπρεπε εδω και χρόνια να το έχει πάρει καβάλα αλλά δε το έχει κάνει και ούτε πρόκειτε....τώρα τον γνωρίσαμε? δε τον ξέραμε? Δηλαδή αν είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά δε δίνει δικαίωμα να πείς κάτι αρνητικό για εκείνον αυτός είναι ο Σταύρος.....δε καταλαβαίνω γιατί να σωπάσει...επειδή κέρδησε το πρωτάθλημα πρέπει να υποστηρίζει τους πάντες και τα πάντα? Ήμαρτον δηλαδή....
Tην λέξη ομολογκε Φωκίωνα δεν έχω αναφέρει πουθενα. Ομολογκε συμαίνει ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ και δεν εννοω αυτο .Φωκίων wrote:Δανειζομαι μια φραση του Κου Αποστολιδη απο αλλο θεμα
" βαση προδιαγραφων" rollcage = ομολογκε de facto?????????
ΤΙ ΕΝΝΟΩ : Σωστό Παχος παντου , Σωστή κατασκευή , Σωστή τοποθέτηση και υλικό. Δηλαδη να εχει κατασκευασθή βααει των σχεδίων ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ.
\
αφήστε λοιπόν τους αγωνιζόμενους να αρχισουν να τα κατασκευάζουν τον φλεβάρη είναι ο πρώτος αγώνας
Λοιπόν έχουμε Cage , Καθίσματα , Ζωνες Εστω καο ΛΗΓΜΕΝΑ και ΛΗΓΜΕΝΑ.
η λεξη εχει αναφερθει.. παλαιωθεν
αλλα ετσι κι αλλιως δεν εχει και νοημα να το συζηταμε...
ας βγουν με το καλο οι κανονισμοι...
το " αφηστε τους αγωνιζομενους να αρχιζουν να τα κατασκευαζουν" το λετε υπευθυνα?? Θελω να πω οτι οοοοοοταν με το καλο βγουν οι κανονισμοι δεν θα βρεθουν προ εκπληξεων???
( Τα κεφαιλαια δεν χρειαζονταν... νομιζω.... )
το " αφηστε τους αγωνιζομενους να αρχιζουν να τα κατασκευαζουν" το λετε υπευθυνα?? Θελω να πω οτι οοοοοοταν με το καλο βγουν οι κανονισμοι δεν θα βρεθουν προ εκπληξεων???
- friar
Elementary my Dear Watson.... Recycle....atlasteam wrote:Μια γενικευμένη προσέγγιση στο θέμα εξοπλισμός ασφαλείας των αυτοκινήτων (κατά την άποψη μου) , τουλάχιστον για τις "μεγάλες" κατηγορίες :
Ή χρησιμοποιείς πράγματα (rollcage , καθίσματα , ζώνες , πυροσβεστήρες κλπ.) με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν στη FIA ή τίποτα.
Είναι τουλάχιστον γελοίο να λες στο κανονισμό ότι επιτρέπονται ληγμένα καθισματα , ζώνες κλπ ......... δηλαδή οι του 4χ4 είναι αγωνιζόμενοι 2ης κατηγορίας και τρέχουν με τα σκουπίδια των άλλων.
Τώρα θα πείτε .......... θέλει να πουλήσει αυτός ........ χεστηκ@ για αυτό και όσοι με γνωρίζουν το γνωρίζουν !
Απλά είναι τραγελαφικό να βλέπεις 4χ4 με κόστος ανταλλακτικών και βελτιώσεων χιλιάδων ευρώ και να τσιγγουνευόμαστε στα κεφάλια μας και την σωματική μας ακεραιότητα.
Ειδικά με κάτι κινέζικης προέλευσης ανακλινόμενα καθίσματα που είδα σε πολλά "αγωνιστικά" στο 24ώρες ....... σταυροκοποιόμουν !

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Διαβάζω , διαβάζω συνεχώς ολα οσα λέτε και σωστα και λάθος . Οι απόψεις σας χρήσιμες δεν παίζετε ετσι το παιχνίδι. Εκτός απο τα Τεχνικά θέματα που λίγο πολυ είναι ολοκληρωμένα δεν νομιζω η ΕΘ.Ε.Α να κανει μεγάλες τροποποιήσεις ετσι εχω καταλάβει έγώ τουλαχιστον οπως εχει αναφέρει πιο πάνω ο Γιάννης και ο Σπυρος.
Τωρα Σταυρο ολα τα αλλα θέματα οπως μας ανακοινώθηκε οι τελικές αποφάσεις των αγώνων του Πρωταθλήματος η ΕΘ.Ε.Α θα μας ενημερώσει πριν τα χριστούγεννα. στην επιτροπη'
Στην τελευταία συναντηση την Τεταρτη οι οργανωτες ( Αθανασιου , Αθανασουλ'όπουλος , Κατσιμαλής , Δουκέρης , Εκπροσωπος του Πύργου , και εγώ) ενωπιων των Μ.Χαλιβελάκη , Τασσου Αθανασίου , και Θ. Γκουρτσουλη είπαν τις απόψεις τους σχετικά με τους αγώνες του πρωταθλήματος .
Τωρα περιμένουμε τις αποφάασεις τους για το ποσοι αγώνες θα γίνουν , πως θα γίνουν εαν θα υπάρχοτυν μικτοί κλπ κλπ. Καντε λοιπόν λίγη υπομονή.
Open : Πρωταθλημα Normal : Επαθλο Licence απο την Ελπα ετήσια κόστος θα ανακποινωθή
Αυτά μόνον παραβαίνοντας την αρχή οι ανακοινώσεις να γίνουν απο την επιτροπή.
Δουλειά γίνετε μην μας αδικειτε αα
Τωρα Σταυρο ολα τα αλλα θέματα οπως μας ανακοινώθηκε οι τελικές αποφάσεις των αγώνων του Πρωταθλήματος η ΕΘ.Ε.Α θα μας ενημερώσει πριν τα χριστούγεννα. στην επιτροπη'
Στην τελευταία συναντηση την Τεταρτη οι οργανωτες ( Αθανασιου , Αθανασουλ'όπουλος , Κατσιμαλής , Δουκέρης , Εκπροσωπος του Πύργου , και εγώ) ενωπιων των Μ.Χαλιβελάκη , Τασσου Αθανασίου , και Θ. Γκουρτσουλη είπαν τις απόψεις τους σχετικά με τους αγώνες του πρωταθλήματος .
Τωρα περιμένουμε τις αποφάασεις τους για το ποσοι αγώνες θα γίνουν , πως θα γίνουν εαν θα υπάρχοτυν μικτοί κλπ κλπ. Καντε λοιπόν λίγη υπομονή.
Open : Πρωταθλημα Normal : Επαθλο Licence απο την Ελπα ετήσια κόστος θα ανακποινωθή
Αυτά μόνον παραβαίνοντας την αρχή οι ανακοινώσεις να γίνουν απο την επιτροπή.
Δουλειά γίνετε μην μας αδικειτε αα
Φωκίων wrote:η λεξη εχει αναφερθει.. παλαιωθεν

Φωκίωνα θα στο πω λίγο <<ξερά>> για να το καταλάβεις .
Εγώ και ο κάθε άλλος αγωνιζόμενος που φτιάχνουμε ένα αυτοκίνητο για να τρέξουμε (αχαχχαχαχααα) το 2010 , δεν πετάμε τα λεφτάκια μας τσάμπα , ρωτάμε για να έχουμε το κεφαλάκι μας ήσυχο . Ποιον ρωτάμε ??? Την επιτροπή , τα μέλη τους μάστορες , την ΕΛΠΑ και όλους όσους μπορεί να έχουν κάποια σχέση ή κάποια παραπάνω πληροφορία.
Δεν υπάρχει λοιπών περίπτωση να λάβω σοβαρά υπ όψιν μου αερολογίες του καφενείου που θα πληρώσω αργότερα διπλά , και πρόσεξε εκεί είναι η διαφορά μας ότι εγώ πληρώνω κι ότι εσύ απλά σχολιάζεις άρα εμένα μπορεί ένα τέτοιο θέμα να με καίει περισσότερο από εσένα .
Λόγια σταράτα λοιπών : Κύριοι δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει αλλά το cage δεν το γλιτώνουμε .Τι cage ??? Βάση προδιαγραφών και τέλος .Καθίσματα και ζώνες homologue ( με ταμπελακι ) έστω και ληγμένα .
Υπάρχει λοιπών λόγος να αμφισβητείς τα λεγόμενα των μελών της επιτροπής ?
Κάνοντας όλες αυτές τις ερωτήσεις – διευκρινήσεις που την απάντηση τους την ξέρεις μου θυμίζεις αυτό το φυτό που τα φύλλα του τα βάζει η μάνα μου στους κεφτέδες …πως το λένε μωρέ να δεις ………

- friar
μαϊντανο
Το βρήκα
κερδίζω τίποτα

Το βρήκα

κερδίζω τίποτα

"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Οκ my bad λοιπον.. αφου το ρωτοντας εδω κι εκει σου αρκει.... ( εννοω το προφορικά )
οταν θα κοβεσαι "ξερα" ή θα κοβεις με το δισκο "ξερα" το ξανα συζηταμε ( μην το παρεις προσωπικά - γενικα μιλαω) γιατι ο γραπτός κανονισμος ειναι λιιιιιγο διαφορετικός απο τον προφορικό...
τι θελω να πω, θεωρω παραλογο να "χτιζεις" το αυτοκινητο πληρονωντας εστω κι 1 ευρω, βασιζομενος σε "διαδρομοσυζητησεις". Αν βεβαια εσενα σου κανει, παω πασο...
Τα σεβη μου...
Παω να φαω τους κεφτεδες σου
οταν θα κοβεσαι "ξερα" ή θα κοβεις με το δισκο "ξερα" το ξανα συζηταμε ( μην το παρεις προσωπικά - γενικα μιλαω) γιατι ο γραπτός κανονισμος ειναι λιιιιιγο διαφορετικός απο τον προφορικό...
τι θελω να πω, θεωρω παραλογο να "χτιζεις" το αυτοκινητο πληρονωντας εστω κι 1 ευρω, βασιζομενος σε "διαδρομοσυζητησεις". Αν βεβαια εσενα σου κανει, παω πασο...
Τα σεβη μου...

Last edited by Φωκίων on Fri Dec 18, 2009 19:43, edited 1 time in total.
+1atlasteam wrote:Μια γενικευμένη προσέγγιση στο θέμα εξοπλισμός ασφαλείας των αυτοκινήτων (κατά την άποψη μου) , τουλάχιστον για τις "μεγάλες" κατηγορίες :
Ή χρησιμοποιείς πράγματα (rollcage , καθίσματα , ζώνες , πυροσβεστήρες κλπ.) με βάση τους κανονισμούς που ισχύουν στη FIA ή τίποτα.
Είναι τουλάχιστον γελοίο να λες στο κανονισμό ότι επιτρέπονται ληγμένα καθισματα , ζώνες κλπ ......... δηλαδή οι του 4χ4 είναι αγωνιζόμενοι 2ης κατηγορίας και τρέχουν με τα σκουπίδια των άλλων.
Τώρα θα πείτε .......... θέλει να πουλήσει αυτός ........ χεστηκ@ για αυτό και όσοι με γνωρίζουν το γνωρίζουν !
Απλά είναι τραγελαφικό να βλέπεις 4χ4 με κόστος ανταλλακτικών και βελτιώσεων χιλιάδων ευρώ και να τσιγγουνευόμαστε στα κεφάλια μας και την σωματική μας ακεραιότητα.
Ειδικά με κάτι κινέζικης προέλευσης ανακλινόμενα καθίσματα που είδα σε πολλά "αγωνιστικά" στο 24ώρες ....... σταυροκοποιόμουν !
Σου έχω δώσει την εντύπωση ότι παίζω ???Φωκίων wrote:Οκ my bad λοιπον.. αφου το ρωτοντας εδω κι εκει σου αρκει.... ( εννοω το προφορικά )
Τα σεβη μου...
Και ομολοκε βάσεις καθισμάτων έχω , και ζώνες έχω , και καθίσματα έχω , και cage έχω (και πάντα είχα ) και πυρόσβεση , και cut-off ,και φώτα έχω και αλαρμ και φλας και ομολοκέ σωληνώσεις καυσίμου και διπλές αντλίες και κόρνα-καθαριστήρες στα πόδια του συνοδηγού και τα μυαλά στα κάγκελα έχω .
Το να με απειλείς ότι θα κόψεις στον Τ.Ε. το θεωρώ τουλάχιστον χαζό από μέρους σου αφού μάλλον γνωρίζεις με ποιον μιλάς , αλλά πριν έρθεις να με περάσεις τεχνικό φάε και μια φασολάδα (βαλε και λίγο μαϊντανό μέσα , πηγαίνει )…….