PANIAIN wrote:Γιάννης Αθανασίου wrote:PANIAIN wrote:και κάτι όρια ταχύτητας...

Μέσα σε κατοικημένη περιοχή, όπως πρόσταζε και η ΕΘΕΑ και υπολογισμένα στο χρόνο που έπρεπε να κάνεις μέχρι το Olympus Plaza, φέρελπη νέε μου!!!
σωστό αυτό αλλά στο κεντρικό πήγαν να μας τρακάρουν 10 φορές....6 ΙΧ και 4 φορτηγά

Παλι θα φανω ο κακος........αλλα πρεπει να το γραψω !!!!
Κυριε Αθανασιου σας σεβομαι απεριοριστα και το ξερετε αυτο.....
Αλλα λαθη ,που ευκολα θα μπορουσατε να αποφυγετε ,δεν το κανατε !!
Τα συγκεκριμενα σημεια, με το οριο που ειχατε θεσει, ηταν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ και για μας και για τους αλλους !!
Επειδη ξαναπηγα στην Χαλκιδα (για την 7η ειδικη) ,προσεξα τα ορια ταχυτητας που εχει θεσει η τροχαια στα συγκεκριμενα σημεια και ηταν 40 μεσα στην πολη (εσεις ειχατε 30) και 60 στον περιφερειακο (εσεις ειχατε 40) .......
Θελετε να παμε μαζι ...μια ηλιολουστη Κυριακη ...στις 13:00 ,να περασουμε απο εκει με τα ορια σας ?????
Στην καλυτερη δεν θα τρακαρουμε ...........αλλα κριθαρακι στο ματι μας (απο τις μουτζες και τα μπινελικια που θα φαμε ) για τις υπολοιπες 3-4 ζωες μας ,δεν θα βγαλουμε !!!
και κατι αλλο απο την 7η ειδικη ......παλι με τα ορια !!!
μας ειχατε θεσει Μ.Ω.Τ 33.33 !!!
και σε ενα σημειο (δεν εχω μπροστα μου το R.B )(ειναι εκει που σας γραφω για ενα χωριο ,με τους πολλους κεντρικους δρομους ) μας βαλατε να κανουμε, με οριο 30χλμ, πανω σε ασφαλτο 4-5 χιλιομετρα ,πριν και μετα το χωριο ........ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!
Η διασχηση του χωριου ηταν, δεν ηταν 500 μετρα !!
Εκει μας ειχατε οριο τα 30 χλμ......πιο κατω δηλαδη απο την Μ.Ω.Τ της ειδικης !! Οποτε αυτα τα 3,33 ,που χαναμε στα 5 χλμ , επρεπε να τα βρουμε καπου αλλου !! (βουνο ή ασφαλτο !!)
Αυτο ειχε υπολογιστει στην συνολικη Μ.Ω.Τ που μας ειχατε δωσει ???
Τα σημεια πριν και μετα το χωριο ,γιατι επρεπε να τα κανουμε με 30χλμ ???Ενω ,κυριολεκτικα , το κατοικημενο μερος ηταν 500 μετρα ???
ξερετε ποσο εκνευρισμο επιφερει σε ενα πληρωμα (που εχει αργοπορεια απο το βουνο ), να βλεπει ΑΓΡΟΥΣ δεξια και αριστερα και να πηγαινει με 28-29 χλμ (για να ειναι σιγουροι οτι ειναι στο οριο !!) ωστε να κανει τα επομενα 3-4 χιλιομετρα μ΄αυτο τον ρυθμο ???
Σ΄αυτο το σημειο .........πρεπει να ειχατε ΠΟΛΥ ΛΟΞΥΓΚΑ !!!!!!!!