κανονισμοί 2010
Re: κανονισμοί 2010
Εμείς εδώ στο Ναύπλιο , τα «ΒΛΑΧΑΚΙΑ» έχουμε μεσάνυκτα και δεν γνωρίζουμε τίποτα , ούτε από επιτροπές ούτε από συζητήσεις ούτε από αποφάσεις…
Είμαστε βλέπετε πολύ μακριά …άσχετοι αποτυχημένοι διοργανωτές , αποτυχημένοι αγωνιζόμενοι , με τις ελαχιστοτερες συμμετοχές , αφιλόξενοι , η προσφορά μας στο χώρο ήταν πάντα αν όχι αρνητική αδιάφορη , δεν σεβαστήκαμε ποτέ τους αγωνιζόμενους … πολύ μπλαμπλα για το τίποτα .
«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ»
Για να μην ενοχλούμε τα κέντρα αποφάσεων….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!
Όταν αποφασίσετε ξυπνήστε και τα βλαχάκια τις επαρχίας !!!!
Να με συγχωρέσουν αν κάποιοι εκτός πρωτεύουσας προσβλήθηκαν….
Είμαστε βλέπετε πολύ μακριά …άσχετοι αποτυχημένοι διοργανωτές , αποτυχημένοι αγωνιζόμενοι , με τις ελαχιστοτερες συμμετοχές , αφιλόξενοι , η προσφορά μας στο χώρο ήταν πάντα αν όχι αρνητική αδιάφορη , δεν σεβαστήκαμε ποτέ τους αγωνιζόμενους … πολύ μπλαμπλα για το τίποτα .
«ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ»
Για να μην ενοχλούμε τα κέντρα αποφάσεων….ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!
Όταν αποφασίσετε ξυπνήστε και τα βλαχάκια τις επαρχίας !!!!
Να με συγχωρέσουν αν κάποιοι εκτός πρωτεύουσας προσβλήθηκαν….
"Καφετζή" σε πιάνω αδιάβαστο....Φωκίων wrote:Γιαννη δεν νομιζω να εννοεις εμενα ως ενααπο τα "ατομα"
εγω θα ειμαι ενας δυσμοιρος τεχνικός εφορος που του χρονου θα πρεπι να ελεγξει 10 πραματα και να παιζει με τις λεξεις....
Εσύ δε ξέρεις αν είσαι η δεν είσαι...επιβεβαίωση περιμένεις....βρε φωκίωνα σύνελθε...εσύ ο κακομοίρης να καταλάβεις προσπαθείς....όπως οι περισσότεροι....δεν ενόχλησες κανέναν......Φωκίων wrote:Γιαννη δεν νομιζω να εννοεις εμενα ως ενααπο τα "ατομα"
εγω θα ειμαι ενας δυσμοιρος τεχνικός εφορος που του χρονου θα πρεπι να ελεγξει 10 πραματα και να παιζει με τις λεξεις....
μίλησα ο ψυχολόγος....τι το σπουδάζουμε το πράμα...

οκ
ο ερμος ο ΤΕ ειναι αυτος ομως που πρεπι να γινει ο "κακος" απεναντι στους αγωνιζομενους....
και ως ξερεις δεν ειναι κι οτι ωραιοτερο...
ο ερμος ο ΤΕ ειναι αυτος ομως που πρεπι να γινει ο "κακος" απεναντι στους αγωνιζομενους....
Δεν καταλαβαίνω που βλέπεις την διαφορά ???Γιάννης Αθανασίου wrote:Κύριοι
η FIA και η ΕΘΕΑ έχουν ορίσει minimum προδιαγραφών για τα roll cage. Υπάρχουν σε όλους τους κανονισμούς. Για τα 4Χ4 ισχύει το άρθρο 283 που μπορείτε να βρείτε εδώ http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=84&page_id=1178.
Το κεφάλαιο 8 copy paste είναι !!!
Διαφορά; Τα εξωτερικά roll cage και τα roll cage για τα 4πορτα, χωρίς να καταστρέφονται οι πίσω θέσεις!!! Όλα τα άλλα είναι ίδια. Δε θα μπορούσε κανένας απο εμάς να αλλάξει κάτι, αφού δεν έχουμε τα εργαστήρια να έλέγξουμε τις αλλαγές.
γιατι???Γιάννης Αθανασίου wrote: αφού δεν έχουμε τα εργαστήρια να έλέγξουμε τις αλλαγές.
εχουμε να ελενξουμε τις κατασκευες??
Ναι βρε...το ξέρω....κακέ...Φωκίων wrote:οκ

Άρα προβλέπονται τα εξωτερικά cage (βάση των προδιαγραφών των εσωτερικών και με υποχρεωτική στήριξη στο σασί )Γιάννης Αθανασίου wrote:Διαφορά; Τα εξωτερικά roll cage και τα roll cage για τα 4πορτα, χωρίς να καταστρέφονται οι πίσω θέσεις!!! Όλα τα άλλα είναι ίδια. Δε θα μπορούσε κανένας απο εμάς να αλλάξει κάτι, αφού δεν έχουμε τα εργαστήρια να έλέγξουμε τις αλλαγές.

STOP αρκετά νομίζω!Γιάννης Αθανασίου wrote: Από εκεί και πέρα και εφόσον οι συζητήσεις, οι αποφάσεις και οι προτάσεις της επιτροπής κρίνονται ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ απο συγκεκριμένα άτομα,
Αν κατάλαβα καλά τελικά παραιτήθηκες, σωστά?Γιάννης Αθανασίου wrote:εγώ δεν προτείθεμαι να βγάζω το φίδι απο την τρύπα κάθε φορά. Η επιτροπή έχει 10 άτομα, ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.
Οπότε πλέον δεν έχεις να δώσεις λόγω σε κανέναν!
Πλέον είσαι ένας απο εμάς

Ψάχνεις και εσύ την άκρη, μπας και καταλάβουμε τι συμβαίνει και τι μας περιμένει

Δεν έχεις φίδι να βγάλεις οπότε speak freely!
Δημητριάδης Σταύρος