XJ ''The Doctor'' wrote:Τι θελεις και το σκεφτεσαι, αφου θα επρεπε να πας με XJ
Αν ετρεχα με XJ απο τους 18 αγωνιζόμενους σιγουρα θα εβγαινα 19ος.
Εδώ και προσεχτηκά που μπηκα και παλι δεν χωρούσα...
Αλλά τι να κάνεις?Τα φτιάξανε τα εμπόδια για ATV και όχι για Jeep.
το εκαναν επιτηδες για να κερδισει και κανας αλλος
...καλυτερα τρεις μερες λυκος...παρα μια ζωη προβατο!
XJ ''The Doctor'' wrote:Τι θελεις και το σκεφτεσαι, αφου θα επρεπε να πας με XJ
Αν ετρεχα με XJ απο τους 18 αγωνιζόμενους σιγουρα θα εβγαινα 19ος.
Εδώ και προσεχτηκά που μπηκα και παλι δεν χωρούσα...
Αλλά τι να κάνεις?Τα φτιάξανε τα εμπόδια για ATV και όχι για Jeep.
Ισως....τουλαχιστον ομως θα πηγαινες και θα ερχοσουν στα Γιαννενα ποιο ανετα αφου ετσι και αλλιως στον αγωνα δεν χωραγε το περιπτερο....Εαν ομως χωρουσε τοτε θα χωρουσε και το XJ
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
XJ ''The Doctor'' wrote:Ισως....τουλαχιστον ομως θα πηγαινες και θα ερχοσουν στα Γιαννενα ποιο ανετα αφου ετσι και αλλιως στον αγωνα δεν χωραγε το περιπτερο....Εαν ομως χωρουσε τοτε θα χωρουσε και το XJ
Κοιταξε,σιγουρα θα πηγαινα πιο ανετα με XJ αλλά εκει σίγουρα επεισης θα τα μάζευα ολα τα πασαλακια και θα ειμουν τυχερος αν δεν εβγαινα τελευταιος.Χωρίς πλάκα φαινόταν πριν μπεις μεσα πως με μεγάλο και φαρδύ αυτοκινητο δεν ειχες καμια τυχη όσο και καλος οδηγός να εισαι...
XJ ''The Doctor'' wrote:Ισως....τουλαχιστον ομως θα πηγαινες και θα ερχοσουν στα Γιαννενα ποιο ανετα αφου ετσι και αλλιως στον αγωνα δεν χωραγε το περιπτερο....Εαν ομως χωρουσε τοτε θα χωρουσε και το XJ
Κοιταξε,σιγουρα θα πηγαινα πιο ανετα με XJ αλλά εκει σίγουρα επεισης θα τα μάζευα ολα τα πασαλακια και θα ειμουν τυχερος αν δεν εβγαινα τελευταιος.Χωρίς πλάκα φαινόταν πριν μπεις μεσα πως με μεγάλο και φαρδύ αυτοκινητο δεν ειχες καμια τυχη όσο και καλος οδηγός να εισαι...
Μεγαλο και φαρδυ ειναι το περιπτερο σου ( με αντιστοιχα αποτελεσματα σε αγωνες και σε ....αλλα πραγματα εαν ηταν κατι αλλο.....)
Στενο και μεγαλο ειναι το XJ ( με καλυτερα αποτελεσματα παντου! )
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Μπραβο αρχικαγκουρα μου
Ετσι, να τα βλεπουνε και να μην μπορουνε να τα κανουν
( οχι να μας δειχνουν φωτο με ειδυλλιο στην παραλια)
XJ ''The Doctor'' wrote:Μεγαλο και φαρδυ ειναι το περιπτερο σου ( με αντιστοιχα αποτελεσματα σε αγωνες και σε ....αλλα πραγματα εαν ηταν κατι αλλο.....)
Δεν ξέρω τι λες,αλλα οσες φορες κοντραριστηκα σε επισημα και φιλικά Trial με Cherokee πάντα πισω μου ήταν...
XJ ''The Doctor'' wrote:Μεγαλο και φαρδυ ειναι το περιπτερο σου ( με αντιστοιχα αποτελεσματα σε αγωνες και σε ....αλλα πραγματα εαν ηταν κατι αλλο.....)
Δεν ξέρω τι λες,αλλα οσες φορες κοντραριστηκα σε επισημα και φιλικά Trial με Cherokee πάντα πισω μου ήταν...
Υπομονη....η μεγαλη καγκουροσυναντηση πλησιαζει και να σε δω μετα εκει με τον αρχικαγκουρα πως θα ξεμπλεξεις