5o TRIAL ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Re: 5o TRIAL ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

bravo sthn lesxh ierapetras polu kalos agwnas kai tou xronou me kalo o ekfwniths apla teleios to xei to paidi kai prepei na tou dinete kati parapanw an kai ta ouiski ths prohgoumenhs den ton afinan na apodwsei to megisto xaxaxa...
krhtes alitarxes & sia OE apla alanthastoi gia allh mia fora...to Rethymno eyxaristei olous esas kai panw ap ola na pername kala oloi....
oso gia ton proedro sas den exoume logia apla mhn ton piezete ton anthropo ton eida ligaki adunathsmeno....re Kokkinh tone zorises to Mano polu...

krhtes alitarxes & sia OE apla alanthastoi gia allh mia fora...to Rethymno eyxaristei olous esas kai panw ap ola na pername kala oloi....
oso gia ton proedro sas den exoume logia apla mhn ton piezete ton anthropo ton eida ligaki adunathsmeno....re Kokkinh tone zorises to Mano polu...

KING RC 5,2 V8 COMPRESSOR
Psistakis Manolis
Psistakis Manolis
καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!! συντομα κοντα σας για οπια απορια!!!!!!!!!!!!!!! 

-
para polli oreos agonas, theamatiki opos panta i agonizomeni se oles tis katigories k idika ta thiria mas stin k3 katigoria.
oso gia tin pista k tin organosi ena mpravo sta pedia ti lesxis pou afierosane ton xrono tous k idika ston proedro mas
ma pou eisai proedre
ti paidi eisai esi
oso gia tin pista k tin organosi ena mpravo sta pedia ti lesxis pou afierosane ton xrono tous k idika ston proedro mas
ma pou eisai proedre
ti paidi eisai esi
Συγχαρτηρια οπως παντα επιτυχίες.ααier.emak wrote:καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!!!! συντομα κοντα σας για οπια απορια!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αγωνιζόμενους, εσάς που το παλέψατε και καταφέρατε όλα αυτά που άλλοι νομίζουν ότι είναι ακατόρθωτα. Μπράβο στις κατηγορίες [Κ1.Κ2.Κ3] και ειδικά στις δυο μεγάλες, που μπορεί να της ζόρισαν λίγο τα εμπόδια και ειδικότερα τη κ3!!! Αλλά έτσι πρέπει να γίνεται ο τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος!! Χωρίς παρατράγουδα όμως τέλειωσε και αυτό το παγκρήτιο πρωτάθλημα του 2009. Συγχαρητήρια λοιπόν στους νικητές και στους πρωταθλητές. Νομίζω ότι έφυγαν όλοι ευχαριστημένοι, μπράβο και πάλη σε όλους εσάς που το παλέψατε, εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε!!! Έτσι φίλε Τζώρτζη?
θέλω να σταθώ όμως σε δυο οδηγούς του αγώνα. Τον Διαμαντή, που για μια ακόμα φορά, έδειξε ότι το λέει οι καρδιά του και το παλεύει μέχρι τέλος. Ευχαριστώ πάντως Γιώργη και για τη μαντινάδα, μου άρεσε. Ο άλλος οδηγός είναι ο Κοκκίνης Δημήτρης [Μπουρντάς] που και αυτός, πάρα τη ζημιά, κατόρθωσε να βγάλει τα τρία τελευταία εμπόδια. Άξιος λοιπόν ο τίτλος που πήρες. Μπράβο σας λοιπόν.
Για την οργάνωση ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! Λοιπόν δεν υπάρχουν λόγια που μπορεί να εκφράσει κανείς. Άψογη, μπράβο σε όλους και στον πρόεδρο.
Ένα μπράβο και στον Αγωνοδίκη το Σταθάκο Δημήτρη, τον Αλυτάρχη Κωστή Τσέτσο και τον Τεχνικό Έφορο Σιφάκη Μανώλη. Καλή χρονιά λοιπόν και του χρόνου πάλι στα βάσανα
!!!!!!!!!!!!!!!!
θέλω να σταθώ όμως σε δυο οδηγούς του αγώνα. Τον Διαμαντή, που για μια ακόμα φορά, έδειξε ότι το λέει οι καρδιά του και το παλεύει μέχρι τέλος. Ευχαριστώ πάντως Γιώργη και για τη μαντινάδα, μου άρεσε. Ο άλλος οδηγός είναι ο Κοκκίνης Δημήτρης [Μπουρντάς] που και αυτός, πάρα τη ζημιά, κατόρθωσε να βγάλει τα τρία τελευταία εμπόδια. Άξιος λοιπόν ο τίτλος που πήρες. Μπράβο σας λοιπόν.
Για την οργάνωση ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!! Λοιπόν δεν υπάρχουν λόγια που μπορεί να εκφράσει κανείς. Άψογη, μπράβο σε όλους και στον πρόεδρο.
Ένα μπράβο και στον Αγωνοδίκη το Σταθάκο Δημήτρη, τον Αλυτάρχη Κωστή Τσέτσο και τον Τεχνικό Έφορο Σιφάκη Μανώλη. Καλή χρονιά λοιπόν και του χρόνου πάλι στα βάσανα

Last edited by Kritikos on Tue Dec 15, 2009 21:15, edited 1 time in total.
Νομίζω ότι αυτά που θα δείτε θα σας φαίνουντε απίστευτα. Το Λασίθι έχει βρει από τώρα τις διαδρομέςaporia wrote:thelo na moy pite
![]()
ston epomeno agona idika k3 ti empodia tha exete
kai ean odigi kai theates esthanthoyme ANATRIXILA
![]()
![]()
![]()

Last edited by Kritikos on Tue Dec 15, 2009 21:17, edited 1 time in total.

Kritikos wrote:Νομίζω ότι αυτά που θα δείτε θα σας φαίνουντε απίστευτα. Το Λασίθι έχει βρει από τώρα τις διαδρομέςaporia wrote:thelo na moy pite
![]()
ston epomeno agona idika k3 ti empodia tha exete
kai ean odigi kai theates esthanthoyme ANATRIXILA
![]()
![]()
![]()
![]()
Σας έχουμε και ένα αγώνα έκπληξη από του χρόνου φίλε μου που θα μάθετε σύντομα
![]()