Κύπελλο Trail Ride 2009, 5 και 6 Δεκεμβρίου
Re: Κύπελλο Trail Ride 2009, 5 και 6 Δεκεμβρίου
Απ'ότι κατάλαβα ο Σπύρος μιλάει για τα rally raid οπου όσο καθυστέρησες το καλύπτεις στη συνέχεια ενώ στα Trail Ride που αναφέρετε ο Μελέτης δε καλύπτεις, ξεκινάς νέο κομμάτι.... ορθον?? 

- superspiounos
meletis wrote:.........
Τέλος ας μου θυμίσει κάποιος πότε έγινε αγώνας Rally Raid στην Ελλάδα που δεν ήταν regularite?????
Δεν είναι καλό να μένουν εντυπώσεις....
Τα Rally Raid από το 2007 πραγματοποιούνται στην Ελλάδα με κανονισμούς FIM, για τις μοτοσυκλέτες. Οι αναβάτες έχουν αγωνιστική άδεια και συμμετέχουν χωρίς regularite. Οι σχετικοί κανονισμοί υπάρχουν και για τα αυτοκίνητα και σε κάθε Rally Raid που έγιναν από τότε ήταν εν ισχυ , για τις κατηγορίες Τ1,Τ2,Τ8. (0 συμμετοχές)
Συγκεκριμένα έγιναν το Αττικό 2007, Ρούμελη 2007 και φυσικά το Hellenic Rally Raid 2009. Όλα χωρίς regularity.
superspy wrote: για τις κατηγορίες Τ1,Τ2,Τ8. (0 συμμετοχές)
Συγκεκριμένα έγιναν το Αττικό 2007, Ρούμελη 2007 και φυσικά το Hellenic Rally Raid 2009. Όλα χωρίς regularity.
Για αυτές τις κατηγορίες ήταν Rally Raid για τις άλλες που είχαν συμμετοχές ήταν regularity?? Δεν ρωτάω για τις μοτο, εδώ είναι το to4x4.gr
- friar
Ωπα Μωλέτη ώπα.
Rally Raid λέει Rally Raid είναι.
Απλά μπαίνουν και μερικές διαδρομές με ρεγκούλαρ έτσι για ποικιλία.
Εξ άλλου μας το λέει καθαρά (0 συμμετοχές)
Τι φταίει αυτός αν τα ραλλυ δεν φάνηκαν
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
friar wrote:Ωπα Μωλέτη ώπα.
Η ερώτηση μου πρός τον Σπύρο δεν είναι ούτε ειρωνική ούτε με την μορφή επίθεσης (για να μην κατηγορηθώ και πάλι) αλλά συμφωνώ και εγώ μαζί του ότι δνε πρέπει να μένουν εντυπώσεις.
- superspiounos
friar wrote:Ωπα Μωλέτη ώπα.
Πάντα κλασσικός Friar!

Οπα γιατι κάτι έχασα!
Καταρχήν σε όλα τα Rally Raid που έχω συμμετάσχει (και δεν είναι λίγα) τα αυτοκίνητα τρέχαμε πάντα με ΜΩΤ οπότε ήταν αγώνες Regularitie τώρα αν είχε και εν δυνάμει κατηγορίες rally δεν έχει καμία σημασία.Ο μόνος αγώνας που έχω συμμετάσχει και υπήρχαν rally συμμετοχές ήταν του Γιάννη!
Αλλά αυτό που έχασα είναι πως καταφέρατε απο συζήτηση για να κάταλαβουν οι καινούργιοι και να εμπεδώσουν οι παλιοί τους διαφορετικούς τρόπους μέτρησης που έχετε στους αγώνες, να συζητάμε γιατί αγώνες κάνει ο ένας και ο άλλος και αν ήταν ή όχι regularity και τσουκ και οι σπόντες!Έχω εντυπωσιαστεί
Μοιραστείτε ρε τη γνώση και μή ψάχνεται ευκαιρία να την πείτε ο ένας στον άλλο!
Καταρχήν σε όλα τα Rally Raid που έχω συμμετάσχει (και δεν είναι λίγα) τα αυτοκίνητα τρέχαμε πάντα με ΜΩΤ οπότε ήταν αγώνες Regularitie τώρα αν είχε και εν δυνάμει κατηγορίες rally δεν έχει καμία σημασία.Ο μόνος αγώνας που έχω συμμετάσχει και υπήρχαν rally συμμετοχές ήταν του Γιάννη!
Αλλά αυτό που έχασα είναι πως καταφέρατε απο συζήτηση για να κάταλαβουν οι καινούργιοι και να εμπεδώσουν οι παλιοί τους διαφορετικούς τρόπους μέτρησης που έχετε στους αγώνες, να συζητάμε γιατί αγώνες κάνει ο ένας και ο άλλος και αν ήταν ή όχι regularity και τσουκ και οι σπόντες!Έχω εντυπωσιαστεί

Μοιραστείτε ρε τη γνώση και μή ψάχνεται ευκαιρία να την πείτε ο ένας στον άλλο!
Δημητριάδης Σταύρος
- off road 4x4
meletis wrote:friar wrote:Ωπα Μωλέτη ώπα.
Η ερώτηση μου πρός τον Σπύρο δεν είναι ούτε ειρωνική ούτε με την μορφή επίθεσης (για να μην κατηγορηθώ και πάλι) αλλά συμφωνώ και εγώ μαζί του ότι δνε πρέπει να μένουν εντυπώσεις.
-
καλημέρα και από εμένα...
καλό θα ήταν να τα λέμε ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
ειλικρινά, θέλω να συμμετέχω του χρόνου στους αγώνες Trail Ride στην κατηγορία OPEN και δεν ξέρω τί μου γίνεται, το σκέφτομαι...
δεν κατάλαβα απολύτως μα απολύτως τίποτα... αλήθεια, γιατί βγάζουμε εδώ μέσα τα εσώψυχά μας ???
αλλιώς πώς, τα άντερα και τα σκότια μας... (πλάκα κάνω)...
πάντως αν κάτι θέλετε να κουβεντιάσουμε...
το κινητό μου είναι 6944-359893, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός... ΚΕΡΚΥΡΑ...
ειλικρινά, θέλω να συμμετέχω του χρόνου στους αγώνες Trail Ride στην κατηγορία OPEN και δεν ξέρω τί μου γίνεται, το σκέφτομαι...
δεν κατάλαβα απολύτως μα απολύτως τίποτα... αλήθεια, γιατί βγάζουμε εδώ μέσα τα εσώψυχά μας ???
το κινητό μου είναι 6944-359893, ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ, Πολιτικός Μηχανικός... ΚΕΡΚΥΡΑ...
Άγγελος Χειρδάρης
Για να μη μπερδεύεσαι απο τα "παραθυράκια" το cage στην οπεν υποχρεωτικό και μεγαλύτερη μέση ωριαία απο τη ΝορμάλΑΓΓΕΛΟΣ JIMNY Corfu wrote:καλημέρα και από εμένα...