Καγκουρο video & φωτο

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: Καγκουρο video & φωτο

Post by antonisxj »

ρε τι το κάνατε το κακόμοιρο το pajerάκι?
ρε, δεν τα είπαμε? αφού τα είπαμε! δεν κάνουν τα Γιαπωνέζικα για σκληρή χρήση. ΧΑ ΛΑ ΝΕ, ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
που είναι ο lker? με τον αυτοκράτορα?
if it doesn't break, fix it until it does
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:ρε τι το κάνατε το κακόμοιρο το pajerάκι?
ρε, δεν τα είπαμε? αφού τα είπαμε! δεν κάνουν τα Γιαπωνέζικα για σκληρή χρήση. ΧΑ ΛΑ ΝΕ, ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
που είναι ο lker? με τον αυτοκράτορα?
Feroza είναι άσχετε :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Και μην ξεχνάς ότι και εσύ έχεις δύο γιαπωνέζικα 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

πουσαι ρε aggas?
ντάξει ρε κουμπάρο!
τι βαρά ρε?, τι βαρά?
το πέρασα για pajero.
feroza? ακόμα χειρότερα.
τι mitsubishi? τι daihatsu? Γιαπωνέζικα κουρέλια είναι.
εμένα φίλε δεν είναι Γιαπωνέζικα. και τα δύο έχουν φτιαχτεί στην Ισπανία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lker

Post by lker »

Η Ισπανία σε μάρανε ... δεν κοιτας που για αγωνιστική χρήση επέλεξες τον Αυτοκράτορα μας τη λές κιόλας ...
αλλά τι να περιμένεις από αμερικλάνο που κάθε φορά το γυρίζει πίσω σε τεύχη ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
aggas

Post by aggas »

antonisxj wrote:πουσαι ρε aggas?
ντάξει ρε κουμπάρο!
τι βαρά ρε?, τι βαρά?
το πέρασα για pajero.
feroza? ακόμα χειρότερα.
τι mitsubishi? τι daihatsu? Γιαπωνέζικα κουρέλια είναι.
εμένα φίλε δεν είναι Γιαπωνέζικα. και τα δύο έχουν φτιαχτεί στην Ισπανία :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Καλά σου απάντησε ο Λευτέρης παλιογκαβέ :mrgreen: :mrgreen: Το που φτιαχθήκανε σε μάρανε. Το τι καταβολές έχει δεν σε αγγίζει ;) ;) ;)
lker wrote:Η Ισπανία σε μάρανε ... δεν κοιτας που για αγωνιστική χρήση επέλεξες τον Αυτοκράτορα μας τη λές κιόλας ...
αλλά τι να περιμένεις από αμερικλάνο που κάθε φορά το γυρίζει πίσω σε τεύχη ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Εγώ τον προκαλώ ανοικτά και δημόσια στην επόμενη καγκουροσυνάντηση να έρθει με το Terrano. Αλλά να μας πεί κιόλας από την εμπειρία του ποιό του βγάζει λιγότερες ζημιές. Το σκορποχώρι ή ο ΙσπανοΙάπωνας;Αλλά τι περιμένω από κάποιον ο οποίος έχει αυτοδικαίως χρησθεί ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΑΣ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
lker

Post by lker »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άγγελε μας βλέπω να χτίζουμε κάστρο αλλά ιαπωνικά για να καλυφθούμε από την επικειμενη οργανωμένη επίθεση των αμερικλάνων ... δέσε τον κόκκινο ήλιο στο μέτωπο και ετοιμάσου :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

antonisxj

Post by antonisxj »

φιλαράκι, το terrano δεν βγάζει ζημιές γιατί προφανώς δεν περνάει αυτά που περνάει ο υποπόταμος.
τώρα που θα πουλήσω τον υποπόταμο, θα ψηλώσω το nissan και θα έρθω στην επόμενη συνάντηση να σας κάνω αυτό http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/04/ ... 68x308.jpg
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
θα σας πατήσω όλους.
aggas

Post by aggas »

lker wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άγγελε μας βλέπω να χτίζουμε κάστρο αλλά ιαπωνικά για να καλυφθούμε από την επικειμενη οργανωμένη επίθεση των αμερικλάνων ... δέσε τον κόκκινο ήλιο στο μέτωπο και ετοιμάσου :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Aγόρι μου δεν χρειάζομαι κάστρα και τέφρες για να προστατευθώ. Όλο αυτό εδώ που έχουμε σήμερα όλοι μας, ξεκίνησε από μια αγγελία, συνεχίστηκε με έναν Αμερικανικό εμφύλιο και καταλήξαμε στους Κάγκουρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα υποστήριξα αρκετούς. Τώρα αν θέλουνε ας το γυρίσουμε σε ΑμεικανοΙαπωνική κόντρα να δούμε τι έχουν να πούνε
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Αλλά να ανοίξουμε καινούργιο topic για να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας.

ImageImageImage

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

αμάάάάάάάάν, φοβάμαι, μπρρρρρ, τάκανα πάνω μου, κοίτα, κοίτα τα κουραδάκια που μου φεύγουν απο το φόβο!!!!!!
χέστηκα για την Γιαπωνέζικη κουράδα που οδηγάτε. πάρτετο χαμπάρι, οι Ιάπωνες είναι μόνο για κινητά, κάμμερες, τηλεοράσεις και κλιματιστικά (κι'εγώ πάρει futzitsu) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μπλιπ-μπλιπ τα κουμπάκια στο pc μου είναι Γιαπωνέζικα. μπλιπ-μπλιπ. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lker

Post by lker »

aggas wrote:
lker wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aγόρι μου δεν χρειάζομαι κάστρα και τέφρες για να προστατευθώ. Όλο αυτό εδώ που έχουμε σήμερα όλοι μας, ξεκίνησε από μια αγγελία, συνεχίστηκε με έναν Αμερικανικό εμφύλιο και καταλήξαμε στους Κάγκουρες. Μέσα σε αυτό το διάστημα υποστήριξα αρκετούς. Τώρα αν θέλουνε ας το γυρίσουμε σε ΑμεικανοΙαπωνική κόντρα να δούμε τι έχουν να πούνε
8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Αλλά να ανοίξουμε καινούργιο topic για να μην μπλέξουμε τα μπούτια μας.
:lol: :lol: :lol: Αυτό το παιδί το έχω αγαπήσει! :D Μαζί σου Άγγελε με ή χωρίς κόκκινο ήλιο στο μέτωπο :lol: :lol: :lol:
antonisxj wrote:αμάάάάάάάάν, φοβάμαι, μπρρρρρ, τάκανα πάνω μου, κοίτα, κοίτα τα κουραδάκια που μου φεύγουν απο το φόβο!!!!!!
χέστηκα ..........................................
Γι αυτο ρε κάγκουρα στο βασικό σου εξοπλισμό έχεις πάντα ένα κουβα ? :lol: :lol: :lol: Σου λέει καλά στις εκτός διαδρομές ... ξηγιέμαι φύση ... στην άσφαλτο όμως ? :lol: :lol: :mrgreen:

Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”