Φιλοι μου....
Γιατι εισαστε ΟΛΟΙ...
Νομιζω οτι το πραγμα παει να ξεφυγει.. και ηδη λεγοντε πραγματα... πως να το πω... ακομψα...
νομιζω οτι καλο ειναι οποιος εχει απωρειες για τετοιες λεπτομερειες πλεον
να επικοινωνησει εδω....
Tηλεφωνικό Κέντρο
210 6149119
Διεύθυνση
Μελισσίων 43
15126 Μαρούσι
σηκωστε το ρημαδοτηλεφωνο και μιληστε...
νομιζω....
24 Ώρες 4Χ4 2009
Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009
Ποιό αυτοκίνητο έφυγε με καράβι; Για να έρθεις απο τη βόρεια Εύβοια στο Olympus Plaza περνάς από το Stop της ειδικής που και βέβαια δε λογίζεται ΣΕΧ και ακολουθείς την Liaison 9. Είναι ο μόνος δρόμος.
Και ο κανονισμός είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ, άλλο αν δε θέλετε να τον καταλάβετε και το παίζεται mitsos.
Και ο κανονισμός είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ, άλλο αν δε θέλετε να τον καταλάβετε και το παίζεται mitsos.
ΑΥΤΟ:Ιχνηλάτης wrote:Ποιό αυτοκίνητο έφυγε με καράβι; Για να έρθεις απο τη βόρεια Εύβοια στο Olympus Plaza περνάς από το Stop της ειδικής που και βέβαια δε λογίζεται ΣΕΧ και ακολουθείς την Liaison 9. Είναι ο μόνος δρόμος.

Εχει αυτο το αυτοκινητο τις σφραγιδες απο ολα τα ΣΕΧ στην αρχη κ το τελος των διαδρομων εκτελωντας αυτο το δρομολογιο???
Γιατι το δικο μου RB λεει "Σταθμος ελεγχου Χρονου" κ στον Αγιο!!
ΑΝ θελετε μπορω να σας πω ποιο ειναι......
Last edited by mitsos on Thu Dec 03, 2009 21:05, edited 1 time in total.
Δωστε μας νούμερο... Αν πράγματι είναι το 230 θα τεθεί εκτός αγώνα. Τέτοια απόκληση από τη διαδρομή δε νοείται. Το κοιτάμε και θα επανέρθουμε...
Last edited by Ιχνηλάτης on Thu Dec 03, 2009 21:07, edited 1 time in total.
Οχημα 230,Ιχνηλάτης wrote:Δωστε μας νούμερο...
Νavara D40
Κοτση/Καραμηνα.
Είναι λοιπόν εκτός...
- friar
μιτσος να ξέρεις ότι το "καφετεριες κ μπακαλικα" δεν στο λέω ειρωνικά αλλά οργισμένα. Τον μόνον που ειρωνεύομαι είναι ο εαυτός μου όπως πολύ καλά μπορείς να δείς. Αντε μπράβο.
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Ζηταμε συγνωμη απο τα κοριτσια δεν ηταν αυτη η προθεση μας, απο την αρχη το μονο που θελαμε ηταν να εφαρμοζονται οι κανονισμοι για ολους..... απλα ετυχε να χρησιμοποιηθουνε ως παραδειγμα.....Ιχνηλάτης wrote:Είναι λοιπόν εκτός...
Συγνωμη για την επιμονη μας κ.Σταθη, αλλα εξακολουθουμε να μην καταλαβαινουμε τον εκνευρισμο σας.
Κ.Αθανασιου, θα θελαμε αυτα να μην τα επισημαινουμε εμεις κ γινομαστε "ρουφιανοι" αλλα να τα προσεχει η επιτροπη κ να εφαρμοζει τους κανονισμους κ τις αναλογες ποινες απο την αρχη...... ειναι κι αλλα παραδειγματα, αν ψαξετε τα itrack θα βρειτε κ αλλες παρατυπιες.....
Η μονη απορια που μου εμεινε ειναι ποιον κανονισμο επικαλειται καποιος για να λαβει "χαρη παρακαμψης"......
Αλλα δεν πειραζει.....
Να στε καλα.....
- friar
Το είδαμε και αυτόΙχνηλάτης wrote:Είναι λοιπόν εκτός...
Από μένα γειά σας
"C'est en voyant un moustique se poser sur ses testicules qu'on réalise qu' on ne peut pas régler tous les problèmes par la violence"...
Εγώ απλά δεν θα σου επέτρεπα να με τραβάς κόβοντας τον δρόμο στους άλλουςmbg wrote: Ειπα να μη μιλησω αλλα κοντευω να σκασω. Εχω το ασπρο Μercedes με το Νο 257. Ειμαι ο πρωτος που σταματησε να βοηθησει τα παιδια παρ ολο που οι ιδιοι μου ειπαν να συνεχισω. Εξαιτιας προβληματος στον εργατη περασα μπροστα απο το Land Rover τον εδεσα απο μπροστα με ιμαντα και περιμενα να τον τραβηξουν απο πισω με εργατη αλλα αυτοκινητα. Συνολικος χρονος καθυστερησης για μενα τουλαχιστον 20 λεπτα. Τερματισα 8ος γενικης και 3ος στην OPEN με διαφορα απο τον δευτερο 25 δευτερολεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!! Παρακαλω η αναφορα μου στη σειρα τερματισμου να μην ληφθει σαν αλαζονεια απο πλευρας μου. Δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη. Κι αν μου ξανατυχαινε το ιδιο θα εκανα ακομη κι αν ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ πλαγιασμενος στο χαντακι. Προτιμω το ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ απο το ΤΖΑΜΠΑ ΒΛΑΚΑΣ.

Να σου πω και το άλλο:
σε 4 αντοχής που έχω τρέξει σχεδόν ξεκινάω τελευταίος λογο suv ........... έχω περάσει μπροστά απ΄όλα τα τουμπίδια ( λόγο θέσεως φυσικά) σταμάτησα ρώτησα αν είναι καλά και αν έχουν επικοινωνία με την οργάνωση και έφυγα.
Ελπίζω να μην έσκασες μετά από αυτό ....... και σε ευχαριστώ προκαταβολικά που θα σταμάταγες για μένα any way.
Στο περσινό 24ωρο είχα βγει από τον δρόμο πριν φτάσω καν στα τανκς

σταμάτησε μια παρέα και με βοηθούσαν και οι τρεις να βγω από το χαντάκι..................όταν ήρθε ένα πατζέρο για να περάσει , λύσαμε τον ιμάντα και πέρασε................ ο επόμενος που ήρθε ήταν η σκούπα όπου με τον εργάτη βγήκαμε συνεχίσαμε και "τερματίσαμε". Απλά πράγματα και με το γράμμα του νόμου. Εκτός κι αν θέλετε να ου τονίσεται την ποινή που έπρεπε να μου προσάψουν για την εξωτερική βοήθεια που δέχτηκα.
Λάθος με τον κανονισμό δεν παίζει.mythos wrote:ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ?
ΕΣΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΟΥΣΕΣ ΕΣΥ Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?
ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.
ΠΛΗΡΩΜΑ 201 ΜΕ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ LR .
Εγώ θα σταματούσα αν υπήρχε πρόβλημα υγείας και μόνο.
Φίλε μου οι ερωτήσεις που μου κάνεις είναι εκτός των κανόνων του παχνιδιού............. εδώ με τα βίας προσπαθεί η οργάνωση να ακροβατήσει ανάμεσα σε κανονισμούς και έναν ΒΙΩΣΙΜΟ αγώνα και σεις θέλετε και άγραφους κανόνες ?????
Αυτά που υπαινίσεσθαι ότι πρέπει να γίνουν είναι για την καθημερινότητα μας και όχι για έναν αγώνα μια δυο τρεις φορές τον χρόνο

Δηλαδή θέλετε όλοι ( σχεδόν όλοι) να μου πείτε πως έτρεξα σε λάθος αγώνα ????? Έλεος πια εεεε !!!!