24 Ώρες 4Χ4 2009

stavrosd

Re: 24 Ώρες 4Χ4 2009

Post by stavrosd »

souki wrote:κοιτα και εσυ κανονισμο.... :lol:
Δεν ισχυει για ολους τους αγωνες...
πρεπει να ρωτας τον εκαστοτε οργανωτη

Εγω ρωτησα...αν ισχυει και πηρα
Και εγώ ρώτησα αλλά δεν πηρα :cry:
Δημητριάδης Σταύρος
souki

Post by souki »

πηρες τηλ.και ζητησες και δεν σου εδωσαν?
DiKouv

Post by DiKouv »

stavrosd wrote:
Sisifos wrote:LIAKO, ανέφερε ο Ιχνηλάτης πως 3 πληρώματα δήλωσαν forfeit και πήραν τον τελευταίο χρόνο της ειδικής + 01:00:00. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται πολύ εύκολα και απο τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, τα πληρώματα 230, 264 & 304 έχουν χρόνο 2:26:08 για την SS7, δηλαδή 01:00:00 περισσότερο απο το 1:26:08 που έκανε και το 366 το οποίο ήταν προφανώς το τελευταίο της ειδικής.

Υποθέτω πως κάποιο απο αυτά είναι στο χάρτη.
Συγνώμη που το ανέφερε αυτό?
και αν είναι έτσι εγώ γιατί δεν αντιμετωπίστηκα με τον ίδιο τρόπο? (όχι οτι με ενδιαφέρει απλά σα θέμα αρχής)
Σταύρο το ανέφερε εδώ: http://www.to4x4.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=10504#p10504
Συγκεκριμένα είπε:
Ιχνηλάτης wrote: ...
...

Κοιτάξαμε τη διαδρομή όλων όσων τερμάτησαν. Και όσοι δεν την ακολούθησαν - 3 αυτοκίνητα, ζήτησαν forfetaria και την πήραν, μαζί με την αντίστοιχη ποινή - ο χρόνος του τελευταίου + 1 ώρα.
Μάλλον έχει να κάνει με αυτό που είπε η souki, ότι έπρεπε να το ζητήσετε.

Τελικά όλοι μαθαίνουμε κατί απο αυτό το thread :P
Everyone has the right to be stupid, some just abuse the privilege...
mitsos

Post by mitsos »

Sisifos wrote:
Μάλλον έχει να κάνει με αυτό που είπε η souki, ότι έπρεπε να το ζητήσετε.

Τελικά όλοι μαθαίνουμε κατί απο αυτό το thread :P
Συγνωμη φιλε μου, αλλα ο ιδιος ο κανονισμος του 24ωρες 4χ4 δεν λεει κατι τετοιο, η τουλαχιστον δεν το βρηκα εγω.
Εκ των υστερων μου ειπε - σου ειπα - ειπαμε, εμενα προσωπικα δεν με καλυπτουν.

Μηπως αρμοδιοτερος να απαντησει ειναι ο κ.Αθανασιου?
stavrosd

Post by stavrosd »

souki wrote:πηρες τηλ.και ζητησες και δεν σου εδωσαν?
Όχι ήμουν στο plaza και το συζητάγαμε με το Γιάννη.
Τότε μου είπε "Γιατί όχι? Θα δούμε.".
Επειδή δε με είδα στους τερματίσαντες θεώρησα οτι τελικά δεν εφαρμόστηκε και όλα καλά.
Αλλά τώρα έχω μπερδευτεί :roll:
Δημητριάδης Σταύρος
souki

Post by souki »

εγω το μονο που ξερω να σου πω ειναι για μας
Η ιστορια εχει ως εξης:
Ειμασταν μεσα στην ss7 οταν μειναμε απο φρενα,οταν βρηκαμε την 1η ασφαλτο πηρα τηλ. να δω αν ισχυει ....
Μηπως επειδη το ειπες οταν ηδη ειχαν τελειωσει ολα?τι να σου πω δεν ξερω
Ουτε κι εγω ειχα διαβασει τον κανονισμο,απλα το ξερω οτι υπαρχει και αυτη η λυση....
stavrosd

Post by stavrosd »

Καλά το πιθανότερο είναι να έχει γίνει κάποιο μπέρδεματάκι αλλά το συζήταγα με το Γιάννη πολύ πριν βγείτε εσείς ή κάποιος άλλος με παρόμοιο πρόβλημα.
Εγώ ουσιαστικά βγήκα εκτός 5 το πρωί στα μισά της SS6 και (μετά απο 1 ώρα ύπνο :D ) πήγαμε στο πλάζα κατα τις 9:30 αν δεν κάνω λάθος οπότε και το συζητήσαμε!
Τελός πάντων και τίποτα να μην αλλάξει δε μας πειράζει, αλλά σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί να είχε σημασία και γι'αυτό θέλω να μάθω πώς δουλεύει!
Δημητριάδης Σταύρος
mitsos

Post by mitsos »

souki wrote: Ουτε κι εγω ειχα διαβασει τον κανονισμο,απλα το ξερω οτι υπαρχει και αυτη η λυση....
Mε συγχωρεις, αλλα ο κανονισμος τον οποιο διαβασα, λεει:
(Αρ.1.4)Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με: τον παρόντα Ειδικό Κανονισμό και τα παραρτήματά του.

Συμφωνα με αυτο λοιπον, αναφερεται μονο αυτο που πολυ σωστα χτες μας παραθεσε ο κ.Αθανασιου.
Οτι παραλειψη ΣΕΧ ισουται με αποκλεισμο.

Δεν αναφερεται πουθενα για forfetaria, ουτε δικαιωμα να μην περασεις απο ΣΕΧ, ουτε δικαιωμα να το συζητησεις στο τηλεφωνο κλπ εκτος κι αν εγω δεν τα διαβασα καλα.....

Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε φυσικα θελω να παρεξηγηθουμε, αλλα οταν θελουμε να ειμαστε τυπικοι με καποιους κανονισμους τοτε καλο ειναι αυτοι να ισχυουν για ολους..... καταλαβαινεις πιστευω τι εννοω......

Αλλα εξακολουθω να πιστευω οτι αρμοδιοτερος να απαντησει ειναι ο κ.Αθανασιου.....
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

almak wrote:
Φωκίων wrote:
almak wrote:[Ίσως βέβαια αρκετοί απο εσάς στην εξέλιξη του αγώνα και βλέποντας ότι δεν διεκδικείτε τίποτα περισσότερο από έναν τερματισμό , να σας είναι βολικότερο η ενασχόληση με το recovery απ΄ότι ο ίδιος ο αγώνας.
Δεκτό , είναι επιλογή σας , ευχαριστήστε αλήλλους κι αφήστε ύσηχους αυτούς που ασχολούνται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Η επίδειξη ήθους και αλτρουϊσμού σε τέτοιες περιπτώσεις την θεωρώ τζάμπα μαγκιά
Αλεξ. εννοεις οτι οποιος αγωνιζομενος βοηθαει αλλον αγωνιζομενο ειναι τσαμπα μαγκας? Μαλλον οχι φανταζομαι...
τι δεν εχω καταλαβει?
Φωκίωνα καλά διάβασες ..... λάθος κατάλαβες !

Αναφέρομαι σε όσους κατά την διάρκεια του αγώνα κάνουν recovery-αυτοκινήτου σε αγωνιζόμενο ( κλείνοντας τον δρόμο) αφήνωντας 10 αυτοκίνητα να περιμένουν !!!!!
Επίσης περιμένουν από τους σταματημένους να τους υπενθυμίσουν πως ο αγώνας είναι σε εξέλιξη ....... ακόμα και για τα SUV !!!!!!
Τέλος και φυσικά αναφέρομαι ( εκεί πάει το τζάμπα μάγκας) σε αυτούς που ενώ βοήθησαν και συνάμα παρεκόλησαν την κυκλοφορία μου το "πουλάν " για επίδηξη ήθους και φαντάζομαι παραδείγματος προς μίμηση.
Όλα αυτά βέβαια την στιγμή που δεν είδα κάποιον από αυτούς που κυνηγούσαν θέση στο βάθρο να σταματήσει να βοηθήσει κάποιον άλλον.
Αν υπήρξε τέτοιος , τότε ΝΑΙ, αυτός αξίζει ιδιαίτερης μνειας.

Φίλε Almak, ΝΑΙ.... ΕΜΕΙΣ με το νούμερο 422 πιγαιναμε για το βάθρο και για μία θέση μέσα στην πρώτη τριάδα,
και παρ'όλα αυτά στην τελευταία μας διαδρομή, σταματήσαμε να ξεκολίσουμαι από τις όχθες ενός ποταμού
που περνάγαμε το αυτοκίνητο με το νούμερο 206 (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης).
Δεν σκεφτήκαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να μην τουσ βοηθήσουμε και ΟΥΤΕ μας έννοιαζε εκείνη την στιγμή
έαν θα χάναμε την θέση μας ή όχι.
Βέβαια μετά το ξεκόλλημα και μόλις 1-2 χιλίομετρα τα παλικάρια (Κουτσούμπος Φώτης - Λαμπρινός Γρηγόρης)
μας προσπέρασαν (αφού είχαμε και την ευγένεια να τους αφήσουμε να μας περάσουν) και κατάφεραν να ανέβουν
στην ΔΕΥΤΕΡΗ θέση του βάθρου στην κατηγορία Open.
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ για την θέση που πήρανε αλλά πιο πολλή ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ που δεν το βάλανε κατω και συνέχεισαν.

Όσο για εμάς..... μόλις 6 θέση αλλά και παλι χαρούμενοι που τερματίσαμε ΧΩΡΙΣ προβλήματα και εντελός
χαλαρά.

Για την Struppi Team
Γιάννης Τζιώτης - Γιώργος Ζαφειρόπουλος
(Defender 110 - No 422)
StruppiTeam

Post by StruppiTeam »

LIAKO wrote: Και ο αλλος με το...... πλοιο!!!!!!!!!!
Image
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΛΗ!!!!
ΦΟΒΕΡΟ!!!! ΤΕΛΕΙΟ!!!! ΑΨΟΓΟ!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!! :D :D :D :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”