Ιχνηλάτης wrote:
Αλήθεια; Ένα CEO των 1800 κιλών και των 147 ίππων δεν είναι ικανό να ξεκολήσει - ποιός αλήθεια απεγκλωβισμός; - ένα αυτοκίνητο όπως το Grand Vitara;
Σαν παρατηρητής και εκ του αποτελέσματος προφανώς όχι! Το να κολλήσει το recovery πάντα μπορεί να συμβεί, αλλά recovery χωρίς εργάτη, ράμπες, high lift δέ το λές καλά εξοπλισμένο ε?
To σημείο που βρεθήκατε ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ. Είχατε χαθεί... Οπότε το ότι σας βρήκε αυτοκίνητο της οργάνωσης θα έπρεπε να το θεωρείτε επιτυχία της και όχι αποτυχία.
Σωστό και λογικό αφου το κομμάτι της κανονικής διαδρομής δεν είχε τόσο υψηλό δείκτη δυσκολίας δεν μπορεί να απαιτούμε να προϋπήρχε αυτοκίνητο της οργάνωση για την περίπτωση που κάποιος κάνει λάθος, αλλά ο εντοπισμός πλέον με τα itrack δεν είναι και καμιά τρελή επιτυχία εκτός αν τα οχήματα υποστήριξης δεν είχαν gps?!
friar wrote:
Πίστευα ότι οι παρατηρήσεις και σχόλια γράφονται στο κουτάκι για τις παρατηρήσεις και σχόλια.
Μήπως έπρεπε να γραφτούν αλλού, και αν ναι πού...

Αυτά δεν είναι απλές παρατηρήσεις είναι πιό σημαντικές πληροφορίες και απο την ίδια την τουλίπα οπότε για να μή ξεχνιόμαστε και πλακωνόμαστε στα φρένα επειδή το οτι μπαίνουμε σε οριοθετημένη περιοχή το διαβάζει μετά απο προσπάθεια με μεγεθυντικό φακό και έχοντας περάσει ήδη το σημείο, θα πρέπει να είναι πολύ ξεκάθαρα και με ειδική σήμανση πάνω στη τουλίπα (δική μου άποψη)
όπου ξεκινάν τα όρια , πάνω στις τουλίπες που εξακολουθούν να ισχύουν και τέλος πάνω στη τουλίπα
οπου τελειώνουν τα όρια. Αντικειμενικός στόχος των ορίων είναι να κατεβάζουμε ταχύτητα εκεί που πρέπει και όχι να κάνουμε λάθη για να μπαίνουν ποινές!
Ιχνηλάτης wrote:Δεν έχετε ακόμη τελικά αποτελέσματα γιατί πρέπει να εξεταστούν
....
Σε λίγη ώρα θα είναι έτοιμα.
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου... θέλει ακόμα αρκετή δουλίτσα για να δουλέψει όπως όλοι θέλουμε

!
Μη βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Στην ειδική Νο 7, αυτή που κόλησε το εν λόγω αυτοκίνητο, είχε δύο FIV, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος, μαζί με καμιά δεκαριά διασώστες, ένα ασθενοφόρο, έναν γιατρό και δύο τρία ακόμη αυτοκίνητα τα οποία ήταν κοντά για να βοηθήσουν.
Πιστεύει όμως κανείς ότι θα έπρεπε να απασχοληθούν με το ξεκόλημα ενός αυτοκινήτου, ενώ ο αγώνας συνεχιζόταν; Συγνώμη, αλλά σε αγώνα του Ιχνηλάτη αυτό δε θα συμβεί ΠΟΤΕ, όσο και αν διακινδυνεύουμε να... πέσουμε στο στόμα ανθρώπων όπως το συγκεκριμένο πλήρωμα.
Ο λόγος που το κάνω θέμα είναι οτι στη θέση αυτού πληρώματος θα μπορούσα να ήμουν εγώ και ο καθένας μας από τις 90 συμμετοχές σου!
Όλοι μας θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε οτι εφόσον δεν κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα ο απεγκλωβισμός του αυτοκινήτου έρχεται δεύτερος και τρίτος σαν προτεραιότητα για τον οργανωτή και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι, αλλά επαναλαμβάνω αν δεν είχατε την "πολυτέλεια" να απεγκλωβίσετε υπο αυτές τις συνθήκες ένα αυτοκίνητο τί θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν πιό δύσκολα?
Και απο ότι ξέρω τελικά απεγκλωβίστηκε απο τρίτο προς την οργάνωση όχημα!
Α! και για να μη μπερδευόμαστε τα ...στόματα του συγκεκριμένου οχήματος διακρίνονται για την επιμονή, υπομονή και το ευ αγωνίζεσθε οπότε μήν τους αγνοείς!