2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

Post Reply
DIAMANTIS RETHYMNO

Re: 2o WILD TERRAIN ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΠΑΤΡΑΣ 31-1/6/2014

Post by DIAMANTIS RETHYMNO »

delis wrote:min mpenoume se diadikasia na pezoume me tis lexeis eimaste megala paidia kai oloi katalabenoume ti enoei o kathenas .
min ginei baboura xwris logo kai min xefeygoume apo to thema pou einai o agwnas kai pws mporei na ginei oso kaliteros ginete
ayta pou grafw me diamanti kai psistaki enoeite oti kanoume plaka kai kalampoyri etsi kai aliws milame sinexeia sto til kai sto fb apla prepei na yparxei kai edw giati xwris peiragmata kai kalampouri den leei .entometaxy mono ayto mas exei minei re paidia alimono ean kremomaste ti tha pei o kathenas kai prwspathoume na to analisoume kai kanoume olokliro thema panw se ayto .
kai sto telos xanoume tin ousia kai bgenoume ektos thematos
ali mia simetoxi kai apo emas
delis andreas -alexis kamperos h sinodigara mou pou einai etimos gia maxi san ta .....bit bull etoimos gia ta panta mono kai mono oti exei antexei emena dipla tou einai hrwas .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ALT ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΒΕΛΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ Γ@ΜΙΜΕΝ@ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ :x
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ :!: ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΙΝΑΡΑ :ugeek: :ugeek: :ugeek:
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΆΓΑΠΩ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ :oops: :oops: :oops: :oops:
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
DIAMANTIS RETHYMNO

xomateros wrote:
samisnow wrote:o καμπερος το καινουριο εορτολογιο το χει παρει η να στειλω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα ακουσουμε παλι τα ευαγγελια που πετανε κλπ...ξερω :!: :!: :!: :!: :!:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Κρητικαρε Γιωργο εσενα μην σε χασω εεεεεεεεε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΑΣ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΣΕΝΑ ΜΗ ΣΕ ΧΑΣΩ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :?: :?: :?: :?:
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΩ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ :(
ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ :?:
ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΤΟ ΕΝΑ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝΩΝ, ΣΤ'@ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.....
xomateros

Post by xomateros »

DIAMANTIS RETHYMNO wrote:
xomateros wrote:
samisnow wrote:o καμπερος το καινουριο εορτολογιο το χει παρει η να στειλω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρητικαρε Γιωργο εσενα μην σε χασω εεεεεεεεε :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ελα για πες .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
DIAMANTIS RETHYMNO

xomateros wrote:
DIAMANTIS RETHYMNO wrote:
xomateros wrote:

ελα για πες .... :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΥΤΕ ΥΠΝΟΣ ΟΥΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΟΥΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ :lol: :lol: :lol: :lol:

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,
ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕ,(ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Η ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ,ΤΟ 2014 ΔΗΛΑΔΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ!
ΠΙΟ ΑΠΛΑ: ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΓΩ Π.Χ. ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΕΣ, ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ :?:
ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....
ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΞΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ Η ΟΧΙ...
georgexj

Post by georgexj »

Εγω θα ρθω αξύριστος. .....κ ας με κόψουν! !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DIAMANTIS RETHYMNO

georgexj wrote:Εγω θα ρθω αξύριστος. .....κ ας με κόψουν! !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΟΥΦΑΛΑ ΕΙΣΑΙ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rafto

Post by rafto »

καλησπερα σε ολους τους φιλους και αγωνιζομενους.
θα ηθελα να ξεκαθαρισω ορισμενα πραγματα και αποριες για τον αγωνα μας.
καταρχην να σας πω οτι θα ειμαι ο προεδρος οργανωτικης επιτροπης του αγωνα και πως εγω και ο νικος δουφεξης και ο βασιλης μπαρλος θα βγαλουμε τις διαδρομες.αυτες οι διαδρομες και ο χωρος που θα γινουν ακομα καλα καλα δεν τις ξερουμε ουτε και οι ιδιοι......

εχουμε στο μυαλο μας την ευρυτερη περιοχη της κατω βλασιας,αλλα ακομα δεν εχουμε καταληξει ακριβως.
και το λεω αυτο γιατι φετος ο αγωνας μας θα εχει πολλες εκπληξεις,και ξεκιναω με την 1η.

εκει που θα διαδραματιστει το παιχνιδι δεν το ξερει κανεις απο την λεσχη μας,με την εννοια οτι δεν εχει περασει καν ποτε απο κει,ουτε σε βολτα ουτε σε εκδρομη.αυτο θα ειναι φετος ενα δυνατο μας χαρτι,γιατι και γω σαν αγωνιζομενος εχω χαλαστει πολακις,σε χρονια συμμετοχων μου σε αγωνες και δεν θα ηθελα να πουληθει τιποτα απο το δημιουργημα μας.

εκπληξη 2η.

φωτογραφιες με τον φακο της φωτο στραμενο προς τα κατω μην περιμενετε.
οι φωτογραφιες μας θα δειχνουν την ωραια και αρμονικη διαπλαση της φυσης οπου πολυ κοντα θα τρεξετε στον αγωνα.

εκπληξη 3η.

φετος καταφεραμε να φανταζομαστε τον αγωνα σαν μια γιορτη για ολη την παρεα των αγωνιζομενων,σαν και αυτη την γιορτη που λησμοναμε ολοι στον εβρο,μιας και το ορμητηριο μας θα ειναι μια τεραστια εν λειτουργια κατασκηνωση στο βουνο,πολυ κοντα στις ειδικες οπου εκει θα κοιμομαστε,εκει θα χορευοθμε,εκει θα τρωμε(τοβραδυ),κει θα περνουμε πρωινο και θα ειμαστε ολοι μαζι και οχι σκορποχωρι οπως σε αλλες εκδηλωσεις και αγωνες.
η κατασκηνωση αυτη ειναι η γνωστη σε πολλους κατασκηνωση της ¨¨ροδεας¨¨.....
ο χωρος κοιμιζει ανα 15 ατομα σε αυτονομα σπιτακια σε συνολο περιπου 250 νοματεους..
υπαρχει ρευμα,νερο,παρκινγκ,και πολλα αλλα.

το κοστος για υπνο και φαγητο την ημερα ειναι 20ευρω το ατομο..
για τα περεταιρω αυτου του θεματος θα επανελθω με λεπτομερειες,μετα απο μερικες μερες.

εκπληξη 4η.

ο αγωνας φετος θα δωσει 7 νικητες και 7 κυπελα......δηλαδη 3 κυπελα στη μια κατηγορια και 3 στην αλλη,και 1 στο καλυτερο χρονο γενικης...

εκπληξη 5η.

θα γινει μια μεγαλη λαχειοφορος για ολους αγωνιζομενους και μη με ενα αξιολογο δωρο για τον τυχερο,οπου θα θελαμε να την στηριξετε οσο μπορειτε γιατι φετος οι χορηγοι ειναι τοσο λιγοι και τοσο μικροι οικονομικα οσο ποτε αλλοτε.

εκπληξη 6η(και ισως να σας βγαλω και αλλες αργοτερα)

θα παρουσιασω επιτελους στο βουνο το ανανεωμενο jeepajero μου και θα σκασω απο το κακο μου που για ακομα μια χρονια δεν θα τρεξω για ευνοητους λογους στον αγωνα της πατρας.....

σας ευχαριστω ολους
βασιλης ραυτοπουλος 6973233330..

μεινετε συντονισμενοι..
toro

Post by toro »

:( :( :( :( .........Οφου-οφου!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ...Ατιμη κενωνια!!!!!! :lol: :lol: :lol:
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Καλησπέρα σας :D

Η Λέσχη Πάτρας παραδοσιακά διοργανώνει αγώνες με μεράκι και ο Βασίλης είναι ένας από τους αρχαιότερους πλέον αγωνιζόμενους ...αρχαιότερος σημαίνει ταυτόχρονα και έμπειρος ...έμπειρος σημαίνει ότι έχει τον παλμό των αγωνιζομένων και ξέρει τι ζητάνε ....ξέρει τι ζητάνε , σημαίνει το σαββατοκύριακο θα είναι απίστευτο :D :D :D

Δυστυχώς εμείς , και όταν λέω εμείς , εννοώ η ομάδα μου , ο Μανώλης ο Νταής και εγώ βρισκόμαστε στον τάκο αυτή την εποχή και δεν θα μπορέσουμε να παραβρεθούμε ...σίγουρα όμως θα είμαστε εκεί να σας θαυμάσουμε :D

Αυτό που βλέπω όμως είναι λίγα μαύρα συννεφάκια πριν τον αγώνα .... γνωρίζοντας την κατάσταση απο λιγο ποιο μεσα ...μαλλον γιατι ειμαι Στρατηγος ! ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) θα προσπαθήσω να σταματήσω τον χορό της βροχής ...

Λοιπόν ...
Βλέπω ότι έχουμε τρία θεματάκια ...στοχεύω και τα αναλύω έτσι ούτω σώστε να γίνουν αντιληπτά από τον κάθε ένα και όλοι μας να είμαστε χαρούμενοι

1
Κλάσεις βάση ελαστικών

Φυσικά και μπορούμε να διαχωρίσουμε τα αυτοκίνητα ανά διάμετρο ελαστικού , ανά χρώμα αυτοκινήτου , ανά μάρκα και ανά ότι εμείς γουστάρουμε για να μοιράσουμε περισσότερα κύπελα και να χαρεί κι αυτός που έκανε τόσο κόπο και έξοδα να παραστεί σε έναν αγώνα .
Έτσι λοιπόν , μπορεί να βγει νικητής αυτός που έκανε καλύτερο χρόνο ανάμεσα στα αυτοκίνητα μέχρι 37ιντσες και αντίστοιχα δεύτερος και τρίτος . Μπορεί επίσης να πάρει κύπελο και το πρώτο LADA ή το πρώτο SKODA ξέρω γω ....
Ο νικητής του αγώνα όμως είναι ένας ! και είναι αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο ! αντίστοιχα ο δεύτερος και ο τρίτος ...
Ξέρω ότι η μάχη με τα θηρία είναι άνιση ...ποιος ο λόγος να παλεύω με ένα αυτοκίνητο με 33αρια από την στιγμή που έχω στον αγώνα αυτοκίνητα με 44αρια ! Το λάστιχο δεν μπορείς να το νικήσεις ...λάστιχο σημαίνει και άξονες , σημαίνει και πολύ περισσότερα άλογα , το να παρακαλάω να σπάσουν τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα για να ανέβω μια θέση στην κατάταξη , καθόλου συναδελφικό δεν θεωρείτε ...
Κύριοι ...για φέτος το πρόγραμμα περιπέτειας έχει βγει και έχουν γίνει ήδη δυο αγώνες , οπότε δεν αλλάζει κάτι σε αυτό...

http://www.omae-epa.gr/sites/www.omae-e ... m_2014.pdf

Όταν θα αλλάξει θα το δείτε στο πρόγραμμα ή στη προκήρυξη και θα αναφέρει :
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4 ΚΛΑΣΗ A (απο 37ιντσες , ξερω γω μεχρι 50 διαμετρος ελαστικου )
ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ 4Χ4 ΚΛΑΣΗ Β ( απο 1 ιντσα , ξερω γω μεχρι 37 διαμετρος ελαστικου )

Το όλο εγχείρημα για φέτος , είναι να δούμε τελικά πόσα αυτοκίνητα συμμετείχαν και από τις δυο κλάσεις , έτσι ώστε αν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί ένας επίσημος διαχωρισμός κλάσεων από του χρόνου !
Πολύ σωστά λοιπόν οι Πατρινοί , χωρίς να τους υποχρεώνουν , χωρίζουν τις κλάσεις από εφέτος , γιατί όπως είπα πιάνουν τον παλμό των αγωνιζομένων !
Στηρίξτε τους ,και από της δυο κατηγορίες είναι για καλό σκοπό ! ;)

2

ΔΤΤ

Τα ΔΤΤ μπήκαν πλέον μετά την Εύβοια στην ζωή μας , όπως έχω ξαναγράψει , δόθηκε πολύ μεγάλη ανοχή από τις αρχές και ταυτόχρονα κατανόηση της νοοτροπίας των αυτοκινήτων μας .
Όσοι έχουν παρατηρήσεις , οι περισσότερες είναι απλά για δίχτυα στα παράθυρα , τις διορθώνουν γιατί αν δεν , δεν θα τρέξουν και τους έχει γίνει γνωστό !
Οι υπόλοιποι , που δεν έχουν ξαναελεγθεί , απλά ελάτε στον αγώνα ! ;) κανένας δεν θα σας κόψει !
Θεωρώ ότι πάλι θα υπάρχει στον αγώνα κάποιος ο οποίος θα εκδώσει ΔΤΤ και στα καινούργια αυτοκίνητα που δεν έχουν ξανατρέξει εφέτος !
Ξεχάστε λοιπόν την δικαιολογία του ότι δεν έρχομαι γιατί θα με κόψουν ! θα σε κόψουν αν αυτό το πράγμα που έφερες , είναι πραγματικά απαράδεκτο και δεν έχει ξανατρέξει πουθενά ! ;)

3

Αντρέας Δελής

Αντρίκο ...νομίζω ότι πληρώνεσαι με το ίδιο νόμισμα μ αυτό της Κόνιτσας !
Ναι είναι τραβηγμένο , εσύ να τρέχεις στον τόπο σου και να μην ρωτήσεις ή να μην μάθεις που θα γίνουν οι ειδικές ....
Ε και ? σάμπως με το μάτι θα τρέξεις , αμάξι οδηγάς κι εσύ ! Τώρα ..αν θεωρείσαι από τους φίλους σου , miky laouda 8-) , έχεις ακόμη μια ευκαιρία να το αποδείξεις και η ευκαιρία πίστεψε με είναι ίδια με όλους τους άλλους !
Τι θα πει είδα το εμπόδιο και το μελέτησα ? παπάρια ...50 φορές να το δω την ίδια απόφαση και την ίδια επιλογή περάσματος θα κάνω ! δεν αλλάζει κάτι εκτός και το terrain τροποποιηθεί απο τα προηγούμενα περάσματα άλλων αυτοκινήτων ! αυτή είναι η δική μου οπτική πλευρά του πράγματος !
Όπως είπα , η λέσχη πιάνει τον παλμό ! το χει καλά σ αυτό το θέμα ! ποιος ο λόγος να μην απαγορεύσει στο μέλος της να πάρει μέρος αν δεν είναι σίγουρη , ότι κανένας δεν πρόκητε να ευνοηθεί !!! ποιος ο λόγος να ρισκάρει να αμαυρώσει το όνομα της ?ας είμαστε σοβαροί ...
Αντρέα , ετοίμασε το αυτοκίνητο σου και μέχρι τον αγώνα κράτα το στόμα σου κλειστό ! στο βουνό θέλω να είσαι φλύαρος , όχι στο forum !
Οι αγώνες ξεκινούν από την πλατεία και τελειώνουν στην πλατεία ! ;)
Μην μου τον στεναχωρείτε άλλο , αφήστε τον να ξεκαυλώσει κι αυτός λιγάκι ! :D

Καλό αγώνα να έχετε ! :D :D :D
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”