Συγνώμη αλλά μπερδεύτηκα λίγοsouki wrote:στους αντοχης επειδη δεν ξερουμε αν και του χρονου θα ειναι τοσοι...?Αυτοι που ακολουθουν το πρωταθλημα θα φερουν ηδη κλουβι ,οποτε οκ!Τους βαζουμε στην (α)
Οι υπολοιποι που δεν φερουν κλουβι και πανε για την εμπειρια ή γιατι γουσταρουν τον αγωνα αντοχης (και πιστεψε με,ειναι αρκετοι)πανε στη (β)κατηγορια.Απλα θα προσαρμοζα λιγο τη ΜΩΤ να μην ειναι βαρετο το πραγμα..ουτως ή αλλως οι συμμετοχες που ειχε π.χ ο ιχνηλατης δεν ακολουθουσαν ολοι το πρωταθλημα,για να μην πω οτι εμεις ειμασταν μετρημενοι στα δαχτυλα.
Απλα θα συμβει το εξης:η (β) θα εχει περισσοτερες συμμετοχες).Τι λες?
Που σημαινει οτι και ο οργανωτης δεν θα χανει τις συμμετοχες του...

Εννοείς να υπάρχει μιά "πρωταθληματική" κατηγορία η (α) με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, και μια δεύτερη (β) με χαμηλότερες απαιτήσεις ασφαλείας αλλά και πιό χαλαρό απο άποψης χρόνων αγώνα?
Θεωρώ για την κατηγορία μας ή τέλος πάντων για τους αγώνες μας ώς έχουν, minimum εξοπλισμό ασφαλείας τα κράνη σε όλο τον αγώνα, ζώνες τεσσάρων σημείων με τα αντίστοιχα καθίσματα και Roll-bar με ταυτόχρονη μείωση της μέγιστης ταχύτητας (και βέβαια έλεγχο αυτής). Προσωπικά ελπίζω μέχρι τον αγώνα του Οκτωβρίου να έχω κλουβί στο αμάξι, αλλά εγώ πήγαινα να βοηθήσω τους πυροσβέστες το τριήμερο και ήμουν ποιο καλά εξοπλισμένος απο αυτούςsouki wrote:λετε για το κλουβι και πως θα μπει η οικογενεια μεσα!πλακα κανετε?ξερεις που ηταν η κολωνα του landrover μετα απο την τουμπα?Που θα βαζω εγω τα παιδακια μου αν δεν υπαρχει ουτε τουτου αλλα ουτε και εγω...απορω!
Κανω λαθος Σταυρο?