2nd Evia trophy AOE4x4 2014

ALEXELIS

Re: 2nd Evia trophy AOE4x4 2014

Post by ALEXELIS »

ALEXELIS wrote:
bisba wrote:συνχαρητηρια για τον αγωνα που κανατε πολυ καλος με ωραια δυσκολα κοματια αλλα με gay αγωνιζομενους και αγωνιζομενους που σκεφτονται πουστικα για ενα κυπελο.στον αγωνα αυτο τελικα μπορουσες να κανεις χρηση εξωτερικης βοηθειας απο το να φτιαξεις ενα τιμονι να σου φερουνε βενζινη ακομα και να φτιαξεις ενα ψυγειο.ο αλυταρχης αφαντος σε ποινες για τετοια θεματα απλος εκλεισε τα ματια του.ο μεγαλος αδικιμενος σε αυτο τον αγωνα ο alexelis που τελικα ητανε μαλακας να ψαχνει νερο στο ποταμι απο το να παρει ενα τηλεφωνο να του φερουνε για το ψυγειο .
τελικα ποσο ξεφτιλες μπορειτε να γινετε για ενα κυπελο τον 10ευρο.να χαλατε μια περιουσια σε αμαξια για να αποδειξετε τι ?

:D :D :D μου εφτιαξες το βραδι ..σε ευχαριστω ;)
Πολες φορες ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος.
ποτε μα ποτε δεν θα χαρακτιρουσα gay κανεναν απο εσας που ξερω τοσα χρωνια και σας εχω δει να αγωνιζεσται πιστεω οτι στον χωρο μας δεν υπαρχει χωρος για αυτου του ειδους ανθρωπον απλα το παραπανω αρθρο αναφερεται σε εμενα σε ενα μερος του και μου εδωσε χαρα μετα την πικρια που εφαγα στον αγωνα απο τα μεταλα του αυτοκινητου μου και το ποσταρα ολοκληρο .

Λοιπον ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιους λαθος μου ...λαθος διατυπωση :oops:
Last edited by ALEXELIS on Wed Apr 09, 2014 11:15, edited 1 time in total.
xeilas

Post by xeilas »

Συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους σας :!:

αγωνιζομένους και οργανωτές :!: :!:

μιας και κόπασε η διαμάχη της τουλίπας
και το ποιος έφαγε τις περισσότερες περιουσίες
για ένα αγωνιστικό πέρασε στην πλακά

βάλτε και καμιά φωτο επιτέλους κανα βιντεακι :roll: :roll:

ας μας μείνει η ανάμνηση ενός ωραίου τριήμερου
K.Stylianos Action4X4club
eangelou

Post by eangelou »

με το jpforum στο 2nd Evia Trophy AOE 2014
http://vimeo.com/91319931
από Chryssanthos Georgitsopoulos

2nd Evia Trophy AOE4x4 2014

από plazanas

2 Evia Trophy AOE4x4 2014

απο sspyropoul
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Επι τη ευκαιρία ...
Συγχαρητήρια σ αυτή την κουφάλα , δεν ξερω αν ήταν ο Πανος η ο Ζαουρης , που βρήκε αυτή την ραβενα με τα δέντρα :D :D :D
Συνήθως δεν μου αρέσει να περνάω απο τα ίδια εμπόδια σε ενα αγώνα αλλα αυτό το , την μια μέρα για πάνω και την άλλη για κάτω το γούσταρα !
Κατεβαίνοντας την δεύτερη μέρα , που ομολογουμένως ήταν ποιο δύσκολο απο το ανέβα της προηγούμενης , ειπα στο Χρήστο : εδώ σε κανά χρόνο θα βρίσκεις οτι ανταλλακτικό γουστάρεις ! Χαχαχαχα :lol: :lol: :lol:
alemao

Post by alemao »

να πω και εγω με τη σειρα μου πως περασαμε τελεια...
τα παιδια της ΑΟΕ κανανε φοβερη δουλεια και τους ευχαριστουμε για το τριημερο που μας χαρισαν...
να πω επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στον Κυριακο που μας μαζεψε απο το πουθενα και δεν μας εφαγαν τα τσακαλια...!!!!!!
ενα μαγαλο ευχαριστω στο ΜΑΤΡΑΚΑ που εκανε τα παντα να μας βοηθησει.....!

απο τωρα περιμενουμε πως και πως το επομενο trophy

(Πανο μην ξεχασεις τα μεταλια.......! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D )
stergiou

Post by stergiou »

Με την σειρα μου θα πω κ γω συγχαρητηρια στην αοε για τον ωραιο αγωνα π οργανωσε,περασαμε τελεια!!!συγχαρητηρια στους νικητες!!!πανο και ζαουρη φοβερα τα κομματια σας μπραβο!!!Μερικοι εχουν ακουσει πολλα αυτες τις μερες αλλα αυτο ας μν σταθει εμποδειο στο να γινονται υγιεις αγωνες trofy εστω και σ αυτες τις δυσκολες εποχες!!!Ειμαι χαρουμενος που γνωρισα καινουργια ατομα και βρεθηκα με φιλους,τελος μπραβο σε ολους που τερματισαν εστω και με προβληματα στα αυτοκινητα τους!!
savra

Post by savra »

Καλησπέρα και από την μακρινή Κόνιτσα. Να ευχαριστήσω με όλη μου την ψυχή την ΑΟΕ για την εμπειρία ενός απίστευτου τετραημέρου που μας πρόσφερε. Όποιος διοργανώνει μπορεί και να κάνει λάθη , όποιος κάθετε στον καναπέ του σπιτιού του σίγουρα δεν κάνει.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ πάνω απ' όλα σε αυτούς τους ανθρώπους που για να περάσουμε εμείς καλά, ήταν στο βουνό για δυο και πλέον μήνες (βρίσκοντας καταπληκτικά περάσματα, πραγματικό TROPHY) όλοι ξέρουμε από που ήθελαν να πάει το κάθε πέρασμα και όλοι ξέρουμε πως είχαν φανταστεί να κυλήσει ο αγώνας που μας ετοίμαζαν (χωρίς ατυχήματα πάνω απ' όλα ,ποιο πολλές συμμετοχές και με λιγότερη γκρίνια κτλ)
Αυτοί έκαναν αυτό που έπρεπε, ας αναρωτηθούμε κι εμείς οι υπόλοιποι αν πράξαμε το ίδιο!!!
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερος τον Πανό και τον Ζαούρη (super συνεργείο )για την βοήθεια τους την πρώτη μέρα που είχαμε ζημιά,σας το χρωστάω!!!
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα πληρώματα και σίγουρα στους τρεις νικητές.
Για το τέλος τον συνοδηγό μου Νίκο και όλο το team από τα Γιάννενα. ( Γιώργο-Στέφανο,Δημήτρη-Κώστα,Παυλάκη,Βill,Εβελίνα,Γεωργία)
Εύχομαι όλα αυτά που έγιναν στον αγώνα να μην είναι ταφόπετρα για τα επόμενα TROPHY στην Ελλάδα και θα συμφωνήσω με τον φίλο μου Στέφανο ότι προτιμώ τις διπλές συμμετοχές. ;) ;) ;)Τζιάλλας Ανδρέας suzuki samurai
panos110

Post by panos110 »

Καλημέρα σε ολους!
Ευχαριστούμε για τα καλα σας λογια!
Χαρηκαμε που σας αρεσαν οι διαδρομες μας και το Road book του Βαγγελη που επιμεληθηκε με τοσο κοπο και το τσεκαραμε μετρο-μετρο με το Land Rover για να μη χαθειτε πουθενα.
Να με συγχωρησουν οι αγωνιζόμενοι που δεν εχω φωτογραφιες τους,αλλα όπως ξερετε ημουν γενικων καθηκόντων
και ευκαιριακος φωτογραφος και δεν σας προλαβα ολους μεσα στα δυσκολα περασματα.
Ας ανεβασει λοιπον καποιος φωτογραφιες και από τ αλλα πληρωματα που το παλεψαν να τους καμαρωσουμε.
Επισης θελω να ευχαριστησω τον Αγγελο Γεωργιου γιατι με τον τροπο του εδειξε ότι σεβεται τον κοπο μας.
Φιλε όταν ετοιμαστείς θα είμαι συνοδηγος σου στο τροφυ μας εστω σαν μια γρηγορη βολτα.
κυριακος αθανασιου

Post by κυριακος αθανασιου »

οταν καποιος ειναι σωστος και ηθικος καλο ειναι να λεμε τι εκανε...αν θες πες μας να μαθουμε και εμεις οι υπολοιποι η' οσοι πρεπει να μαθουν πανο...
...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ....ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ 'ΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ...ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....
ΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΩ ΑΠ'ΤΗΝ ΖΩΗ....ΤΗΝ ΕΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΩ...ΚΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΧΕ....ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΩ!!
(για τον γιο μου τον νικολα)
eangelou

Post by eangelou »

Επειδή ο Πάνος είναι για βουτιά απαντάω Κυριάκο εγώ , ο Άγγελος δεν έτρεξε, όμως κατέθεσε την συμμετοχή του ώστε να μην μπεί μέσα η οργάνωση, και γιαυτό το λόγο ο Πάνος είπε ευχαριστώ .-
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”