Πολες φορες ο γραπτος λογος ειναι παρεξηγησιμος.ALEXELIS wrote:bisba wrote:συνχαρητηρια για τον αγωνα που κανατε πολυ καλος με ωραια δυσκολα κοματια αλλα με gay αγωνιζομενους και αγωνιζομενους που σκεφτονται πουστικα για ενα κυπελο.στον αγωνα αυτο τελικα μπορουσες να κανεις χρηση εξωτερικης βοηθειας απο το να φτιαξεις ενα τιμονι να σου φερουνε βενζινη ακομα και να φτιαξεις ενα ψυγειο.ο αλυταρχης αφαντος σε ποινες για τετοια θεματα απλος εκλεισε τα ματια του.ο μεγαλος αδικιμενος σε αυτο τον αγωνα ο alexelis που τελικα ητανε μαλακας να ψαχνει νερο στο ποταμι απο το να παρει ενα τηλεφωνο να του φερουνε για το ψυγειο .
τελικα ποσο ξεφτιλες μπορειτε να γινετε για ενα κυπελο τον 10ευρο.να χαλατε μια περιουσια σε αμαξια για να αποδειξετε τι ?
![]()
![]()
μου εφτιαξες το βραδι ..σε ευχαριστω
![]()
ποτε μα ποτε δεν θα χαρακτιρουσα gay κανεναν απο εσας που ξερω τοσα χρωνια και σας εχω δει να αγωνιζεσται πιστεω οτι στον χωρο μας δεν υπαρχει χωρος για αυτου του ειδους ανθρωπον απλα το παραπανω αρθρο αναφερεται σε εμενα σε ενα μερος του και μου εδωσε χαρα μετα την πικρια που εφαγα στον αγωνα απο τα μεταλα του αυτοκινητου μου και το ποσταρα ολοκληρο .
Λοιπον ζητω συγνωμη εαν εθιξα καποιους λαθος μου ...λαθος διατυπωση