Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Γιάννης Αθανασίου

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by Γιάννης Αθανασίου »

Και βέβαια κύριε Αποστολίδη,

η μπάλα εκτός όταν μας παίζουν μονότερμα, όπως πάντα...

Τη σοβαρότητά μου την κρίνουν οι αναγνώστες και οι συμμετέχοντες στον αγώνα μας και την επιβραβεύουν με την συμμετοχή τους. Τη δική σας ποιός την κρίνει;

Κεραυνέ

γιατί ήσουν στην Κομοτηνή και δεν το καταλάβαμε; :lol:
aapo

Post by aapo »

O Μηνάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιάννης Αθανασίου

Αυτό και αν είναι σοβαρότητα ενός ανθρώπου 62 χρονών. Εύγε!!!

Έτσι μπράβο να σας μάθουν όλοι... Ακόμη και αυτοί που δε σας άκουσαν να χτυπιέστε ότι δε θα συμμετάσχετε σε καμία επιτροπή, τότε στην συνάντηση στη Λάρισα.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Αν δούμε το πρόβλημα του Αθανασίου στην βάση του είναι το γεγονός οτι οργανωτές ανακατεύονται με την αρχή του σπορ.
Και από αυτό το γεγονός απορρέουν, δεν θα πω τα προβλήματα του χώρου, αλλά τουλάχιστον η παραφιλολογία.

Για παρατηρείστε καλύτερα και θα δείτε πως αντί να διαφωνούν οι αγωνιζόμενοι με την αρχή του σπορ για τους κανονισμούς,
τσακώνονται μεταξύ τους οι οργανωτές...

Αν λοιπόν κάποιοι δεν ήταν τόσο προκλητικοί του τύπου "ΝΑΙ είμαι οργανωτής και ΝΑΙ βγάζω και τους κανονισμούς και ποιός είσαι εσύ να σου δώσω λογαριασμό"
τουλάχιστον θα αποφεύγαμε την παραφιλολογία και κατ επέκταση τους εκτός νοήματος τσαμπουκάδες.

Αν τώρα οι οργανωτές αποκόπτονταν παντελώς από την αρχή του σπορ, θα ήταν ευχής έργο.
Γνώμη μου.
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
shaka

Post by shaka »

Ρε μπαγάσα Κεραυνέ, δεν ξέρω ποιός είσαι, (ή μάλλον έχω κάνα 2 στο μυαλό μου αλλά δεν έχει σημασία), αλλά .... τσούζει ότι πεις.

Σήμερα που χαζολογάμε λόγω αργίας, σου βρήκα κι ενα logo να βάλεις, μην είσαι έτσι ξερός :D :D :D :D :D

Image

Image

Image

Έλα Αλέκο πάρε και συ μία φωτό να βάλεις και μη μου στεναχωριέσαι. :mrgreen:

Image
mitsos

Post by mitsos »

Nicolas wrote:Αν δούμε το πρόβλημα του Αθανασίου στην βάση του είναι το γεγονός οτι οργανωτές ανακατεύονται με την αρχή του σπορ.
Και από αυτό το γεγονός απορρέουν, δεν θα πω τα προβλήματα του χώρου, αλλά τουλάχιστον η παραφιλολογία.

Για παρατηρείστε καλύτερα και θα δείτε πως αντί να διαφωνούν οι αγωνιζόμενοι με την αρχή του σπορ για τους κανονισμούς,
τσακώνονται μεταξύ τους οι οργανωτές...

Αν λοιπόν κάποιοι δεν ήταν τόσο προκλητικοί του τύπου "ΝΑΙ είμαι οργανωτής και ΝΑΙ βγάζω και τους κανονισμούς και ποιός είσαι εσύ να σου δώσω λογαριασμό"
τουλάχιστον θα αποφεύγαμε την παραφιλολογία και κατ επέκταση τους εκτός νοήματος τσαμπουκάδες.

Αν τώρα οι οργανωτές αποκόπτονταν παντελώς από την αρχή του σπορ, θα ήταν ευχής έργο.
Γνώμη μου.
Γιατι πανω απ ολα πρεπει να μας ενδιαφερει ΠΟΙΟΣ εγραψε τους κανονισμους κ οχι οι ιδιοι οι κανονισμοι???
Δλδ θα μας καλυπτε καλυτερα αν εβγαινε ενας ξεκαρφωτος που δεν ειναι οργανωτης/αγωνιζομενος η οτι αλλο κ εβγαζε τον ιδιο κανονισμο, η μηπως τοτε μονο θα μπορουσαμε να συζητησουμε την ουσια του θεματος???

Στην τελικη τον κανονισμο συνανταμε μπροστα μας κ αντι να κοιταξουμε τα λαθη/ατελειες η οτι αλλο κοιταμε το παρελθον αυτου που τον εγραψε κ ποιοι τον υποκινησαν!
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

mitsos wrote: Γιατι πανω απ ολα πρεπει να μας ενδιαφερει ΠΟΙΟΣ εγραψε τους κανονισμους κ οχι οι ιδιοι οι κανονισμοι???
Για να μην ευνοεί τον δικό του αγώνα αυτός που γράφει τον κανονισμό ή τουλάχιστον να μην υπάρχει
καν αυτή η δυνατότητα. Γιατί σαν αγωνιζόμενος δεν είναι εύκολο να καταλάβεις την μπηχτή ενός οργανωτή προς τον άλλον
ούτε και να πληροφορηθείς για αυτή.
Και είπα να μην συμμετέχουν οργανωτές, όχι αγωνιζόμενοι.
Αντίθετα με χαροποιεί που ο dista είναι εκεί που είναι...
Γιάννης Αθανασίου

Θα συμφωνήσω με τον Mitso - αμάν! Οτιδήποτε πρέπει να κρίνεται από την αποτελεσματικότητά του και όχι το ποιός το έγραψε.

Ο αγωνιζόμενος από την πλευρά του Νικόλα, κοιτάει τί τον συμφέρει. π.χ. ο αγαπητός και φίλος Dista πέρασε το θέμα με την κορδέλα - μπες, βγες κλπ.- γιατί συμμετέχει με ένα Wrangler που δε χωράει εύκολα μέσα στις κορδέλες!

Και όποιος δεν τρέχει και δεν οργανώνει δεν ξέρει τα προβλήματα, οπότε μιλάει για δίχτυα στα παράθυρα όπως ο κύριος Μαρατζίδης.

Δεν υπάρχει λύση χωρίς τα υπερ και τα κατά. Καλύτερα να συμμετέχουν όλοι για να υπάρχει ισορροπία.
Nicolas
Site Admin

Post by Nicolas »

Γιάννη η σαφής απάντηση είναι το οτι "ή όλοι μέσα ή όλοι έξω"...
Προφανώς πιστεύεις, όπως βλέπεις τον χώρο, οτι το "όλοι μέσα" δουλεύει.
Εγώ πάλι έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη.
Μακάρι να είμαι λάθος.

Για το θέμα της κορδέλας είμαι και εγώ της άποψης οτι το όριο της κορδέλα είναι για την δεξιοτεχνία και όχι για αλλού.
Και εγώ wrangler έχω βέβαια και μακρύτερο από του kritikou αλλά ειλικρινά δεν το βάζω στην εξίσωση :mrgreen:
mitsos

Post by mitsos »

Nicolas wrote: Για να μην ευνοεί τον δικό του αγώνα αυτός που γράφει τον κανονισμό ή τουλάχιστον να μην υπάρχει
καν αυτή η δυνατότητα. Γιατί σαν αγωνιζόμενος δεν είναι εύκολο να καταλάβεις την μπηχτή ενός οργανωτή προς τον άλλον
ούτε και να πληροφορηθείς για αυτή.
Και είπα να μην συμμετέχουν οργανωτές, όχι αγωνιζόμενοι.
Αντίθετα με χαροποιεί που ο dista είναι εκεί που είναι...
Νικολα μου απο την στιγμη που οι κανονες ειναι ιδιοι για ολους τους αγωνες ανεξαρτητα απο το ποιος τον οργανωνει γιατι να ευνοηθει καποιος??
Το ιδιο ισχυριζονται κι αυτοι που λενε για το οτι αυτος που γραφει τους κανονισμους δεν θα πρεπει να ειναι αγωνιζομενος, λες κ μονο αυτος ευνοειται απο τους κανονισμους.....
Εγω αυτο το "ασυμβιβαστο" προσωπικα δεν το καταλαβαινω.

Οσο για τις μπηχτες του νεου Γενικου να εισαι σιγουρος οτι τις εχω καταλαβει πολυ καλα, μιας και πολλες αλλαγες εχουνε προκληθει απο εδω μεσα συζητησεις!
Γιάννης Αθανασίου wrote:Θα συμφωνήσω με τον Mitso - αμάν!
Προσεχε τι λες θα βγω στο δρομο κ θα με πατησει κανα αυτοκινητο! :lol: :lol: :lol:

Λοιπον στην ουσια.... ασχετα με το ποιος η γιατι τον εγραψε εχουμε καποιους κανονισμους.
Ας πουμε λοιπον στον Dista που μας ακουει κ ειπε να του κανουμε ολοκληρωμενες προτασεις,
οτι αυτο με τα διχτυα στα παραθυρα σε αυτοκινητα που τρεχουνε σε ανοιχτης κυκλοφοριας δρομο δεν στεκει γιατι μειωνει την ορατοτητα (ας πουμε) κ δεν θελουμε να ακουμε οτι οι ΤΕ ειναι "ελαστικοι" με το συγκεκριμενο μετρο αλλα προτεινουμε να καταργηθει.

Καντε κ αναλογες προτασεις λοιπον ολοι τεκμηριωμενα οσο γινεται κλπ κ ας περιμενουμε να μας απαντησει.....
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”