απλα δεν άντεξε πάνω στο αυτοκίνητο του κώστα!!

Κώστα καντο με σούστα φίλε σαν τα YJ!!!!!!!
Αντώνη τι τα θες τα αμορτισερ ρεεεε??????
kostas654 wrote:http://www.4wd.com/jeep-parts.aspx?cid= ... 9&plID=382
αν και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μας αδειαζεις εμας με τα rough country ετσι,επειδη δηλαδη εχουμε καβουρια στις τσεπες μας και βαλαμε οτι βρηκαμε σε 4" απλα για να λεμε οτι εχουμε αναρτηση που γαμαει στους ασχετους και να το παιζουμε τσαμπα μαγκες,μας τη λες και μαλιστα με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Δεν σε εχω δει να λυπασαι...antonisxj wrote: όσο για την πολυτέλεια που λές Τσέλιο. ναι υπάρχει. είναι κακό? με είδες να το λυπάμαι κάπου λόγο πολυτέλειας?
τα ηλεκτρικάμου θερμενόμενα καθίσματα δεν έχουν παραπονεθεί ποτέ για τη λάσπη που έχουν φάει ή το νερό που έχουν κολυμπήσει.
δεν με ενδιαφέρουν καθόλου αυτά, για ένα απλό λόγο... το κάνω βίδες, το ξεστελιώνω, το ξεχαμπετώνω και μετά το ξαναφτιάχνω απο την αρχή.
και μετά μου λέει ο άλλος για icon και μαλακίες.
άντε ρε!
Aφού την παροχή του αέρα την έχεις έτοιμη δεν υπάρχει λόγος να μην πάρεις το κοντρολάκι με τα όργανα. Και όσο για αυτό που είπε ο Λευτέρης όντως έχει παρουσιαστεί πρόβλημα αλλά σε αυτά που έχουν τον ασύρματο τον ρυθμιστή. Ο κουμπάρος μου πάντως που τα φοράει ένα χρόνο τώρα είναι απόλυτα ευχαριστημένος και μάλιστα έχει καταργήσει και την μπροστινή αντιστρεπτική. Σε αυτά προσανατολίζομαι και εγώ για το κρουαζιερόπλοιο μόλις παραδώσουν πνεύμα αυτά που έχει τώρα.antonisxj wrote:μα εγώ θέλω rancho ρυθμιζόμενα με το χέρι. όχι με αέρα.
kostas654 wrote:αστους να τα βαλουν ρε Λευτερη αφου τα παιδια θελουν άνεση και πολυτελεια και μην ξεκινησω να σου δινω παραδειγματα...θα ξεκινησω
Antonisxj: καπου διαβασα οτι εχει στο αμαξι του αυτοματα ηλεκτρικα καθισματα που ρυθμιζονται μονα τους.
XJ THE DOCTOR:αυτοματα σασμαν και καλληματα για τα φωτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj:αυτοματο σασμαν και cruise control και θελει να βαλει rancho ρυθμιζμενα απο μεσα και αυτος![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου εσυ εναν wranglera καγκουρα που οταν ολα τα τετραλιτρα εβγαιναν αυτοματα, ολοι μας εχουμε χειροκινητα...εναν πες μου....μονο εναν και θα το δεχτω
εσυ τοτε γιατι ψαχνεις για χειροκινητο?georgexj wrote:[ρε φιλε εσεις οι περιπτεραδες ακομα δεν εχετε χορτασει την ιδονη του βουνου γιατι δεν σας την προσφερει το αυτοκινητο γι αυτο κ εχετε μεινει ακομα με λεβιεδες.μολις την παρετε θα θελησετε κ σεις την πολυτελεια σας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()