γιωργο με το υγραεριο ομως????georgexj wrote:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!kostas654 wrote:δεν του λες να στο κανει τετραλιτρο
georgexj wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:στη 4η θα ερθω μονο κ μονο για να σε γνωρισω!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω ρε φιλαράκι και να σμίξουν τα ντιζελάκια αλλά δυστυχώς λόγω του ότι εκείνη την ημέρα θα βαφτίζω το καγκουράκι δεν θα είμαι.............Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:georgexj wrote:Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:στη 4η θα ερθω μονο κ μονο για να σε γνωρισω!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΚΑΝΑ ΠΙΚ ΝΙΚ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το καταλαβα δεν ειδες ποσα εγραψε στο facebook στη φωτο απο τη πρωτομαγια!!!!!!!
Aχιλλεα θα ειχαμε αλλα θα χρειαστει για το Trial της Κερκυρας (16/5)...Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:...μηπως θα μπορεσεις να κανονισεις τιποτα για κανενα τρειλορ μεταφορας αυτοκινητου???
ο doc θα εχει φερει κανενα απιστευτο ανταλακτικο για το xj κ θα το βαζει πανω κ ο Αντωνης θα ρουφαει τη βενζινη απο το αλλο xj!!!!!georgexj wrote:Ο DOCTOR K O ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??????ΓΙΑ ΤΟΝ DRIMON ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Κ ΜΕΤΑ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΧΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ!!
να σαι σιγουρος οτι ολα θα μπουνε στην θεση τους κ πιο γρηγορα κ απο τον κωστακι κ τον γιαννακι που κοκορευονται γιατι ετσι ειναι φιλε οι wranglerakides!!!λογακια κ κοκο τιποτα!!!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:γιωργο με το υγραεριο ομως????georgexj wrote:ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Η ΒΕΝΖΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 50 ΛΕΠΤΩΝ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ!!!kostas654 wrote:δεν του λες να στο κανει τετραλιτρο
γιατι δεν το κανεις κ υγραεριο να ξεμπερδευεις απο ολα κ φθηνο κ με τα τελη οπως ειπες!!!!!!!!
κ οικολογικος να αρεσεις στον agga![]()
![]()
![]()
![]()
Το ''ανυπερβλητο οχημα Εξ Τζει'' οπως λεει και καγκουρας-ιος-πνευμα-σκια-ιδεα Πανος, ειναι ''αραχτο'' εδω και 2 εβδομαδες με τις λασπες του απο την προηγουμενη βραδυνη βολτουλα και περιμενει να παρει εμπρος την Παρασκευη 14/5!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote:
ο doc θα εχει φερει κανενα απιστευτο ανταλακτικο για το xj κ θα το βαζει πανω