Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM

Post by kostas654 »

Κώστας Γκιαούρης
kostas654

Post by kostas654 »

κορωνοπινιο το θεμα τελικα...το παραγγειλα και αυριο θα το εχω :mrgreen:
αρα κυριακη θα ειμαι ετοιμος....ντριμονη φυλαξου...γιατι ειδα οτι εγινες χειροτερος και απο τον μιχαλοπουλο στις δηλωσεις σου...αλλα εγω φταιω τοτε που δεν σε πεταξα μεσα στο νεροφαγωμα και να βγαζαμε το μισο jimny εξω

παρακολουθω και το βιντεο...μεχρι και ο τσελιος με πηρε τηλ και μου λεει

καλα ρε μαλακα τι χαρα ηταν αυτη που ειχαν οι αλλοι οταν εσπασες...λαμογια θα σας φτιαξω ολους εγω :twisted:

Image
Κώστας Γκιαούρης
antonisxj

Post by antonisxj »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
if it doesn't break, fix it until it does
ROCKY XXX

Post by ROCKY XXX »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην του λες τετοια του παιδιου και το φοβιζεις
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: ο drimon λέει ότι εγώ τον γκαντέμιασα αλλά ποτέ δεν είπα τίποτα για σπάσιμο και μαλακίες που λέει ο ίδιος.
Φιλαράκι σ' εμένα δεν είπες για σπάσιμο, είπες γιατί λόκαρα. Και από τότε δεν κατάφερα να ξανακλειδώσω διαφορικά. :evil: :evil: :evil:
antonisxj wrote: δεν του δίνω σημασία γιατί ήταν πικραμένος που δεν κατάφερε να ρίξει τη Ρόνα.
Φιλαράκι κάνεις και πάλι λάθος!
Την "όμορφη" :lol: Ρόνα εγώ την είχα αγκαλιά περισσότερο απ' όλους. ;)
Κι ας είχε κεράσει άλλος το ποτό! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

antonisxj wrote: τι να θυμηθώ? τον τρόπο που ανακαλύψαμε για να φουσκώνει τα μπλοκέ του ο Drimon? τον τρόπο ζανταρίσματός του? τον τρόπο φουσκώματος? το είδος των αξόνων του? το είδος των ημιαξονίων του? το φίλτλρο sotch brite? τον εργάτη ψαροκαλαμο?
να θυμηθώ ότι προσπαθούσε να σπρώξει τον Τσέλιο καιμπλοκαρε μπρός πίσω? να θυμηθώ ότι εκεί που βγήκε ο καταχανάς Μ38 με το κομμένο σασί, ο Drimon βγήκε μπλοκιασμένος? πολλά τέτοια, πολλά...
αλλά...
το καλύτερο απ'όλα ήταν όταν ο drimon έσκασε στα μπουζούκια με μπλουζάκι "ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ"
...
...
έρχεται συνέχεια...
Είσαι κάγκουρας ρε!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:ντριμονη φυλαξου...γιατι ειδα οτι εγινες χειροτερος και απο τον μιχαλοπουλο στις δηλωσεις σου...αλλα εγω φταιω τοτε που δεν σε πεταξα μεσα στο νεροφαγωμα και να βγαζαμε το μισο jimny εξω
Κωστάκη εγώ δεν λέω τίποτε παραπάνω από αυτά που είναι σίγουρα.
Έλεγα από την αρχή της συνάντησης ότι θα τραβάω αμερικλάνους. ;)
Άσχετα αν δεν μ' άφησε ο βασιλιάς να σε τραβήξω!!!! :evil: :evil:
Τον εργάτη τον είχα έτοιμο ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και ήταν και ζεστός από την προηγούμενη βραδιά!!! :mrgreen: :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

kostas654 wrote:
Image
Φίλε μου καλέ, αυτός δεν πιάνει μία!!!!
Έχουμε εδώ μέσα μεγαλύτερα κατσίκια από αυτόν!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kostas654

Post by kostas654 »

Image
Κώστας Γκιαούρης
St. Tselios

Post by St. Tselios »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kατι μου λεει πως οι φωτογραφιες του κεντρου θα μπαινουν για τουλαχιστον ενα χρονο ακομα... :lol: :lol: :lol:
Image
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”