Νεαρε να ξερεις, το πνευμα παραμενει παντα προθυμο - ειναι ασβηστη η φλογα....ασχετα εαν το σωμα δεν ακολουθει η δεν το θελουν πλεον οι γκομενες ετσι οπως εγινεantonisxj wrote:πορνόγερεYJ ''The Doctor'' wrote:fordakias wrote:: -"Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για λεγε και κανενα αλλο κολπο αντιστοιχο, εχω κανα δυο εδω που δεν μου καθονται
γεροπουτανιάρη
ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- YJ ''The Doctor''
Re: ΚαγκουροΑνέκδοτα & Αστεία
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
καταρχάς, να ξέρεις ότι ο Δόν όταν πηδάει, γίνεται σεισμός στη Χιλή που είναι απο την άλλη μπάντα της γής.YJ ''The Doctor'' wrote:ΔΟΝ ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
ρε Δον αμα πω οτι εισαι φιλος μου θα μου κατσουν![]()
![]()
if it doesn't break, fix it until it does
YJ ''The Doctor'' wrote:Νεαρε να ξερεις, το πνευμα παραμενει παντα προθυμο - ειναι ασβηστη η φλογα....ασχετα εαν το σωμα δεν ακολουθει η δεν το θελουν πλεον οι γκομενες ετσι οπως εγινε
δεν πειράζει.
έχει κιαυτό τη γοητεία του.
εγώ τι να πώ? με την τελευταία που βγήκα, καταλήξαμε στο νοσοκομείο. έστριψα το κεφάλι μου απότομα και τη χτύπησα με τ'αυτιάμου.
- YJ ''The Doctor''
antonisxj wrote:[εγώ τι να πώ? με την τελευταία που βγήκα, καταλήξαμε στο νοσοκομείο. έστριψα το κεφάλι μου απότομα και τη χτύπησα με τ'αυτιάμου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Donkey tube chassis
γιατι ψεματα ειναι...δεν ειδες τωρα που εγιναν πλημμυρες σε βραζιλια και αυστραλια....γ@μησε ο μιχαλοπουλος που ειναι στην μεση και επειδη ειχε πολυ καιρο για τα δικα του δεδομενα να πηδηξει (1 ωρα και 32 λεπτα) τα εδωσε ολα και πνιγηκαν οι κακομοιροι ανθρωποιantonisxj wrote:καταρχάς, να ξέρεις ότι ο Δόν όταν πηδάει, γίνεται σεισμός στη Χιλή που είναι απο την άλλη μπάντα της γής.
Κώστας Γκιαούρης
- YJ ''The Doctor''
kostas654 wrote:[ (1 ωρα και 32 λεπτα)
αυτο που το σκεφτηκες???
The Donkey tube chassis
εδω φίλε σε πιάνω να λές ψέματα.kostas654 wrote:(1 ωρα και 32 λεπτα)
αφού όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι όταν πηδάει ο Μιχαλόπουλος, ο χρόνος σταματάει για να πάρει μάτι.
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
οχι ρε φιλε μετα τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ να πανε με γερο ανθρωπο...........YJ ''The Doctor'' wrote:ΔΟΝ ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ
ρε Δον αμα πω οτι εισαι φιλος μου θα μου κατσουν![]()
![]()
θα πας σκαστος απο καρδια......
χωρια που........ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ?????????????
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

δεν γινεται να πας με γυναικα μετα τον μιχαλοπουλο εκτος αν σου αρεσουν οι νεκρες...δεν εχει επιβιωσει καμια μεχρι σημερα
Κώστας Γκιαούρης
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
DRIMONIIIIIIIIIIII που εισαι να σχολιασεις τιποτα να τα ακουσεις ολα εσυ μαζεμενα μετα??????

οχι ρε Αντωνη δικιο εχει....... 1 ωρα κ 32λεπτα γιατι μετα ξανασταματησε ο χρονος!!!!!antonisxj wrote:εδω φίλε σε πιάνω να λές ψέματα.kostas654 wrote:(1 ωρα και 32 λεπτα)
αφού όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι όταν πηδάει ο Μιχαλόπουλος, ο χρόνος σταματάει για να πάρει μάτι.
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46