fordakias wrote:: -"Τον πούστη, πέταξε στο πάτωμα κέρματα".
Για λεγε και κανενα αλλο κολπο αντιστοιχο, εχω κανα δυο εδω που δεν μου καθονται
πορνόγερε
γεροπουτανιάρη
Νεαρε να ξερεις, το πνευμα παραμενει παντα προθυμο - ειναι ασβηστη η φλογα....ασχετα εαν το σωμα δεν ακολουθει η δεν το θελουν πλεον οι γκομενες ετσι οπως εγινε
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
YJ ''The Doctor'' wrote:Νεαρε να ξερεις, το πνευμα παραμενει παντα προθυμο - ειναι ασβηστη η φλογα....ασχετα εαν το σωμα δεν ακολουθει η δεν το θελουν πλεον οι γκομενες ετσι οπως εγινε
δεν πειράζει.
έχει κιαυτό τη γοητεία του.
εγώ τι να πώ? με την τελευταία που βγήκα, καταλήξαμε στο νοσοκομείο. έστριψα το κεφάλι μου απότομα και τη χτύπησα με τ'αυτιάμου.
antonisxj wrote:καταρχάς, να ξέρεις ότι ο Δόν όταν πηδάει, γίνεται σεισμός στη Χιλή που είναι απο την άλλη μπάντα της γής.
γιατι ψεματα ειναι...δεν ειδες τωρα που εγιναν πλημμυρες σε βραζιλια και αυστραλια....γ@μησε ο μιχαλοπουλος που ειναι στην μεση και επειδη ειχε πολυ καιρο για τα δικα του δεδομενα να πηδηξει (1 ωρα και 32 λεπτα) τα εδωσε ολα και πνιγηκαν οι κακομοιροι ανθρωποι
οχι ρε φιλε μετα τον ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ να πανε με γερο ανθρωπο...........
θα πας σκαστος απο καρδια......
χωρια που........ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ?????????????