B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
antonisxj

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by antonisxj »

PanosXJ wrote:...ο Πρόεδρός μας τελικά ήταν στη συνάντηση ή έχει ακόμη πρόβλημα; Πρόεδρε μας πώς είσαι;
φίλε Πάνο, εγώ το είπα στους υπόλοιπους, εσύ δεν υπάρχεις, είσαι μάλον εξωγήινος, δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι γήινος, επίσης έχω την υποψία οτι δεν υπάρχεις. ζείς ανάμεσάμας σαν πνεύμα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εγώ φίλε Πάνο, λίγο πολύ, έμαθες τι έπαθα. την Παρασκευή στην βραδυνή κατάλαβα ότι χτυπάει ένας απο τους μπροστινούς σταυρούς και το πρωί του Σαββάτου άλλαξα σταυρό. στη συνέχεια μπήκα σε ένα τάφο που έσκαψε ο Τσέλιος (με έτρωγε ο κώλος μου ρε φίλε) και το αποτέλεσμα ήταν το γνωστό. σπασμένος σταυρός και ημιαξόνιο. γύρισα Αγ. Κων/νο για να βρώ ημιαξόνιο και έχασα όλη τη βόλτα του Σαββάτου :(
την κυριακή φορτώθηκα στον doctor και έβλεπα τους υπόλοιπους να παίζουν. είχα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άσχημα για την κατάντιαμου. η αλήθεια είναι ότι απο την Πέμπτη το πρωί που ετοιμαζόμουν να φύγω απο Χανιά, υπήρχαν πολλά σήματα που που έλεγαν να μην φύγω για την συνάντηση μρ το cherokee. όπως λέει και ο Χάρης, η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται. :mrgreen:
δεν πειράζει, όλα καλά, γύρισα Αθήνα και είμαι καλά, άρα... όλα καλά.

Να πάρω τώρα το πολύ σοβαρόμου υ'φος και να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παλικάρια στον Αγ. Κων/νο που μόνο φιλοξενούμενοι δεν μας 'αφησαν να νοιώσουμε. έχουμε γνωριστοί καλά πλέον.ξέρουμε πλέον πόσο κάγκουρες είναι κι'αυτοί. το πόσο καλά νιώθουμε με αυτή την παρέα, δεν χρειάζεται να το πώ εγώ. όλοι όσοι γράφουν εδώ, έχουν να γράψουν την δική τους ιστορία για το πόσο πολύ ευχαριστήθηκαν με τα παιδιά του Αγ.Κων/νου.

ελπίζω να ξαναβρεθούμε γρήγορα για την τρίτη συνάντηση και η παρέα να μεγαλώσει απο τα παιδιά που δεν κατάφεραν να έρθουν στις δύο πρώτες.

εύχομαι σε όσους έπαθαν ζημιά... να αναρώσουμε γρήγορα,
σε όσους δεν κατάφεραν να έρθουν... μην ανησυχείται...α έχουμε συνέχεια,
σε όσους θέλουν το κακό μας... να τους καεί το pc και το laptop :lol:

αυτά απο εμένα. καληνύχτα σας.
περιμένω βίντεο και φωτό.
if it doesn't break, fix it until it does
Drimon

Post by Drimon »

georgexj wrote:.......το αυτοκινητο ειχε ξεπονταριστη μπροστα απο τον καθρεφτη κατω απο τα καθησματα κ πισω στο πορτ πακαζ πανω απο το ρεζερβουαρ κ δεν φτανει μονο αυτο ειχε σκιστη κ η λαμαρινα σε 6 σημεια!!!κ το πηγα στην μοδηστρα για ραψιμο με την πασιγνωστη βελονα(ARGON).......
Νομίζω ότι πρέπει ν' ανακηριχθείς σαν ο πρώτος καγκουροσηδεροφάγος (μετά τον αρχη... πάντα)!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
aggas

Post by aggas »

Ρε πάρτε Japan λέμεεεεεεεε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
antonisxj

Post by antonisxj »

φίλε georgexj, τι να σου πώ?
δεν ξέρω ποιός είναι πιό άτυχος? εγώ που σπάω ημιαξόνια σαν τις οδοντογλυφίδες ή εσύ που κόβεις λαμαρίνες σαν φραντζόλες ψωμί.

είδα τη φωτό μου, την στιγμή που έβαζα τροχό με το καρφωμένο ματωμένο ημαξόνιο και αδικούμαι. απαιτώ να μπούν φωτό που ΄ξεστελιώνω τάμάξι και τρώω γκοφρέτες. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

georgexj, η λύση στο πρόβλημάσου είναι μία. ξεκίνα να κολλάς λαμαρίνα να φτιάξεις σασί. ήρθε η ώρα γιαυτό.
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

antonisxj wrote:
georgexj, η λύση στο πρόβλημάσου είναι μία. ξεκίνα να κολλάς λαμαρίνα να φτιάξεις σασί. ήρθε η ώρα γιαυτό.
Τελικα, ολοι σαν το δικο μου θα το φτιαξετε :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
antonisxj

Post by antonisxj »

σε λίγο καιρό θα δείς που ο georgexj θα έχει τα πάντα ενισχυμένα και δεν θα μασάει τίποτα.
εγώ μάλον θα το πουλήσω και θα πάρω ένα τηλεκατευθυνόμενο μπολντοζάκι να παίζω. δεν βλέπω να κάνω προκοπή με το άθλημα τελικά. :mrgreen:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:......εγώ μάλον θα το πουλήσω και θα πάρω ένα τηλεκατευθυνόμενο μπολντοζάκι να παίζω.......
Εσύ ότι και να κάνεις προκοπή δεν θα δείς!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πούλησες το καγκουράι σαμουράι και κράτησες τον χαζοαμερικλάνικο κουβά.
Αλλά τί λεω πάλι;!!!!
Αρχη... είσαι τί περιμένεις;;;!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by Drimon on Mon Feb 22, 2010 21:18, edited 1 time in total.
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: georgexj, η λύση στο πρόβλημάσου είναι μία. ξεκίνα να κολλάς λαμαρίνα να φτιάξεις σασί. ήρθε η ώρα γιαυτό.
Ναί Γιωργάκη και μετά αφού θα έχεις πάρει το κολάι φτιάξε και κανα μπακλαβά!!!! :lol: :lol: :lol:
Με τόσα φύλλα που θα έχεις κολλήσει θα πηγαίνει μόνο του το χέρι!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Πάρτε ρε κανα σοβαρό αμάξι και όχι τα γλυκά ταψιού!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

XJ ''The Doctor'' wrote: Τελικα, ολοι σαν το δικο μου θα το φτιαξετε :mrgreen:
Εσύ το έχεις σιροπιάσει το δικό σου ή ακόμα ψήνεται;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ

Post by Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ »

Καγκουρες σοβαρευτητε!!!!
Μαλλον απο το πολυ λασπολουτρο ξεφυγατε!!!!!
χαλια περασατε απο οτι ειδα!!!!! :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Στη 3η θα δειτε τι θα παθετε!!!!!!!!

τις κοντρες wrangler cherokee να τις συνεχισετε στη καταλληλη ενοτητα!!!!!!
Τωρα οι made in japan μπορουν να λενε οτι θελουν αφου απο οτε καταλαβα φροντιζουν για ολα!!!!(aggas)!!!!!!KAI DEN SPANE

AA κ μη ξεχασω.........................................ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μονο ο κωστας πρεπει να σκεφτετε εμας τους ατυχους!!!!
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”