Λάθος διατύπωση. Έπρεπε να γράψεις "χθες πήγε το jimnyclub μια βολτίτσα και ακολουθήσαμε κι εμείς..."YJ ''The Doctor'' wrote:Καγκουρες, χθες πηγαμε καποιοι απο το club βολτιτσα.....

Λάθος διατύπωση. Έπρεπε να γράψεις "χθες πήγε το jimnyclub μια βολτίτσα και ακολουθήσαμε κι εμείς..."YJ ''The Doctor'' wrote:Καγκουρες, χθες πηγαμε καποιοι απο το club βολτιτσα.....
ΑΜΑΝ!!!!!!YJ ''The Doctor'' wrote:ασε που σε περιμενουν και τα δικα μας Jimny ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Εγώ τον αρχί θέλω, μια βδομαδούλα, για βοήθεια στις ελιές και πάω μετά όπου θέλετε.YJ ''The Doctor'' wrote:.....θα μας λες παλι για ελιες...![]()
βρε τρομπα, αν ερθω να μαζεψω ελιες, τη μεσημου που θα την αφησω?Drimon wrote:Εγώ τον αρχί θέλω, μια βδομαδούλα, για βοήθεια στις ελιές και πάω μετά όπου θέλετε.YJ ''The Doctor'' wrote:.....θα μας λες παλι για ελιες...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
georgexj wrote:Γιατρε πιο μεγάλα χαντάκια να βρείτε!!να βάλουμε τον ντριμονη μέσα για μπάζωμα κ να τον αφήσουμε εκει!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κανόνισε μην μείνεις εσύ στα "ισιώματα" και άσε τα χαντάκια για εμένα.georgexj wrote:Γιατρε πιο μεγάλα χαντάκια να βρείτε!!να βάλουμε τον ντριμονη μέσα για μπάζωμα κ να τον αφήσουμε εκει!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου θυμίσω γιατρέ ότι στην προηγούμενη, που εσύ δεν ήρθες, σ' ένα χαντάκι που εγώ το προσπάθησα κάποια ψυχή εδώ μέσα πήγε από δίπλα (από τις καλαμποκιές η κοτούλα!!!).YJ ''The Doctor'' wrote: Σιγα μην τρεξω να ψαξω χαντακι για κανονικα αυτοκινητα. Jimny εχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()