Σπάνε τα κλιψάκια!fordakias wrote: πουλανε κλιψακια!![]()

Όχι ρε φίλε!Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ wrote: βγαλτα ολα τα πλαστικα ετσι κι αλλιως θα φυγουν ολα στη Πρεβεζα
Έλα να μαζευτούμε, και να μασάτε όλοι μαζί (γιατί καλλίτερο είναι από το να μιλάτε), για να καλυφθεί η απαιτούμενη ποσότητα.antonisxj wrote:αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
Τι με πέρασες;antonisxj wrote:ε! τότε... βάλε κουκούλα.Drimon wrote:Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο
Drimon wrote:Έλα να μαζευτούμε, και να μασάτε όλοι μαζί (γιατί καλλίτερο είναι από το να μιλάτε), για να καλυφθεί η απαιτούμενη ποσότητα.antonisxj wrote:αφού θες σοβαρές προτάσεις...
η λύση στο πρόβλημά σου είναι αυτή.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι με πέρασες;antonisxj wrote:ε! τότε... βάλε κουκούλα.Drimon wrote:Δεν θέλω να κυκλοφορώ σαν τον καρνάβαλο
Αρτέμη Μάτσα;;!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι τον πέρασες τον άρχοντα;;!!!georgexj wrote: ΣΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ.ΠΑΡΕ ΒΙΔΕΣ Κ ΞΕΚΙΝΑ Κ ΒΙΝΟΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ.!!!!
ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΟΛΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!!!
Drimon wrote:Ρε παιδιά, ο Τσέλιος πού είναι;;;![]()
![]()
![]()
Αυτουνού ο νους κατεβάζει!![]()
![]()
Μπας και μου βρει λύση στο πρόβλημα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχει τέτοιες στα Jumbo; (εσύ θα ξέρεις τώρα)St. Tselios wrote: H kalyteri lisi gia to provlima sou einai oi vides.
Yparxoun vides autotrypoumenes me lastixo-rodela.
Ιαπωνία δηλαδή!St. Tselios wrote: Exoun oval kefali oste na fenontai pio "ergostasiakes".
Στο ασημί αμάξι δεν θα ξεχωρίζουν;;;St. Tselios wrote: Pairneis kai apo ena vivliopolio aspro aneksitilo markadoro,tis vafeis...kai oute kan tha ksexorizoun
Κι εγώ που νόμιζα ότι θα τις πάω καρφωτές!!!St. Tselios wrote: Y.G.: Tha xreiasteis kai drapanaki gia na tis anoikseis-vidwseis.
Γραψε λαθος...Drimon wrote:Στο ασημί αμάξι δεν θα ξεχωρίζουν;;;St. Tselios wrote: Pairneis kai apo ena vivliopolio aspro aneksitilo markadoro,tis vafeis...kai oute kan tha ksexorizoun![]()
![]()
![]()
![]()