CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
aggas

Re: CLUB ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ 4X4

Post by aggas »

Ρε KING τι έγινε :o :o :o Πέσαμε σε καψουροκατάσταση :) :) :) :)

Α ρε τι έχεις να τραβήξεις :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά ξεμπερδέματα :lol: :lol: :lol: :lol:
TERRANO II ZD30Ti(ΜΕ ΜΕΤΑΚΑΥΣΤΗΡΑ F16 )

Facebook: Agelos SpanakosSkype : aspanakos

Proud member of 4x4 KAGKOURAS CLUB
ImageImageImage

Κι αν δεν υπάρχει μονοπάτι, θα το δημιουργήσουμε.......

ΟΧΙ ΑΛΛO GREEKGLISH!!!!
georgexj

Post by georgexj »

ΦΙΛΕ DOC ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ!!
Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣ ΜΙΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Κ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΤΟ ΦΥΤΟ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΟΥΝΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
georgexj

Post by georgexj »

ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
johny4x4

Post by johny4x4 »

απο την ωρα που πήρε ο τσουράκης wrangler γ@μ@θηκε το σύστημα!!!!!
πουλα το να σωθούμε βρεεεε!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
St. Tselios

Post by St. Tselios »

georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το ιδιο παθαινω και εγω που και που... :x
Image
Drimon

Post by Drimon »

Λοιπών, άδεια τέλος κι αυτή τη στιγμή ταξιδεύω για Λέρο. Έχω πολλές μέρες να μπω και γράφτηκαν, απ' ότι βλέπω, πολλά. :twisted:

St. Tselios wrote: 2.Τελικα ο Drimon ειναι υπαρκτο ατομο.Τον ειδα ιδια μου τα ματια.
Στο έλεγε ο Δον Μιχαλόπουλος αλλά δεν τον πίστευες! :lol:
Γι αυτό, την επόμενη φορά, το νού σου στα φαντάσματα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
St. Tselios wrote: Αλλα τον ειπα:Η επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι καθοριστικη γι'αυτον.
Αν δεν ερθει καλυτερα να κρυφτει ή να εξαφανηστει απο τους Καγκουρες.
Αν ερθει....θα υπαρξει πολυ πονος και πολυ γελιο με την παρτυ του.
Όπως κατάλαβες κουβαλάω πολλά κιλά τρέλας. Δεν είμαι τυχαία εδώ μέσα! :mrgreen:

St. Tselios wrote: ..........και τελος στην υποθεση της συζυγου μου για αυτοκινητο...Drimon στο ειπα και κατ'ιδιαν...στο ειπε και ο Βασιλιας που τα πιανει αμεσως αυτα:
Τα Jimny ειναι γυναικεια οχηματα.
Φίλε, γυναικεία οχήματα είναι άλλα (όπως έγραψα). Ο τζιμάρας είναι όχημα με κάτι @@ ΝΑ!!!
Last edited by Drimon on Wed Aug 18, 2010 20:50, edited 1 time in total.
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:
georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Το ιδιο παθαινω και εγω που και που... :x
Ο σέρβερ τα έχει παίξει, μου φαίνεται, και δεν είναι εδώ κι ο Νικόλας μπας και συμμαζέψει τον χαμό. :evil:
Drimon

Post by Drimon »

St. Tselios wrote:Λοιπον...
Θα ηθελα πολυ να κανω μια ταινια με πρωταγωνιστη το Δον Μιχαλοπουλο.

Η ταινια θα ειχε τιτλο: Η νυχτα θα ειναι μεγαλη
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ρε π@π@ρ@ Σταύρο δεν παίζεσαι!

Να ανοιχτεί καινούρια ενότητα "καγκουροσενάρια" παρακαλώ!
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote:.
ένα εικοστριάχρονο θέλει να κάνω όλες τις ετοιμασίες για να καταστραφώ και τρέχω...
Μπράβο Αντωνάκη! Το έχεις ρίξει στις "γριές" βλέπω! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Drimon

Post by Drimon »

antonisxj wrote: πωλούνται όλα.
πάει ο υποπόταμοσ
:shock:
Τί έχουν πάθει αυτοί οι λεωφορειούχοι; :roll:
Μύγα τους τσίμπησε και πουλάνε ομαδικά τα λεωφορεία τους; :roll: :roll: :?:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”