Α ρε τι έχεις να τραβήξεις

Το ιδιο παθαινω και εγω που και που...georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!!![]()
![]()
Στο έλεγε ο Δον Μιχαλόπουλος αλλά δεν τον πίστευες!St. Tselios wrote: 2.Τελικα ο Drimon ειναι υπαρκτο ατομο.Τον ειδα ιδια μου τα ματια.
Όπως κατάλαβες κουβαλάω πολλά κιλά τρέλας. Δεν είμαι τυχαία εδώ μέσα!St. Tselios wrote: Αλλα τον ειπα:Η επομενη ΚαγκουροΣυναντηση θα ειναι καθοριστικη γι'αυτον.
Αν δεν ερθει καλυτερα να κρυφτει ή να εξαφανηστει απο τους Καγκουρες.
Αν ερθει....θα υπαρξει πολυ πονος και πολυ γελιο με την παρτυ του.
Φίλε, γυναικεία οχήματα είναι άλλα (όπως έγραψα). Ο τζιμάρας είναι όχημα με κάτι @@ ΝΑ!!!St. Tselios wrote: ..........και τελος στην υποθεση της συζυγου μου για αυτοκινητο...Drimon στο ειπα και κατ'ιδιαν...στο ειπε και ο Βασιλιας που τα πιανει αμεσως αυτα:
Τα Jimny ειναι γυναικεια οχηματα.
Ο σέρβερ τα έχει παίξει, μου φαίνεται, και δεν είναι εδώ κι ο Νικόλας μπας και συμμαζέψει τον χαμό.St. Tselios wrote:Το ιδιο παθαινω και εγω που και που...georgexj wrote:ΡΕ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ!!!ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ???ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ??ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΛΑΜΠΑΔΑ !!!![]()
![]()
St. Tselios wrote:Λοιπον...
Θα ηθελα πολυ να κανω μια ταινια με πρωταγωνιστη το Δον Μιχαλοπουλο.
Η ταινια θα ειχε τιτλο: Η νυχτα θα ειναι μεγαλη
Μπράβο Αντωνάκη! Το έχεις ρίξει στις "γριές" βλέπω!antonisxj wrote:.
ένα εικοστριάχρονο θέλει να κάνω όλες τις ετοιμασίες για να καταστραφώ και τρέχω...
antonisxj wrote: πωλούνται όλα.
πάει ο υποπόταμοσ