ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ!!!!!!

Κάτσε φίλε και μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφεςantonisxj wrote:πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα στο jimny.
είναι καλυτερος γελωτοποιός και απο τον Τσέλιο. με το νάζι του και το σκέρτσο του χαρίζει το γέλιο σε όλους. ένα μικρός καραγκιόζης δηλαδή. όπως όλα τα τζιμνάκια δηλαδή.
Κατά τ' άλλα θα το έπαιρνε για γυναικάμαξο!aggas wrote: Κάτσε φίλε και μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες![]()
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση
Πνευματώδεςantonisxj wrote:πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα στο jimny.
είναι καλυτερος γελωτοποιός και απο τον Τσέλιο. με το νάζι του και το σκέρτσο του χαρίζει το γέλιο σε όλους. ένα μικρός καραγκιόζης δηλαδή. όπως όλα τα τζιμνάκια δηλαδή.
Αγγελε...αν θελεις να μαθαινεις ''αληθειες'' το τηλεφωνο μου το ξερεις.aggas wrote:...μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες...
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση.
Πέρα απο τα χρόνια πολλά που ήθελα να σου πω το πρωι που σε έπαιρνα ήθελα να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες, αλλά ήσουν απασχολημένοςSt. Tselios wrote:Αγγελε...αν θελεις να μαθαινεις ''αληθειες'' το τηλεφωνο μου το ξερεις.aggas wrote:...μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες...
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση.
Το εχω πει...και αν καταλαβατε καλα εγω οτι λεω...δεν το ''ξελεω''
Καλο το Jimny,οικονομικο,μικρο για την πολη,αντε και μια ψιλοβολτουλα.
Αλλα μεχρι εκει.
Δεν αξιζει να φτιαξεις ενα αυτοκινητο το οποιο αν βαλεις 3 ποντους μεγαλυτερο λαστιχο πρεπει να κανεις αλλαγες (γιατι βρισκει στα φτερα,γιατι θελει πιο αργες σχεσεις κλπ.)
Και τελος (το ξαναειπα) καλυτερα να ερθω με τα ποδια σε ΚαγκουροΣυναντηση παρα μ'αυτο.
St. Tselios wrote:Και τελος (το ξαναειπα) καλυτερα να ερθω με τα ποδια σε ΚαγκουροΣυναντηση παρα μ'αυτο.