ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ!!!!!!
Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUME I)
Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
- Α - Π ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ
Re: Δ΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ (VOLUM
παρτε κ τον χθεσινο καγκουρα.....
ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ!!!!!!

ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΟ!!!!!!
My Build Thread: http://www.toyota4x4.gr/viewtopic.php?f=20&t=46
Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

Our Club Βuild: viewtopic.php?f=22&t=894

πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα στο jimny.
είναι καλυτερος γελωτοποιός και απο τον Τσέλιο. με το νάζι του και το σκέρτσο του χαρίζει το γέλιο σε όλους. ένα μικρός καραγκιόζης δηλαδή. όπως όλα τα τζιμνάκια δηλαδή.
είναι καλυτερος γελωτοποιός και απο τον Τσέλιο. με το νάζι του και το σκέρτσο του χαρίζει το γέλιο σε όλους. ένα μικρός καραγκιόζης δηλαδή. όπως όλα τα τζιμνάκια δηλαδή.
if it doesn't break, fix it until it does
Κάτσε φίλε και μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφεςantonisxj wrote:πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα στο jimny.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση
Κατά τ' άλλα θα το έπαιρνε για γυναικάμαξο!aggas wrote: Κάτσε φίλε και μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες![]()
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση
Πνευματώδεςantonisxj wrote:πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ένα πράγμα στο jimny.
O Τσελιος να αφησει τους πειραματισμους ... να κοιταξει να κανουμε την ανταλλαγη που ειπαμε και να κρατησει το μινι μαρκετ του
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving
http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
-
St. Tselios
Αγγελε...αν θελεις να μαθαινεις ''αληθειες'' το τηλεφωνο μου το ξερεις.aggas wrote:...μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες...
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση.
Το εχω πει...και αν καταλαβατε καλα εγω οτι λεω...δεν το ''ξελεω''
Καλο το Jimny,οικονομικο,μικρο για την πολη,αντε και μια ψιλοβολτουλα.
Αλλα μεχρι εκει.
Δεν αξιζει να φτιαξεις ενα αυτοκινητο το οποιο αν βαλεις 3 ποντους μεγαλυτερο λαστιχο πρεπει να κανεις αλλαγες (γιατι βρισκει στα φτερα,γιατι θελει πιο αργες σχεσεις κλπ.)
Και τελος (το ξαναειπα) καλυτερα να ερθω με τα ποδια σε ΚαγκουροΣυναντηση παρα μ'αυτο.

Πέρα απο τα χρόνια πολλά που ήθελα να σου πω το πρωι που σε έπαιρνα ήθελα να επιβεβαιώσω τις πληροφορίες, αλλά ήσουν απασχολημένοςSt. Tselios wrote:Αγγελε...αν θελεις να μαθαινεις ''αληθειες'' το τηλεφωνο μου το ξερεις.aggas wrote:...μόλις έμαθα ότι το jimny είναι στου Ντάγκα σε κατάσταση διάλυσης και πέφτουν πειραματισμοί και μοντίφες...
Οι πληροφορίες μου λένε ότι τρέχει για να προλάβει την επερχόμενη καγκουροσυνάντηση.
Το εχω πει...και αν καταλαβατε καλα εγω οτι λεω...δεν το ''ξελεω''
Καλο το Jimny,οικονομικο,μικρο για την πολη,αντε και μια ψιλοβολτουλα.
Αλλα μεχρι εκει.
Δεν αξιζει να φτιαξεις ενα αυτοκινητο το οποιο αν βαλεις 3 ποντους μεγαλυτερο λαστιχο πρεπει να κανεις αλλαγες (γιατι βρισκει στα φτερα,γιατι θελει πιο αργες σχεσεις κλπ.)
Και τελος (το ξαναειπα) καλυτερα να ερθω με τα ποδια σε ΚαγκουροΣυναντηση παρα μ'αυτο.
-
St. Tselios
Αν καποιος συνηθησει με μεγαλο αυτοκινητο ειναι αδυνατον να παρει ενα μικρο για να το φτιαξει και να Καγκουριαζει.
Ειχα καιρο να Καγκουριασω με το Wrangler,και τοσο καιρο που κυκλοφορω με το Jimny μου φανηκε το Wrangler ΤΕΡΑΣ.
Ειχα καιρο να Καγκουριασω με το Wrangler,και τοσο καιρο που κυκλοφορω με το Jimny μου φανηκε το Wrangler ΤΕΡΑΣ.

Τον μπροστινο φιλε ... μην ξεχνιεσαι

Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
St. Tselios wrote:Και τελος (το ξαναειπα) καλυτερα να ερθω με τα ποδια σε ΚαγκουροΣυναντηση παρα μ'αυτο.
σε φαντάζομαι να σκάς απο το πουθενά με σακίδιο στην πλάτη και μπλουζάκι "καλύτερα με τα πόδια, παρά με το jumbo car"
if it doesn't break, fix it until it does