+100comanche wrote:Kαλημέρα σε όλους....ψιλοβρέχει και έχω σαλτάρει για βόλτα στο βουνό....αλλά κοιμούνται όλοι ρε π@ύστη μου....![]()
![]()
![]()
K ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
+100comanche wrote:Kαλημέρα σε όλους....ψιλοβρέχει και έχω σαλτάρει για βόλτα στο βουνό....αλλά κοιμούνται όλοι ρε π@ύστη μου....![]()
![]()
![]()
Έχασα κάτι Γιώργο;;;;;YJ ''The Doctor'' wrote:YJ ''The Doctor'' wrote:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!...με νεα ξεκινηματα, νεες γνωριμιες, νεες προσδοκιες, νεες περιπετειες, καινουργιες καλες στιγμες .....και ενα μεγαλο ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ στους μισητους![]()
![]()
Για οσους δεν το εμπεδωσαν το ξαναποσταρω
Οσοι λογω βλακειας δεν αντιλαμβανονται οτι δεν μου ειναι μισητοι αλλα αδιαφοροι να μην νομιζουν οτι αναφερομαι σε αυτους, εαν το ηθελα θα τους ανεφερα με το ονομα τους
Και για να τελειωνουμε την ιστορια εδω μεσα διοτι τετοιες μαλακιες μονο κοσμο διωχνουν παρα τον φερνουν σε αυτη την παρεα, οποιος θελει να μου πει κατι ξερει πως και που θα με βρει.
Προσωπικα εχω βαρεθει τον οποιοδηποτε γραφει οτιδηποτε του κατεβαινει και μετα στα αρχιδια του επειδη νομιζει οτι ειναι καποιος
Eσύ τουλάχιστον έχεις το αμάξι και στην τελική μπορεί να πας και κάπου κοντά μόνος!!!!!!!comanche wrote:Kαλημέρα σε όλους....ψιλοβρέχει και έχω σαλτάρει για βόλτα στο βουνό....αλλά κοιμούνται όλοι ρε π@ύστη μου....![]()
![]()
![]()
Είχε ένα ντοκιμαντέρ με "παράξενα" ζώα και το έβαλε στους τίτλους τέλους ... ε λόγω ονόματος το έψαξα άμεσα στο νέτ και έχω λιώσει στα γέλιαjohny4x4 wrote: ...
...
...
Που το βρήκες αυτό ρε λευτέρη????
...
...
...
lker wrote:το συμπάθησα με μιάς απο τα αυτιά πλατφόρμες που εχει γιατί μου θύμησαν το βασιλιά μας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
johny4x4 wrote:Κάγκουρες καλη χρονια και απο εμένα! Να είστε όλοι καλά με υγεία!!!
Που το βρήκες αυτό ρε λευτέρη????
Διαβάζω εδω δίαφορα τις τελευταίες μέρες και απορώ!
Υποτιθεται εχουμε αίσθηση του χιούμορ και κράζουμε αλλά κάποια πράγματα είναι λίγο γελοία!
Δεν ξέρω τι έχει γίνει και ποιος φταίει ούτε και για πιο λόγο κράζεστε χωρις να λέτε ποιον κράζετε και καλά λες και είμαστε μ@λ@κες και δεν καταλαβαίνουμε!
Υπάρχουν και τα τηλέφωνα αν θέλετε να τσακωθείτε δεν χρειάζετε να γίνεται μεσα στο φορουμ εκτος και αν εμεις πρέπει να μάθουμε τον λόγο που δεν το νομίζω να μας ενδιαφέρει!
Τέλος θέλω να πω καλή χρονια σε όλους εκτος απο κάποιους που ενω κατάλαβαν οτι τα wrangler ειναι καλύτερα απο τα cherokee δεν το παραδέχονται!! Ονομα δεν λέμε!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()