B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Forum rules
Η είσοδος απαγορεύεται σε όλους πλην αυτών που αναγνωρίζουν εαυτόν ως κάγκουρα και δέχονται το χιούμορ
kostas654

Re: B' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑΓΚΟΥΡΩΝ & ΚΑΓΚΟΥΡΩΝ

Post by kostas654 »

XJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote: 2) το πιο τολμηρο!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ο αγωνας ελειξε 1-1.σε αυτη την συναντηση ηταν η νικη των wrangler.
Καλα, σε αλλη συναντηση ειχες παει εσυ? Που την ειδες τη ''νικη''? Στα παιδικα εμποδια??? :lol: :lol: :lol:
Το μονο περιπτερο που καπου περασε καλυτερα απο εμας ηταν ο Johny ''Batman'' στην Παυλιανη και αυτο απο κωλοφαρδια - ουτε και ο ιδιος δεν καταλαβε πως εγινε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην μου πεις οτι στο τελευταιο εμποδιο που ανεβηκαν μετα το δικο μου περασμα? Aφου σπασανε επανω τον βραχο ( οπως μου ειπε ο Βασιληας ) και αφου εγω μαζι με τον Γιαννη βγαλαμε 3 μεγαλες πετρες για να ανεβουν τα περιπτερακια οτι αυτο συνιστα νικη?

Φιλε, ειναι και θα ειναι ποοοοοολλλλλλλυυυυυυυυυ υποδεεστεροι μας!!!(OK, ισως οχι απο εσας με τα μαζουτ :mrgreen: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε γιατρε πηγες να ανεβεις το εμποδιο και σου ξεφουσκωσε το λαστιχο απο μονο του...αυτο δεν σου λεει κατι...βασικα ο γιαννης einai o superman kai εγω o batman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οσο για το περασμα του γιαννη,τιποτα δεν ειναι θεμα τυχης.....

οπως επισης γιωργο αν θυμαμαι καλα ειχες κανει και μια δηλωση...κατσε να σου φρεσκαρω την μνημη.....
georgexj wrote: ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλον

Image
georgexj wrote:
περιμενω και αμα θες σου δινω και τα υλικα για προσαναμα

αλλα δες το και απο την θετικη πλευρα....μπορεις να αγορασεις το αυτοκινητο του doctor και να μην ψαχνεις για μετατροπη :D
Κώστας Γκιαούρης
lker

Post by lker »

Καλοί μου κάγκουρες!
Η δευτερη μας πέρασε πλέον στην ιστορία!
Περάσαμε τέλεια, διασκεδάσαμε, γελάσαμε, παίξαμε και το καταευχαριστηθήκαμε!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά από τον Άγιο που για μια ακόμη φορά μας έκαναν να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΕΣ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ!

Η παρέα όπως και την προηγούμενη φορά ολα τα λεφτά! Πειράγματα, χαβαλες και γενικά ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ! Οι διαδρομές πολύ ωραίες με παιχνίδια για όλα τα γούστα ικανοποίησαν πιστεύω όλους μας και με το παραπάνω! Στα δύσκολα όλοι εκεί να δώσουν ένα χέρι βοηθείας και όπου χρειαζόταν και ένα τσιπουράκι μετά λουκάνικου :lol: :lol: :lol: Να σαι καλά ρε Άγγελε! Στην επόμενη και πιο οργανωμένοι! Ξέρεις εσύ ;)

Για κολλήματα σπασίματα δε θα μιλήσω καθόλου ... και αυτά μέσα στο παιχνίδι είναι ... απλά αυτή τη φορά έλαχε και στο Βασιλιά μας η στραβή και πραγματικά θα συμφωνήσω με το Γιώργο λέγοντας ότι θα γνωρίζατε άλλον άνθρωπο αν μπορούσε να ακολουθήσει με τον ιπποποταμό του! Προσωπικά μου έλειψε ο σκατολέλος και η εκπληκτική αύρα που εκπέμπει όταν μάχεται με τη φύση και στενοχωρήθηκα πολύ που τον έβλεπα έτσι μαζεμένο!

Αυτά ... δεν ξέρω τι άλλο να πώ παρά μόνο να σας ευχαριστήσω που με τιμήσατε με την παρέα σας ευτές τις 3 μέρες και να εκφράσω τη χαρά μου που γνώρισα και παιδιά που δεν τα κατάφεραν στην πρώτη μας!
Να μαστε πάντα καλά, γεροί και δυνατοί και εύχομαι να μας ξαναδώ όσο δυνατον πιο γρήγορα μαζεμένους κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα

ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ και τα μυαλά στις λάσπες :lol:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
pan_terios

Post by pan_terios »

Χαιρετώ κι εγώ την καγκουροπαρέα!!! η 2η συνάντηση όπως όλοι θα ξέρετε είχε πολλά παραπάνω από την 1η... κολλήματα, σπασίματα, χιλιόμετρα, φτυαρίσματα, τραβήγματα, δεντρα πεσμένα, ταλαιπωρία-μαζοχισμούς :lol: :lol: :lol: . Περάσαμε όμορφα όπως πάντα, φιλοξενηθήκαμε άψογα απο τα παιδιά εκεί και τους ξαναευχαριστούμε γι'αυτό!!! πολύ κρίμα για τον Αντώνη που με τόσο πάθος έφτιαξε το αμάξι το πρωί του Σαββάτου (την άλλη φορά θα σε ξυπνήσω κι εγώ με σφυριές να δεις πως είναι :lol: :lol: :lol: ) και στο πρώτο εμπόδιο τον πρόδωσε ένα μεταλλικό αγγούρι.... :) :) αλήθεια μου έλειψε το σφύριγμα του τουρμποκαυστήρα!!!!
Ναυπλιώτες: Πάντα εν δράσει!!! είστε απόλαυση!! το κουφό είναι πως φέρατε και γυναίκες μαζί, που μάλλον είναι όσο τρελοί είσαστε κι εσείς... δεν εξηγείται αλλιώς.... :D κρίμα που δεν έμεινε χρόνος να αράξουμε και να χαβαλεδιάσουμε στον Άγιο... επίσης το Navara με κούφανε που πήγε παντού παρεπιπτόντως....
Αγάς: εν αρχή ην... η οργάνωση!! Με το Λευτέρη λέγαμε "αυτοί εδώ δεν είναι του ψησίματος και του τσίπουρου"... είναι της ταβέρνας.... και thanks 2 U να σου κι αυτό!!! οπότε κάτσε να δείς από δω και πέρα ;)
Πρύτανης: τι να πω, είσαι μορφή! μέσα σ'όλα ρε celebrity!!! ατάκες και χιούμορ από αλλού!!!

Να μην κουράζω με σχόλια για τον καθένα... είσασταν όλοι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ! Τ Ε Λ Ο Σ!

Αν το ασημί Jimnaki βγάλει κανα δυο ακόμα καγκουροσυναντήσεις θα ναι επιτυχία... :lol: :lol: :lol: δισκοφάγε κάη-μάααν!!!!! αλλά δεν φταίς εσύ ρε καγκουράκο... φταίει το Μπορντό Jimny που έκανε τα Αμερικανάκια να κοιτάνε κάπως έτσι :shock: (τον κεντρικό άξονα δεν τον έσπασε...απλά έκανε χαρακίρι ο Ιάπων που δεν έβλεπε ανταγωνισμό... είναι εύθικτος βλέπετε... ;) )

Οι φωτό προσεχώς, καθώς χτυπήσαμε τις 1200+ :mrgreen: :mrgreen: ... οπότε θα πάιξει ξεκαθάρισμα...
και μην ξεχνάτε, οι φωτό δε λένε τίποτα, είναι απλώς μια στιγμή και δεν αρκούν ούτε εκατομμύρια απ αυτές για να σου θυμίσουν όσα έζησες εκεί... ;)

Ευτυχείτε και εις άλλα με υγεία!

Παναγιώτης
xaris

Post by xaris »

γεια σε ολουσ τοθσ συνκανγουρεσ!!
ε!

αν ηξερα οτι ειχε και λουκανικα.........!!!!
απο οτι καταλαβα μολισ εγινε απαιτιτικο το terain τα cherokee λυγοψυχησανε η μου φαινετε??
στην Γ,μαλακωστετο λιγο για να αποκτησει ενδιαφερον γιτι αλλιωσ βλεπω να παμε μονο περιπτερα!!
χαρηκα που φαγατε ,που ειχατε δραση ,που γελασατε ,που κερδισατε,που χασατε,που απολαυσατε,που κουρατηκατε,που χαλαρωσατε,που φωτογραφηθηκατε,που,που,που............
σταναχωρηθηκα που δεν ημουν,που σπασανε(οσοι σπασανε),που γνωρισατεαπο κοντα τον Τσελιο(θα το ξεπερασετε),που δεν εφαγα τα λουκανικα(ολα).
Αντωνη απο οτι καταλαβεσ η μερα η καλη φαινετε απο το πρωι.(θυμηθηκα τα δικα μου)
Παντα τετοια ,να ειστε καλα!!!!!!
εν αναμονη για τη Γ
georgexj

Post by georgexj »

kostas654 wrote:
XJ ''The Doctor'' wrote:
georgexj wrote: 2) το πιο τολμηρο!!! :cry: :cry: :cry: :cry: ο αγωνας ελειξε 1-1.σε αυτη την συναντηση ηταν η νικη των wrangler.
Καλα, σε αλλη συναντηση ειχες παει εσυ? Που την ειδες τη ''νικη''? Στα παιδικα εμποδια??? :lol: :lol: :lol:
Το μονο περιπτερο που καπου περασε καλυτερα απο εμας ηταν ο Johny ''Batman'' στην Παυλιανη και αυτο απο κωλοφαρδια - ουτε και ο ιδιος δεν καταλαβε πως εγινε :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μην μου πεις οτι στο τελευταιο εμποδιο που ανεβηκαν μετα το δικο μου περασμα? Aφου σπασανε επανω τον βραχο ( οπως μου ειπε ο Βασιληας ) και αφου εγω μαζι με τον Γιαννη βγαλαμε 3 μεγαλες πετρες για να ανεβουν τα περιπτερακια οτι αυτο συνιστα νικη?

Φιλε, ειναι και θα ειναι ποοοοοολλλλλλλυυυυυυυυυ υποδεεστεροι μας!!!(OK, ισως οχι απο εσας με τα μαζουτ :mrgreen: )

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ρε γιατρε πηγες να ανεβεις το εμποδιο και σου ξεφουσκωσε το λαστιχο απο μονο του...αυτο δεν σου λεει κατι...βασικα ο γιαννης einai o superman kai εγω o batman :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

οσο για το περασμα του γιαννη,τιποτα δεν ειναι θεμα τυχης.....

οπως επισης γιωργο αν θυμαμαι καλα ειχες κανει και μια δηλωση...κατσε να σου φρεσκαρω την μνημη.....
georgexj wrote: ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΩ
και μολις μου ηρθε μια φωτο απο το κοντινο μελλον

Image
georgexj wrote:
περιμενω και αμα θες σου δινω και τα υλικα για προσαναμα

αλλα δες το και απο την θετικη πλευρα....μπορεις να αγορασεις το αυτοκινητο του doctor και να μην ψαχνεις για μετατροπη :D
φιλε κωστα ειλικρινα οτι κ να μου λες ειναι το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει μετα το σημερινο που επαθα κ το ξερεις.. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
πειραχτεμε οσο θελετε,πειτε μου οτι θελετε αλλα μην παθετε το ιδιο.μεγαλη η πικρα!!!αλλα το ξανα λεω ο τροχος εχει γυρισματα!!!!θα το φυσατε κ δεν θα κρυωνη!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lker

Post by lker »

Ρε Γιώργο συνέβει κάτι σοβαρό ? Μας ανησυχείς έτσι που το θέτεις :roll:
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...
B.R.A.T. ... the original ...
Always groovin 4WD moving

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk
georgexj

Post by georgexj »

lker wrote:Ρε Γιώργο συνέβει κάτι σοβαρό ? Μας ανησυχείς έτσι που το θέτεις :roll:

ρε φιλε με την υγεια δεν εχει να κανει!!!!με το αυτοκινητο ειναι το προβλημα.ειχε εδω κ καιρο καθε δευτερα μετα απο εκδρομη που το πηγαινα για πλησιμο μου εβαζε νερα!!!προχτες που ειμασταν στην λιμνη που την περασα εβαλε υπερβολικο νερο απο κατω.δεν ανυσηχησα γιατι ητανε κ παρα πολυ το νερο.σημερα το παω για πλυσημο κ μεσα μονο ψαρια δεν ειχε.μου λεει ο πλυντηριας κατι συμβαινει με το αυτοκινητο πηγαινε κοιτα το.μια κ δυο παω σπιτι ξυλωνω καθησματα μοκετες ταμπλο με λιγα λογια εμεινε μονο με λαμαρινα κ τι να δω!!!το αυτοκινητο ειχε ξεπονταριστη μπροστα απο τον καθρεφτη κατω απο τα καθησματα κ πισω στο πορτ πακαζ πανω απο το ρεζερβουαρ κ δεν φτανει μονο αυτο ειχε σκιστη κ η λαμαρινα σε 6 σημεια!!!κ το πηγα στην μοδηστρα για ραψιμο με την πασιγνωστη βελονα(ARGON) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
κ δεν μου φτανει κ αυτο βλεπει κ ο πατερας μου ολη αυτη την καταστροφη κ με αρχισε στο δουλεμα(μπραβο γιε μου,αυτα ειναι κατορθωματα,εισαι κ ο πρωτος κτλ κτλ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα νευρα στο αποκορυφωμα!!!
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γνησιο.....καγκουροαυτοκινητο :mrgreen:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
georgexj

Post by georgexj »

XJ ''The Doctor'' wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γνησιο.....καγκουροαυτοκινητο :mrgreen:

στο τελος θα καταντησω σαν τα παιδια απο τον αγιο κωνσταντινο που σαν πρωτο τους εργαλειο εχουνε την ηλεκτροκοληση!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ ''The Doctor''

Post by XJ ''The Doctor'' »

Εμ, δεν σου εφταναν τα εμποδια, μου ηθελες και....Camel Trophy καγκουρα!!! Παντος, μου εδωσες θεαμα και αντι να κοιταω μπροστα κοιταζα τον καθρεφτη. Σιγουρα θα αναρωτιοταν ο αρχι ως συνοδηγος γιατι παω ετσι :mrgreen: ( δεν μου το ειπε αλλα το ειδα στην εκφραση του προσωπου του) :lol: :lol: :lol: :lol:
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
Post Reply

Return to “Οι Κάγκουρες 4x4 Club”