Τετρακινητη βολτα στο μαγικο βουνο (Διρφης) 10-11-13

georgexj

Re: Τετρακινητη βολτα στο μαγικο βουνο (Διρφης) 10-11-13

Post by georgexj »

τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! :D :D :D :D ;) ;) ;)
katsulas

Post by katsulas »

Αγαπητοί φίλοι,

οι συμμετοχές είναι πάρα πολλές και σας ευχαριστουμε πολύ.
Μη γνωρίζοντας το πλάνο των διαδρομών ενημερώνετε τον υπεύθυνο για τις συμμετοχές σχετικά με τις προδιαγραφές του κάθε οχήματος για να σας τοποθετεί εκείνος στη κατάλληλη κατηγορία.
Να ενημερώσουμε πως είναι 3 διαφορετικές διαδρομές.

-Η Normal θα είναι για τα "μαμά" ή λιγότερο "πειραγμένα" αυτοκίνητα
-Η μεσαία θα είναι για τα ποιο φτιαγμένα με extra κοπάνες για τους ποιο άτακτους
-και η extreme για αγωνιστικά ή τύπου αγωνιστικά οχήματα.

Θα ήθελα να κάνω μια αναφορά πάνω στην extreme. Να σας θυμίσω πως η περιοχή που θα κινηθεί η extreme κατηγορία θα είναι στα πέριξ του πιξαριά και σε κομμάτια του trophy της ΑΟΕ4Χ4.
Τα οχήματα αυτά σίγουρα είναι συνηθησμένα σε κακουχίες, γρατζουνιές ή λακούβες.
Δυστυχώς δεν μπορεί να ακολουθήσει σε αυτή τη διαδρομή όχημα χωρίς τα παρακάτω.

33" Λάστιχα +
2 μπλοκέ
ένα καλό εργάτη

Στα παραπάνω βέβαια να σας θυμίσουμε πως τα πληρώματα της extreme είναι αρκετά έμπειρα στο βουνό και σε δύσκολα περάσματα.

Πάνω απ΄όλα μη ξεχνάμε ! Είναι μια εκδρομή για να περάσουμε όλοι ωραία και όπως πολύ όμορφα είπε και ο panos110 δεν θα απεγλοβίζουμε αυτοκίνητα μέχρι την άλλη μέρα το πρωί. Πρέπει στις 2 να εγκαταλείψουμε το βουνό και να πάρουμε όλοι παρέα το δρόμο προς το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το γλέντι. Εκεί θα έχουμε όλοι πολλά να πούμε περί 4Χ4 και όχι μόνο.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από τη διερευνιτική που πήγαν κάποια από τα οχήματα της extreme που θα παρεβρεθούν και στη βόλτα μας.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι να σας τρομάξουν απλά να σας δείξουμε τα εμπόδια της extreme διαδρομής και τι τύπου αυτοκίνητα θα είναι.

Και όσοι νομίζετε πως στην μεσαία κατηγορία θα είναι χωματόδρομος κάνετε λάθος :lol: :lol: :lol: 8-) :evil:

Όπως είπε χαριτολογόντας και ο panos-xalkida άμα έχει βρέξει απο τη normal δε θα καταφέρουν να περάσουν τα αυτοκίνητα της extreme. :roll: :roll:

Για να κλείσω το ξαναλέω, να δηλώνετε μαζί με τα άτομα και τις προδιαγραφές του αυτοκινήτου (πχ λάστιχα, μπλοκέ, εργάτες) για να σας δηλώνει ο υπεύθυνος στη κατηγορία που πιστεύουμε πως θα πρέπει να πάτε.

Σας ευχαριστουμε πολύ για την τόσο θερμή ανταπόκριση και πιστεύουμε αυτο το Event θα μείνει σε όλους αξέχαστο. Έχουμε δώσει όλη η Λέσχη Ευρίπου 4Χ4 τα πάντα για να περάσουμε μαζί με τους φιλοξενούμενους μας πάρα πολύ καλά

ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !

Είναι μια πολύ όμορφη τετρακίνητη βόλτα με διαφορετικές διαδρομές για όλα τα γούστα και όχι αγώνας

Θα μπορύσαμε να πούμε πως είναι μια τετρακίνητη εορτή ! !

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
panos110

Post by panos110 »

georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! :D :D :D :D ;) ;) ;)
Αντε μπραβο ρε φιλε!!!
Κι απ οτι φαινεται απο τα τηλεφωνα θα ειναι κι αλλα απο τα αξιομαχα αγωνιστικα της χωρας μαζι μας.
Οποτε μαλλον θα σας ετοιμασουμε μια ακομα εκπληξη για να σας αποζημιωσουμε για το δρομο που θα κανετε
georgexj

Post by georgexj »

Εχω ενημερωθει.... ;) ;) ;) ;) μιλαγαμε το μεσημερι στο τηλ κ μου ειπε οτι σε πηρε!!!
panos110

Post by panos110 »

georgexj wrote:Εχω ενημερωθει.... ;) ;) ;) ;) μιλαγαμε το μεσημερι στο τηλ κ μου ειπε οτι σε πηρε!!!
Επειδη το ενδιαφερον για την extreme φαινεται πολυ μεγαλο η λεσχη ευριπου προκειμενου να ικανοποιησει ολα τα γουστα
προτεινε το εξης.
Τα καθαρα αγωνιστικα αυτοκινητα να χωριστουν σε μια ξεχωριστη μικροτερη ομαδα η οποια θα περασει ακομα δυσκολοτερες διαδρομες,εκτιμουμε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα γιατι γνωριζουμε τους οδηγους και τ αυτοκινητα και θα ενωθει με την κυριως extreme ομαδα για να ολοκληρωσει την ηδη πολυ απαιτητικη διαδρομη.
Επειδη ο χρονος μας πιεζει για τις 14.00 που θα ειναι η συναντηση με ολους τους φιλους, στο επιμαχο σημειο ο Βαγγελης Αγγελου απο την ΑΟΕ4χ4 σε συνεργασια με τον Τακη(Πινοκιο),το μαγο των τροχαλιων, θα συντομευσουν κατα πολυ το περασμα του διασελου του βουνου αποφευγοντας τη χρηση εργατη για τα πληρωματα.
Καλο βραδυ!
zakjeep

Post by zakjeep »

καλησπερα κ απο μενα :mrgreen:
georgexj wrote:τελικα θα ερθω..............μακρινε δωσε μου πονοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! :D :D :D :D ;) ;) ;)
μιαλοπουλε απο τους climbers μονο εσυ θα πας???? :D :D
georgexj

Post by georgexj »

zakjeep wrote:καλησπερα κ απο μενα :mrgreen:
Εσυ θα εισαι ετοιμος;;;; γι αυτο κ δεν σε ανεφερα!! :D :D :D :D
zakjeep

Post by zakjeep »

georgexj wrote:
αν με παρεις μαζι σου θα το ετοιμασω :mrgreen:
panosxalkida

Post by panosxalkida »

Η συμμετοχη του τετρακινητου κοσμου ειναι κατι περα των προσδοκιων μας !! Τετρακινητοι φιλοι,λεσχες ,club ,αλλα και αγωνιζομενοι εχουν δηλωσει την επιθυμια τους να συμμετασχουν!!! Πραγματικα για μενα περα απο την υπεροχη βολτα που θα καλυψει τους παντες, σε αυτη την δυσκολη εποχη που την χαρακτιριζει η κατιφια , ειναι μια αχτιδα φωτος οτι κατι γινεται κατι κινειται,οτι υπαρχουμε και εμεις εδω με τα τετρακινητα μας που τοσο αγαπαμε τοσο αυτα, οσο και τις ομορφιες που μας προσφερει η φυση απλοχερα, βλεποντας το εγω προσωπικα ως μια τετρακινητη γιορτη !!!
georgexj

Post by georgexj »

zakjeep wrote:
georgexj wrote:
αν με παρεις μαζι σου θα το ετοιμασω :mrgreen:
Αφου ξερεις οτι εγω χωρις εσενα δεν παω πουθενα!! Κ μαλλον αλλα 2 cherokee απο την ομαδα μας the climbers ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ θα δωσουν το παρον στην εκδηλωσης σας.τα αυτοκινητα ειναι με 5, 5 ιντζες αναρτηση μπλοκε μπρος πισω κ λαστιχα 33 ιντζες.απλα ενημερωνω για να ξερετε σε ποια ομαδα θα τους βαλετε!!
Post Reply

Return to “Εκδρομές Συγκεντρώσεις Εκδηλώσεις”