Συμφορουμίστες σας παραθέτω το θέμα που είχα ανοίξει στο moto.gr και αφορούσε τη δικαστική μου διαμάχη με την Triumph Motorcycles Ltd καθώς και τον εδώ αντιπρόσωπό τους ... ευτυχώς τελος καλό όλα καλά ... εννοείται πως όποιος θελει το οτιδήποτε έπικοινωνεί και το λαμβάνει ... νιώστε ελεύθερα να αναδημοσιεύσετε αν το κρινετε απαραίτητο
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι όσοι βοήθησαν στην πορεία αυτής της υποθεσης γιατί μόνος δεν εβγαινε με τιποτα !
Ούτε οικονομικά - και εκεί βασίζονται κατά πολύ οι αντιδικοί μας ειδικά αν ειναι μεγαλες εταιρίες ... στην οικονομική μας "εξοντωση" - μα και ούτε ψυχολογικά!
Και να προσθέσω και κάτι γενικά για την κοινότητά μας ώς τετρακίνητοι ... οντας παλαιά μέρος της μοτοσικλετιστικής κοινότητας θεωρώ ότι ο χώρος μας, είναι μακράν (και τουλάχιστον) πιο αλληλέγγυος ...
Δεν ξεχνώ πως οταν ζήτησα με τοσα επισημα στοιχεία στα χέρια μου (τι περισσότερο απ την παραδοχή της ιδιας της εταιρίας σε ιδιωτικό συμφωνητικό για συνομολογημένο κατασκευαστικό ελλάτωμα με ευθύνη του εργοστασίου και της κατασκευάστριας εταιρίας), να γίνει sticky το θέμα στο moto.gr (εμφάνιση στην πρωτη σελίδα της ενοτητας δημοσίευσης του θεματός μου) , πως μου το αρνήθηκαν χωρίς καν να απαντήσουν καλά καλά ... Εως δε και σήμερα και ενώ τα δικαστήρια πλεον αποφάνθηκαν δημιουργώντας έτσι το πρωτο δεδικασμένο ακομη δεν το εχουν κάνει ... Μάλλον οι αγγελίες για απατες μέσω ίντερνετ πεφτουν πιο αλαφρές ...
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ... B.R.A.T. ... the original ... Always groovin 4WD moving
Λευτέρη εμείς τα έχουμε πεί και απο κοντά.
Τα συγχαρητήρια είναι λίγα, αν μπορεί κάποιος να σκεφθεί τον όγκο εργασιών που απαιτήθηκαν για να βγεί αποτέλεσμα.
Χαρά'στο κουράγιο σου.