Το δικό μας χόμπυ περιλαμβάνει τα ιστορικά στρατιωτικά αυτοκίνητα. Με τον όρο "περιλαμβάνει" μπορούμε να εντάξουμε πολλά και ενδεικτικά αναφέρω:
-> Κυνηγι Ευκαιριών - Κρυμμένων Θησαυρών
-> Ιστορική Έρευνα - Ανάλυση ιστορικών συνθηκών και γεγονότων
-> Ιστορία Μηχανολογίας
-> Αναπαλαίωση - Συντήρηση
-> Εκδρομές - Φύση - Τετρακίνηση
-> Κοινωνικές Εκδηλώσεις
και πολλά άλλα...
Ανάλογα το πιο κομμάτι "βλέπει" ο καθένας ότι του ταιριάζει περισσότερο προσαρμόζει και την προσέγγιση στο χόμπυ μας.
Η δική μου οπτική γωνιά είναι περισσότερο (και λόγο ιδιότητας) μηχανολογική, η δικιά μου ευχαρίστηση και απόλαυση πηγάζει προτευόντως από την τεχνική αρτιότητα του οχήματος και μετέπειτα από την καθεαυτού χρήση. Με την παραπάνω οπτική γωνιά λοιπόν δεν θα μπορούσα να μην δώσω μεγάλη σημασία στον χώρο ο οποίος φιλοξενεί τις ώρες που ασχολούμε με τα οχήματα μου, την αποθηκή μου.
Όταν ξεκίνησα την τακτοποίηση και την οργάνωση του χώρου αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν το αμερικάνικο γκαράζ της δεκαετίας του '50 με τις αφίσες της εποχής και το πνεύμα που θα ταίριαζε με τα οχήματα μου. Για τον παραπάνω λόγο προσπαθώ όσα τοποθετώ να ταιριάζουν και να δένουν με αυτό το πνευμα. Ηλεκτρική εγκατάσταση ρετρο ( περιστροφικοι διακόπτες, σωληνώσεις καλωδίων κλπ) Χαλκοσωλήνες και πολλά άλλα. Φυσικά έχουν να γίνουν πολλά ακόμη αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να παρουσιαστούν τώρα μερικές φωτογραφίες.

Περιμένω και δικές σας φωτό...