XAΡΙΔΗΜΟΣ wrote:Mερικές παρατηρήσεις κι από εμένα.
Nicolas wrote:Ο μοναδικός κανόνας είναι πως δεν διαγράφουμε τίποτα.
Στην περίπτωση που κάτι είναι επιτακτική ανάγκη να διορθωθεί αυτό γίνεται μόνο κατόπιν συνενόησης με τον Στάθη ή εμένα..
Μοναδικές εξαιρέσεις, πορνό και γενικότερα δημοσιεύσεις από spybots που μπορεί να περάσουν από τους αρχικούς ελέγχους, εμένα ή τον friar...
Εχουμε λοιπόν ως δεδομένο τον κανόνα ότι ο Διαχειριστής του club σε καμιά περίπτωση δεν κάνει διαγραφές πόστ, παρά μόνο κατόπιν συννενοήσεως.
Ο Διαχειριστής όμως θα μπορεί να διορθώνει "προβληματικά" πόστ, δλδ π.χ. σπασμένα λινκ ή διπλά ποστ, ή να κάνει μια λέξη bold για να βγαίνει ή να βοηθάει το νόημα μιας φράσης, και μπορεί να ενώνει δύο συνεχόμενα ποστ του ίδιου μέλους. Θα μπορεί επίσης να χωρίζει ένα νήμα στα δύο ή να ενώνει δύο νήματα.
Αυτή δεν είναι η διαφορά ανάμεσα στα ρήματα "
διαγράφω" και "
διορθώνω";
Γενικά ο Διαχειριστής του club θα πρέπει να προσέχει οι συζητήσεις να γίνονται σε κόσμια πλαίσια, και να παρεμβαίνει όταν αυτή ξεφεύγει από το αρχικό θέμα. Το κλείδωμα το νήματος θα είναι η έσχατη λύση.
Nicolas wrote:Όλες οι επιλογές είναι ανοιχτές και συζητήσιμες ακόμα και αυτή του να παραμείνει η κατάσταση ως έχει.
Ακούω προτάσεις και εθελοντές, ευχαριστώ.
Δηλώνω την "υποψηφιότητά" μου αλλά και την πρόθεσή μου να βοηθήσω όποιον τελικά αναλάβει γιατί έχω κάποια προηγούμενη εμπειρία από forum.
Επίσης θα πρότεινα η θητεία του διαχειριστή να είναι ορισμένης διάρκειας, π.χ. για ένα χρόνο, ώστε να μην φθείρεται στην ίδια θέση και να δοκιμάζονται κι άλλοι συνάδελφοι.
Όντως έχεις δίκιο, δεν το είπα καλά. Το κόκκινο "διορθωθεί" θα έπρεπε να λέει "διαγραφεί".
Δεν θέλουμε να διαγράφονται posts χρηστών και μόνο αν είναι επιτακτική ανάγκη (πχ δημοσίευση που είναι ποινικά κολάσιμη κλπ), το συζητάμε.
Τυχόν δημοσιεύσεις από bots κλπ φυσικά θα διαγράφονται χωρίς περαιτέρω κουβέντα.
Οι διορθώσεις που περιγράφεις παραπάνω είναι σαφώς θεμιτές.
Επίσης έχουμε μία αντιπάθεια σε αυτούς που προσπαθούν να διαφημιστούν στη ζούλα.
Είναι απόλυτα αποδεκτό να ποστάρει ένας χρήστης μας μία σελίδα γιατί βρήκε κάτι ωραίο ή ακόμα μία εταιρία που του άφησε καλές εντυπώσεις ή του έκανε καλή δουλειά ή καλή τιμή κ.ο.κ.
Επίσης αποδεκτό είναι όταν μία εταιρία σχετική με το θέμα μας, βάζει μία ανακοίνωση σε μορφή προσφοράς ή ενημέρωσης, αρκεί να μην κάνει κατάχρηση.
Όμως, χρήστης που μόλις έκανε εγγραφή και μας μοστράρει την πραμάτιά του, συνήθως γίνεται edit η δημοσίευσή του, διαγράφεται οποιοδήποτε στοιχείο επικοινωνίας
και του γίνεται μία ευγενική παρατήρηση.
Χαρακτηριστικό και πρόσφατο παράδειγμα
εδώ
όπου ο φίλος Παύλος θεώρησε σκόπιμο, στην πρώτη του δημοσίευση, να μας αναφέρει το αγαπημένο του φωτοτυπάδικο βάζοντας link.
Πολύ ωραία η πρόταση για κυκλικό διαχειριστή.
Και σαφώς η προηγούμενη εμπειρία είναι μεγάλο πλεονέκτημα.
Λοιπόν, συνάδελφοι είμαστε σύμφωνοι?
Ξεκινάει ο Χαρίδημος?
Θέλει κάποιος να προσθέσει ή να αντιπροτείνει κάτι?
"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".