Λοιπόν συνδιάζοντας αυτα τα δύο να πω το εξής.
Οταν ο τζιώτης πεταξε την ιδεα για δευτερο αγωνα εκτος Αθηνας ,αρχικά ειπα για την Μυτιλήνη στην πλάκα, αλλα όσο το σκεφτόμουνα μετα η ιδεα αρχισε να μου αρέσει.
Καλημέρα σε όλους!!!
Λοιπόν.... φίλε Βαξεβάνη, τέτοια να ακούμε να μας φτιάχνεις!
ΝΑΙ!!!! Και όταν λέω ναι, να υπολογίζεις τουλάχιστον 2 πληρώματα από εμάς.
Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως.
Σιγουρα ο τιτλος 24 ωρες 4χ4 ανήκει στον Ιχνηλάτη και αυτο δεν αλλαζει, θα μπορούσε ομως να γίνει κάτι μάζι με τον Ιχνηλάτη και τον Αθανασίου αν και εκεινος το ήθελε βέβαια, με καποιο παρόμοιο όνομα π.χ Aegean Adventure 24 hours ( τι ειπά παλι !!!

) σε περιπτωση που γινει σε νησι του Αιγαιου.
Σίγουρα ο τιτλος 24 Ώρες 4χ4 ανήκει στον Ιχνηλάτη και αυτο δεν αλλαζει... όμως όπως προανέφερες αυτό μπορεί να τακτοποιηθεί
με τον Ιχνηλάτη και σίγουρα υπάρχουν 1001 διαφορετικά ονόματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Ένα εκ των οποίων μπορεί να είναι
το
Aegean Adventure 24 Ηours όπως λες. ΚΑΛΟ!
Το ονόμα και το στησιμο του αγώνα μπορουν να μοιάζουν με την φιλοσοφία του 24 ωρες με το στίγμα όμως και τον χαρακτήρα καποιου άλλου διοργανωτή που θα κινήθει στα πλαίσια της ιδεας που πρώτος εφάρμοσε ο Ιχνηλάτης αλλα θα τον προσαρμώση στα τοπικά δεδομένα του.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!! Ειδικά σε αυτό που λες, "αλλά θα τον προσαρμώση στα τοπικά δεδομένα του".
Η παρουσία του Ιχνηλάτη δεν ειναι απαραίτητη ( σιγουρα καλοδεχούμενη ) μια που θα μπορούσε να βοηθήσει και απο απόσταση παρέχοντας τεχνογνωσία.
Η εμπειρία του Ιχνηλάτη (δηλαδή Γιάννη Αθανασίου) σε αυτό το είδος "αγώνα" (και όχι μόνο), ΣΙΓΟΥΡΑ θα ήτανε για όλους μας ότι καλύτερο
κάνοντας ΈΝΑ βήμα παραπάνω και πρωτοπορώντας ακόμη μία φορά για τα Ελληνικά δεδομένα. Εάν όμως δεν θα ήθελε να διοργάνωση
ακόμα ένα δεύτερο 24 Ώρες 4x4, τουλάχιστον θα μπορούσε να βοηθήση, να στήριξη και να συνδιοργανώση ένα παρόμοιο είδος με κάποια
λέσχη, στην προκειμένη της λέσχη τερτακίνησης Λέσβου.
Το θέμα όμως ειναι αν θα υπάρξει ανταπόκριση απο τους αγωνιζόμενους σε μια τετοια ιδεα, και αυτο που θελω να πω ειναι
πόσοι απο την κεντρική ελλάδα θα πάνε σε ενα νησί ( π.χ μυτιλήνη) για να υποστηρίξουν τον αγώνα.
Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί. Στο κάτω, κάτω της γραφείς.... ΔΕΝ είναι καθόλου δύσκολο να γίνει εφικτό.
Θέληση θέλει και ΌΧΙ βαρεμάρα. Εσείς, τα πληρώματα από την Μυτιλήνη κάνατε το ακατόρθωτο. Λόγω απεργίας των πλοίων, και
αντι να έρθετε απευθείας Μυτιλινήνη-Αθήνα, πήρατε την άγονη γραμμή και πήγατε 12 ώρες ταξίδη στην Καβάλα και από εκεί άλλα
652χλμ οδικώς μέχρι Αθήνα για να καταφέρετε να είστε στην διοργάνωση. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????
Έτσι λοιπόν και πολλά άλλα πληρώματα από όλη την Ελλάδα ΘΕΛΩ να πιστεύω ότι θα ανταπελξέθουν.
Οι "Αθηναίοι" (μαζί και με εμένα) μπορούν να φύγουν άνετα από Πειραιά ή Λαύριο.
Όσοι είναι Κεντρική Ελλάδα επίσης μπορούν να φύγουν είτε από Πειραιά, είτε από Θεσσαλονίκη (θυμάμε υπήρχε πλοίο Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη),
θα το ελέγξω αυτό. Τώρα όσοι είναι από Βόρεια Ελλάδα, ΑΝΕΤΑ μπορούν να έρθουν από Καβάλα.
Το μόνο πρόβλημα που βλέπω είναι όσοι ενδιαφέρονται από Νότιο Ελλάδα, Ιόνιο και άλλα νησιά. Όμως και κάποια νησιά έχουν
πλοίο που συνδέονται με Μυτιλήνη, πχ. Χίος (το νησί μου)

, Σάμος (το νησί του συν-οδηγού μου)

, Λήμνος, Μύκονος, Σύρος, κλπ.
Πόσα πληρώματα θα εμπαίναν στο πλοίο ????
Πιστεύω.... αρκέτα. Θέλω να το πιστεύω. Πάντος τώρα που μιλάμε εάν γινότανε τέτοιου είδους αγώνας τύπου 24 Ώρες
(εάν όχι ο επίσημος 24 Ώρες), από εμάς το σίγουρο είναι τα 2 πληρώματα θα τα είχατε. Και εάν το πάρετε απόφαση και
κάνετε κάτι επίσημα.... σου υπόσχομε να προσπαθήσω να βρω και άλλα πληρώματα.
Δυστυχώς και για να λέμε του στραβού το δίκιο για σας τους Αθηναίους, Ελλάδα ειναί ΜΟΝΟ η Αθήνα.
Αυτό είναι αποδεδειγμένο. Αλλά λόγο ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ και τίποτα παραπάνω.
Εαν τώρα κάποιος μου πει ότι είναι και το κόστος, ναι δεν αντιλέγω ότι είναι κριτήριο αλλά είναι ένα ΜΙΚΡΟ κριτήριο.
Και όταν λέω μικρό εννοώ ότι εαν αποφασιστή να γίνει σε νησί ο αγώνας, τότε οι οργανωτές αλλά ακόμα και εμείς οι ίδιοι
θα μπορούσαμε να πάρουμε ΤΙΜΕΣ "ξεφτίλα" κάνοντας συμφωνία με την οποιανδήποτε ακτοπλοϊκή εταιρία.
Σε αυτό σας το υπόσχομαι ΕΓΩ και εάν θέλετε το κανονίζω κιόλας. Είναι το λιγότερο.
Όσο αφορά τις ώρες που θα είμαστε μέσα στο πλοίο... δεν είναι παρά 7 με 7 1/2 ώρες. Και χαλαρά γιατί δεν οδηγούμε
και γιατί θα μπορούσαμε ακόμα και να κοιμηθούμε χαλαροί σε καμπίνες.
Πάντως να σου πω κατι Γιάννη , μια που εσυ έριξες την ιδέα, αν και ειναι παρα πολυ δυσκόλος αγωνας απο οργανωτικής αποψης και σιγουρα πολυ διαφορετικός απο αυτα που εχουμε κάνει μεχρι στιγμής στο νησί (enduro - trial ) εγω θα προσπάθουσα να το κάνω αν ήξερα οτι τουλάχιστον 10 πληρώματα θα εμπαιναν στην διαδικασία να ερθουν εδω και να τρέξουν.
ΝΑΙ.... νομίζω ότι ΆΝΕΤΑ θα έρθουν
πάνω από 10 πληρώματα, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Όπως σου είπα και πριν, από εμάς έχεις ήδη 2 αυτοκίνητα.
Το μπάλακι σε σένα τωρα φίλε !!!!!!

Ρε Βαξεβάνη.... δεν βρίσκω το μπαλάκι. ΠΟΙΟΣ μου πήρε το μπαλάκι που μου πέταξαν από Μυτιληνή. ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ!!!!
ΤΩΡΑ!!!!
Και τώρα.... εαν με ρωτάς.... αν θα έπρεπε να το κάνετε ή όχι... εγω ψηφίζω... ΝΑΙ!!!!
Πάρε Γιάννη Αθανασίου και Κωνσταντίνα και ξεκίνα "ψηστήρι".
Θα αρχίσω και εγώ με τους δικούς μου τις "πιέσεις".
Φιλικά,
Γιάννης Τζιώτης
.