Απο την προκυρηξη
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ AYTOKINHTΩN 4Χ4
Για την απονομή των προκηρυχθέντων τίτλων θα προσμετρήσουν οι έξι από τους επτά αγώνες που αναφέρονται πιο κάτω:
1. 6,7 Φεβρουαρίου ΣΤΕΒΕ
2. 13,14 Μαρτίου 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ
3. 24,25 Απριλίου TRIAL RIDE 4Χ4 ΠΕΥΚΙ
4. 15,16 Μαϊου ΑΟΛΑΠ Πυργος
5. 2,3 Οκτωβρίου ΑΛΦΑΛ Off-Road
6. 30,31 Οκτωβρίου ΑΛΑΛ Λαμία
7. 27,28 Νοεμβρίου ΑΛΦΑΛ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ
Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν και βαθμολογούνται πληρώματα με αυτοκίνητα που έχουν κίνηση στους 4 τροχούς, μόνιμη ή κατ’ επιλογή, και που ανήκουν στην Ομάδα Ζ1 (τέως Open) αυτοκίνητα δηλαδή αγωνιστικών προδιαγραφών.
Για να απονεμηθούν οι τίτλοι πρέπει να γίνουν και να μετρήσουν τουλάχιστον οι πέντε(5) από τους επτά (7) προκηρυγμένους αγώνες.
Για κάθε αγωνιζόμενο θα υπολογισθούν μέχρι έξι αγώνες που συμμετείχε και βαθμολογήθηκε.
τα υπογραμισμενα ειναι αντιφατικά μεταξυ τους ή κατι δεν εχω καταλαβει καλα??
Οταν χρησιμοποιουνται ακομα και οι ιδιες λεξεις??
τι εχω καταλαβει λαθος???
Re: τι εχω καταλαβει λαθος???
Το ενα αναφερεται στους διοργανωτες και το αλλο στους αγωνιζομενους.
Για να υπαρχει το πρωταθλημα πρεπει να γινουν το λιγοτερο 5 αγωνες
Αν γινουν κι οι 7 αγωνες τοτε θα μετρησουν οι 6 καλυτεροι σου
Το ενα λεει <<για να απονεμηθουν>> και το αλλο <<για την απονομη>>
Για να υπαρχει το πρωταθλημα πρεπει να γινουν το λιγοτερο 5 αγωνες
Αν γινουν κι οι 7 αγωνες τοτε θα μετρησουν οι 6 καλυτεροι σου
Το ενα λεει <<για να απονεμηθουν>> και το αλλο <<για την απονομη>>
Προεδρε μου για τους αγωνιζόμενους δεν ειναι η τελευταια γραμμή???
-
Να το επαναδιατυπώσουμε :
Το πρωτάθλημα που αποτελείται από επτά (7) προκυρηγμένους αγώνες μετράει για απονομή τίτλου μόνο εφόσον διεξαχθούν τουλάχιστον πέντε (5) από αυτούς.
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να συγκεντρώσουν βαθμούς από έναν έως και έξη (6) αγώνες το μέγιστο εφόσον φυσικά αυτοί διεξαχθούν.
Απλό και καθόλου αντιφατικό.
Απλά περιγράφει ότι γίνεται χρόνια τώρα στο χώρο, παίρνοντας ως συνήθως copy paste τον προηγούμενο κανονισμό και συμπληρώνοντας ότι καινούριο δεν υπήρχε και απαιτείται ... για τη νέα χρονιά.
Μην ξεχνάς ότι είναι πια συνήθεια να ακυρώνονται, να ματαιώνονται ή να αναβάλλονται για το απώτερο μέλλον αγώνες ώστε να τελειώσει ημερολογιακά το έτος και πια να μην προλαβαίνουμε ...
Τι μου θυμίζει ???
Το πρωτάθλημα που αποτελείται από επτά (7) προκυρηγμένους αγώνες μετράει για απονομή τίτλου μόνο εφόσον διεξαχθούν τουλάχιστον πέντε (5) από αυτούς.
Οι αγωνιζόμενοι μπορούν να συγκεντρώσουν βαθμούς από έναν έως και έξη (6) αγώνες το μέγιστο εφόσον φυσικά αυτοί διεξαχθούν.
Απλό και καθόλου αντιφατικό.
Απλά περιγράφει ότι γίνεται χρόνια τώρα στο χώρο, παίρνοντας ως συνήθως copy paste τον προηγούμενο κανονισμό και συμπληρώνοντας ότι καινούριο δεν υπήρχε και απαιτείται ... για τη νέα χρονιά.
Μην ξεχνάς ότι είναι πια συνήθεια να ακυρώνονται, να ματαιώνονται ή να αναβάλλονται για το απώτερο μέλλον αγώνες ώστε να τελειώσει ημερολογιακά το έτος και πια να μην προλαβαίνουμε ...
Τι μου θυμίζει ???
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.
Αν το καταλαβα καλα η αρχικη πρωταση "6 αγωνες" αναφερεται στους οδηγους που επαναλαμβανεται στην τελευταια γραμή.
Σωστά?
Αν το καταλαβα καλα η αρχικη πρωταση "6 αγωνες" αναφερεται στους οδηγους που επαναλαμβανεται στην τελευταια γραμή.
Σωστά?
Όχι 

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Από την άλλη όμως, "Όσο πιο αθόρυβος είσαι, τόσα περισσότερα ακούς".
Ναι βρε, καλά κατάλαβες πλάκα σε κάνω... 

"Η σιωπή μας, μόνο με τον κατήγορό μας γίνεται σύμμαχος".
Φωκίωνα, όπως στα είπαν παραπάνω είναι.
Η πρώτη περίπτωση είναι για να καλύπτει τους οργανωτές, ώστε όταν δεν γίνει ένας αγώνας να μην ακυρωθεί όλο το έπαθλο.
Η δεύτερη περίπτωση είναι για να καλύπτει τους αγωνιζόμενους, ώστε όταν κάποιος δεν μπορέσει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα να μπορεί να τον "πετάξει" και να μην είναι αναγκασμένος να πάει σε όλους.
Και τα δύο εφαρμόζονται όταν σε ένα έπαθλο υπάρχουν "αρκετοί"" αγώνες. Γενικά δεν είναι δίκαιο, συνήθως, γιατί μπορεί να "υποβαθμίσει" κάποιους αγώνες, ειδικά προς το τέλος του επάθλου.
Η πρώτη περίπτωση είναι για να καλύπτει τους οργανωτές, ώστε όταν δεν γίνει ένας αγώνας να μην ακυρωθεί όλο το έπαθλο.
Η δεύτερη περίπτωση είναι για να καλύπτει τους αγωνιζόμενους, ώστε όταν κάποιος δεν μπορέσει να συμμετάσχει σε έναν αγώνα να μπορεί να τον "πετάξει" και να μην είναι αναγκασμένος να πάει σε όλους.
Και τα δύο εφαρμόζονται όταν σε ένα έπαθλο υπάρχουν "αρκετοί"" αγώνες. Γενικά δεν είναι δίκαιο, συνήθως, γιατί μπορεί να "υποβαθμίσει" κάποιους αγώνες, ειδικά προς το τέλος του επάθλου.