Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων

Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ

Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων

Post by Ομοσπονδία 4Χ4 ΕΟΤΑ »

Οι πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο των αγώνων 4Χ4 κάνουν πλέον αναγκαιότητα την δημιουργία ενός φορέα που θα ηγηθεί του χώρου. Ένας σημαντικός αριθμός λεσχών από όλη τη χωρά προχώρησε στην γέννηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων (ΕΟΤΑ).

Η ΕΟΤΑ έχει σαν στόχο την αύξηση των συμμέτοχων, τη βελτίωση του θεάματος και την ανύψωση της προβολής των αγώνων 4Χ4 στη χωρά μας, στο επίπεδο που ταιριάζει στους συμμετέχοντες, τους οργανωτές και θα ικανοποιεί τα μέγιστα τους θεατές, μέσα από συλλογικές, δημοκρατικές διαδικασίες, στις οποίες θα συμμετέχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Ήδη προγραμματίζεται συνάντηση των λεσχών στις 29 Μαΐου με στόχο να οδηγηθούμε σε μια καταστατική συνέλευση και μετέπειτα στο νομικό κομμάτι της όλης υπόθεσης. Και όλα αυτά μέσα στην Άνοιξη, με στόχο η ΕΟΤΑ να είναι πλήρως λειτουργική πριν το τέλος του έτους. Η λίστα των ιδρυτικών μελών θα είναι ανοιχτή μέχρι και την καταστατική συνέλευση, για όσους συλλόγους θέλουν να συμμετάσχουν στην ΕΟΤΑ.

Ήδη λειτούργει το site της ομοσπονδίας στη διεύθυνση www.eota4x4.gr , όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και να μένετε ενήμεροι για τις εξελίξεις όσον αφορά την ΕΟΤΑ.

Ζητάμε τη συμπαράσταση και τη συμμέτοχη όλων όσων αγαπούν το χώρο των αγώνων 4Χ4, φορέων, λεσχών, μεμονωμένων ατόμων στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει η ΕΟΤΑ, την αναβάθμιση των αγώνων 4Χ4 στη χώρα μας.
keravnos

Re: Ίδρυση Ελληνικής Ομοσπονδίας Τετρακίνητων Αθλημάτων

Post by keravnos »

Για να δούμε τι παίζεται και εδώ, γιατί μας βλέπω να γίνουμε σαν τις μοτοσικλέτες, με σκόρπιους αγώνες, ελάχιστες συμμετοχές και τους περισσότερους οργανωτές και αγωνιζόμενους να θέλουν να επανέλθουν στη προτέρα κατάσταση για να γλυτώσουν.

Να τα πάρουμε λοιπόν ένα-ένα.

1. Στόχοι
i. Αυτοδιοίκηση του χώρου των αγώνων 4Χ4.

Και σήμερα ο χώρος βασικά είναι αυτοδιοικούμενος. Όποια κοινή απόφαση ή κανονισμός εφαρμόζεται. Η ΕΘΕΑ παρεμβαίνει μόνο για την ασφάλεια. Η ομοσπονδία δεν θα παρεμβαίνει?

ii. Βελτίωση του επιπέδου των αγώνων.
Για να βελτιωθούν οι αγώνες πρέπει να συμφωνήσουν και να δουλέψουν οι οργανωτές. Γιατί δεν το έκαναν μέχρι τώρα και θα το κάνουν με την ομοσπονδία?

iii. Προσέλκυση νέων αγωνιζόμενων.
Το ίδιο με παραπάνω. Το αρνητικό κλίμα στους αγωνιζόμενους το δημιουργούν οι ίδιοι πάντα οργανωτές με πυροτεχνήματα και κινδυνολογία που τρομάζουν τους αγωνιζόμενους, για να περάσουν τα δικά τους συμφέροντα. Η ομοσπονδία θα το λύσει και πως?

iv. Διατήρηση του κόστους χαμηλά.
Αυτό πως θα γίνει? Το κόστος εξαρτάται από τις υπηρεσίες που προσφέρεις. Μπορείς να το ρίξεις μόνο αφαιρώντας κόσμο από το βουνό (μη επανδρώνοντας με κόσμο ΣΕΧ και ΣΕΔ), αν δε χρησιμοποιήσεις εκπαιδευμένα στελέχη, αν κάνεις εκπτώσεις στη παθητική ασφάλεια και στη πρόβλεψη κλπ. Και μη μου πείτε για χορηγούς και τέτοια. Όποιος ήθελε και μπορούσε τους βρήκε.

v. Προώθηση των αγώνων.
vi. Προβολή των αγώνων.

Τα βάζω μαζί αυτά τα δύο αφού είναι αλληλένδετα. Θα υποχρεώσετε και με ποια ποινή τους οργανωτές να ασχοληθούν? Γιατί δεν το κάνετε και τώρα. Το πρόβλημα παραμένει και είναι και πάλι δικό σας, των οργανωτών. Ακόμα και σήμερα δεν υπάρχουν ούτε καν αποτελέσματα από το Trial της Κω, δεν βγήκαν ποτέ τα αναλυτικά (με όλους τους χρόνους όπως πρέπει για να ξέρει ο κάθε αγωνιζόμενος τι έκανε) για τον 24ώρο και μιλάτε για προώθηση και προβολή? Όταν συστηματικά θάβετε ο ένας τον αγώνα του άλλου, επηρεάζοντας όσους αγωνιζόμενους μπορεί ο καθένας?

2. Κανονισμοί
i. Από τους οργανωτές κάθε είδους αγώνων.

Αυτό και αν είναι αστείο. Να δώ πως θα γίνει όταν δε τα βρίσκετε ούτε στα βασικά. Τι θα αλλάξει? Και γιατί δεν το κάνατε μέχρι τώρα? Ποιος σας εμπόδισε να καταθέσετε μια κοινά αποδεκτή πρόταση? Ποτέ δεν κατάφεραν παραπάνω από δύο οργανωτές να συμφωνήσουν στα βασικά και πάντα μετέθεταν το μπαλάκι για να βρεθεί λύση αλλού για να έχουν κάποιον να κατηγορούν και να έχουν τη δικαιολογία έτοιμη προς τους αγωνιζόμενους.

ii. Με ισχύ τουλάχιστον 3 χρόνια.
Ισχύει σε γενικές γραμμές. Ανέφικτο σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι εξελίξεις στο χώρο τρέχουν.

iii. Αλλαγές μόνο αν είναι αποδεκτές από όλα τα μέλη και για σοβαρούς λόγους.
Μήπως όμως και οι αλλαγές δεν γίνονται κάτω από την πίεση την δική σας. Τι θα αλλάξει? Απλά ελπίζετε κάποιοι ότι θα αλλάξουν οι ισορροπίες και θα έχετε το πάνω χέρι. Ξεχνάτε όμως ότι οι λέσχες δεν τρώνε κουτόχορτο.

iv. Οι αλλαγές για μετά τα 3 χρόνια να είναι γνωστές από σήμερα.
Δηλαδή 3 χρόνια σταθεροί κανονισμοί και 3 χρόνια προειδοποίηση πάμε στα 6 για να γίνει μια αλλαγή. Ωραία θα πούμε στους αγωνιζόμενους να εξελίσσουν τα αυτοκίνητά τους κάθε 6 χρόνια. Μεγάλα λόγια εντυπωσιασμού και μόνο.

3. Μοίρασμα αγώνων
i. Απόφαση για τον κατάλληλο αριθμό με βάση τι είναι καλό για τους αγώνες.

Να δώ ποιος θα μοιράσει την πίτα όταν θα πρέπει να αποφασίσετε μεταξύ σας. Το καλό των αγώνων είναι σαν το λάστιχο της κιλότας. Όσο παχαίνει η γριά τεντώνεται και περισσότερο.

ii. Κατανομή των αγώνων με βάση τη βαθμολογία των οργανωτών της προηγούμενης χρονιάς.
Πιστεύετε ότι αυτοί που θα κρίνουν τους αγώνες θα είναι αντικειμενικοί? Εδώ οι περισσότεροι προσπαθείτε να υποβαθμίσετε τους άλλους για να αναδειχτείτε οι καλύτεροι.

iii. Φιλικοί αγώνες από όσους θέλουν να αξιολογηθούν.
Ισχύει δεν μας λέτε κάτι καινούργιο.

iv. Αξιολόγηση με βάση αντικειμενικά κριτήρια που θα θεσπιστούν από τους ίδιους τους οργανωτές.
Να τα δώ αυτά τα αντικειμενικά και τι στο κόσμο. Από τα δείγματα που μας δίνεται καθημερινά το αντικειμενικό για τον καθένα σας είναι το προσωπικό του, υποκειμενικό, πιστεύω, θέλω, συμφέρον κλπ.

4. Αγωνιζόμενοι
i. Όχι ειδικές άδειες. Οδηγούν νόμιμα, άρα έχουν την ικανότητα.

Αυτό ισχύει και σήμερα. Όσοι έχουν άδεια οδήγησης τρέχουν. Μη παραπλανείτε τον κόσμο.

ii. Έκδοση αγωνιστικής άδειας ημέρας σε όλους τους τύπους αγώνων.
Όταν θα αρχίσουν να χρωστούν οι οργανωτές λεφτά στην ομοσπονδία τότε τα ξαναλέμε. Όταν θα βλέπετε αποτελέσματα με 40 εκκινήσαντες και θα παίρνετε παράβολα για 30 τι θα κάνετε εσείς? Για ρωτήστε την ΕΘΕΑ ποιοι και πόσα λεφτά χρωστούν κάποιοι μεγαλοοργανωτές?

iii. Όχι ιδιαίτερες ιατρικές εξετάσεις.
Ωραίο και αυτό. Ελάτε χύμα, τρελοί και άρρωστοι να τρέχετε μη χάσουμε πελάτες. Να δω ποιος θα το δεχθεί αυτό από τις υποψήφιες λέσχες. Σε ποιο άθλημα παίρνουν κάποιον χωρίς χαρτί γιατρού?

5. Έδρα
i. Κομοτηνή
ii. Παραρτήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα
01. Κεντρική
02. Νησιά
03. Κρήτη
04. Δυτική

?????

6. Λοιπά
i. Data base αγωνιζομένων – αυτοκινήτων, αντί για ΔΤΤ.

Ποια είναι η διαφορά? Πάλι κάποιοι θα πρέπει να πάνε να ελέγχουν τα αυτοκίνητα. Πάλι θα πρέπει να πληρωθούν. Πάλι κάποιοι θα πρέπει να πιστοποιήσουν στον αγωνιζόμενο, που είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος μιας και παίζεται το κεφάλι του και η ζωή του, ότι αυτά που έβαλε στο αυτοκίνητό του είναι σωστά και θα τον προστατέψουν. Εκτός και αν και δώ τα αφήσετε χύμα και πείτε κόψτε το λαιμό σας και ότι δηλώσετε το δεχόμαστε για να μη χάσετε και άλλους πελάτες.

ii. Φόρμες και προγράμματα αποτελεσμάτων διαθέσιμα σε όλους ΔΩΡΕΑΝ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα φτιάξατε μέχρι τώρα. Σας το απαγόρευσε μήπως η ΕΘΕΑ? Πάλι μεγάλα λόγια και φανφάρες. Άμα πραγματικά θέλατε θα το είχατε κάνει.

iii. Προβολή και προώθηση των αγώνων προς τα ΜΜΕ μέσω της ομοσπονδίας.
Θα στέλνει δηλαδή η ομοσπονδία ανθρώπους να τραβάνε φωτογραφίες, βίντεο, να μαζεύει σχόλια και εντυπώσεις σε κάθε αγώνα? Άμα δεν ενδιαφερθείτε εσείς οι ίδιοι οι οργανωτές για τους αγώνες σας καμιά ομοσπονδία δεν θα λύσει το πρόβλημα της αδιαφορίας σας.

iv. Εφαρμογή συστήματος παρακολούθησης οχημάτων, online.
Γίνετε ήδη. Η ιδέα και η πρόταση είναι παλαιά και δεν προέχετε καν από εσάς.

Βρεθήκατε λοιπόν 2-3 πικραμένοι που μείνατε έξω από τα κέντρα των αποφάσεων, όπως εσείς νομίζετε, που για διάφορους λόγους δεν πέρασε η άποψή σας (ο ένας για να διασφαλίσει τον αγώνα του, που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος, ο άλλος γιατι δεν περασε η άποψή του για τα εμπόδια της Κ2 και τα Roll Cage, και ο τρίτος γιατί δεν πέρασε η άποψή του για τις κορδέλες στα Trophy) και νοιώθετε αδικημένοι μέσα στη στενοκεφαλιά σας, που δεν σας βολεύουν και δεν δέχεστε τις απόψεις της πλειοψηφίας και ξεκινήσατε να ξεσηκώσετε λέσχες και οργανωτές σε μια ομοσπονδία όπου ελπίζετε να έχετε το πάνω χέρι για να κάνετε τα δικά σας. Προσπαθείτε να διασπάσετε το χώρο αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Ευτυχώς που οι λέσχες έχουν ανθρώπους έξυπνους, με κρίση και άποψη. Στις συζητήσεις που θα γίνουν θα σας καταλάβουν, θα δουν τις πραγματικές προθέσεις σας και θα αποφασίσουν να μείνουν ενωμένοι για το καλό του χώρου. Το θέμα δεν είναι το όνομα της αρχής του αθλήματος αλλά η θέληση να συμφωνήσετε σε κάτι επιτέλους μεταξύ σας και να δεσμευτείτε όλοι ότι θα το τηρήσετε, χωρίς πισώπλατες μαχαιριές. Μέχρι τώρα δεν μας το δείξατε γιατί σας πιστέψουμε ότι με την ομοσπονδία θα το κάνετε. Πάλι οι ίδιοι ανακατωσούρες θα είστε.

ΥΓ. Μην αρχίσετε πάλι να ψάχνετε για ονόματα και φαντάσματα. Μείνετε στην ουσία και σχολιάστε την.
atlasteam

Post by atlasteam »

μάλλον κάτι τέτοιο έχουν στο μυαλό τους : http://www.fif4x4.it/
www.atlasteam.gr
when u r upside down and burning .... u went 2 fast !
Kritikos

Post by Kritikos »

Και βεβαία έχει δίκιο ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ? (Η. ΧΡΙΣΩΣΤΟΜΟΣ)?? !!!!!!!!!!!!!
EAGLE 4X4

Post by EAGLE 4X4 »

Μαλλον καποιοι αρχιζαν να φοβουνται...... :oops:
Τον κεραυνο δεν τον ξερω ποιος ειναι και ουτε θελω να μαθω ποιος ειναι
αλλα απο οτι φαινεται απο τις αντιδρασεις και τα λεγομενα του σιγουρα
ειναι θερμος υποστηρικτης της ΕΛΠΑ.
Κατευθειαν αρχισε να σταζει χολη μολις ακουσε για ομοσπονδιες και λοιπα
stavrosd

Post by stavrosd »

EAGLE 4X4 wrote:Τον κεραυνο δεν τον ξερω ποιος ειναι και ουτε θελω να μαθω ποιος ειναι
αλλα απο οτι φαινεται απο τις αντιδρασεις και τα λεγομενα του σιγουρα
ειναι θερμος υποστηρικτης της ΕΛΠΑ.
Κατευθειαν αρχισε να σταζει χολη μολις ακουσε για ομοσπονδιες και λοιπα
Αν και ούτε και εγώ τον ξέρω και με χαλάει πολύ αυτό, ας μην ρίξουμε το επίπεδο και ας επιχειρηματολογήσουμε υπέρ ή κατα ή όπως εγώ επιφυλακτικά ;)

Είμαι επιφυλακτικός γιατί όντος δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι αυτό που γίνεται τώρα και δεν θα γίνετε με την ομοσπονδία, ούτε τι δε γίνετε τώρα και θα γίνει με την ομοσπονδία, είμαι επιφυλακτικός γιατί δεν γνωρίζω πώς πρακτικά θα υφίστατο το όργανο αυτό (Προσωπικό, έδρα, λειτουργικά, συνδρομές, κτλ) και γενικά είμαι επιφυλακτικός με ενέργειες που μου φαίνονται αντιδράσεις και όχι δράσεις :mrgreen:
Δεν είμαι αρνητικός, αλλά ούτε θετικός.
Περιμένω να ακούσω και να καταλάβω ;)
Δημητριάδης Σταύρος
GENERAL LEE

Post by GENERAL LEE »

Αδελφια !
Ωραια τα γραφεται και καλα τα λετε μα αμφιβαλω αν οι οργανωτες των λεσχων που αναφερονται εχουν πληρη πληροφορηση για το τι θελετε να δημιουργησεται !
Μεταφερω σε αυτό το σημειο μια απαντηση σε δημοσιευση επικειμενου αγωνα από το http://www.zookaction.gr
‘ ΔΗΠΛΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΙΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΙ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΄΄
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μου κανει κατι από
‘ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ’
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Εκει καταντησαμε κυριοι !ολα τελικα να είναι ποδόσφαιρο χωρις αυτό να σημαινει ότι το ποδόσφαιρο δεν το γουστάρω κι όλας !!!
Θελω να ακουσω το πλανο σας αναλητικα και ΕΓΩ να αποφασισω αν θα πρεπει να σας αποδεχθω . Πειτε μου το προγραμμα σας , ποιοι θα είναι τα <<κεφαλια>> της ομοσπονδιας , πως θα περνονται οι αποφασεις , θα υπαρχει δικαιωμα ψηφου , ποιος θα κανει τεχνικο ελεγχο στα αυτοκινητα μας , ποιος θα χρηζει ΤΕ , με ποια κρητιρια , τι εχω να κερδισω εγω ο αγωνιζομενος , θα πληρωνω λιγοτερα , θα εισακουγετε η γνωμη μου , θα τρεχω με ότι αυτοκινητο γουσταρω , δεν θα εχω μετρα ασφαλειας , ποιος θα πληρωσει το << μαρμαρο >> σε περιπτωση ατυχηματος ?????????????????????????????????????????????????????
Εχω χιλιαδες ερωτησεις και θα ειμαι αδιακριτος ! θα ειμαι απειτικτικος καθοτι με ότι καινουργιο οφηλω να ειμαι επιφιλακτικος ! Δεν δηλωνω αντιστασιακος και αν καταφερεται να με πείσετε θα ειμαι μαζι σας !
Περιμενω επωνημες απαντησεις και επιχειρηματα .

ΥΓ
Οι πληροφοριες μου λενε ότι ο Γαλλος στο dvd της Τζουλιας δεν ηταν Γαλλος αλλα Αγγλος !!!!!!πρωτοξαδερφος του Ντάρμπισαϊρ !!!!
superspiounos

Post by superspiounos »

keravnos wrote:Για να δούμε τι παίζεται και εδώ, γιατί μας βλέπω να γίνουμε σαν τις μοτοσικλέτες, με σκόρπιους αγώνες, ελάχιστες συμμετοχές και τους περισσότερους οργανωτές και αγωνιζόμενους να θέλουν να επανέλθουν στη προτέρα κατάσταση για να γλυτώσουν.

Να τα πάρουμε λοιπόν ένα-ένα.
....
Δε χρειάζεται ένα ένα... η πρώτη πρόταση είναι αυτή που συνοψίζει το μέλλον...
superspiounos

Post by superspiounos »

GENERAL LEE wrote:Αδελφια !
Ωραια τα γραφεται και καλα τα λετε μα αμφιβαλω αν οι οργανωτες των λεσχων που αναφερονται εχουν πληρη πληροφορηση για το τι θελετε να δημιουργησεται !
Μεταφερω σε αυτό το σημειο μια απαντηση σε δημοσιευση επικειμενου αγωνα από το http://www.zookaction.gr
‘ ΔΗΠΛΟΜΑ ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΙΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ .ΑΛΛΑ ΠΑΛΕΙ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑ ΕΩΣ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ,ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΄΄
????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Μου κανει κατι από
‘ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ’
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Εκει καταντησαμε κυριοι !ολα τελικα να είναι ποδόσφαιρο χωρις αυτό να σημαινει ότι το ποδόσφαιρο δεν το γουστάρω κι όλας !!!
Θελω να ακουσω το πλανο σας αναλητικα και ΕΓΩ να αποφασισω αν θα πρεπει να σας αποδεχθω . Πειτε μου το προγραμμα σας , ποιοι θα είναι τα <<κεφαλια>> της ομοσπονδιας , πως θα περνονται οι αποφασεις , θα υπαρχει δικαιωμα ψηφου , ποιος θα κανει τεχνικο ελεγχο στα αυτοκινητα μας , ποιος θα χρηζει ΤΕ , με ποια κρητιρια , τι εχω να κερδισω εγω ο αγωνιζομενος , θα πληρωνω λιγοτερα , θα εισακουγετε η γνωμη μου , θα τρεχω με ότι αυτοκινητο γουσταρω , δεν θα εχω μετρα ασφαλειας , ποιος θα πληρωσει το << μαρμαρο >> σε περιπτωση ατυχηματος ?????????????????????????????????????????????????????
Εχω χιλιαδες ερωτησεις και θα ειμαι αδιακριτος ! θα ειμαι απειτικτικος καθοτι με ότι καινουργιο οφηλω να ειμαι επιφιλακτικος ! Δεν δηλωνω αντιστασιακος και αν καταφερεται να με πείσετε θα ειμαι μαζι σας !
Περιμενω επωνημες απαντησεις και επιχειρηματα .

ΥΓ
Οι πληροφοριες μου λενε ότι ο Γαλλος στο dvd της Τζουλιας δεν ηταν Γαλλος αλλα Αγγλος !!!!!!πρωτοξαδερφος του Ντάρμπισαϊρ !!!!

Μπα... νομίζω ότι πας για διαιτητής.... Ετοίμασε το πακετάκι για τις κάρτες και μην ξεχάσεις την ταμπακιέρα....
sirros

Post by sirros »

ela re keraune,telika eisai mesa sta pragmata.
pikramenoi olou tou kosmou enotheite,vale pota na klapsoume. :cry: :cry: :cry:

to marmaro na to plirosei o toro!!!
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”