ΦΡΕΝΑ CHEROKEE XJ
ΦΡΕΝΑ CHEROKEE XJ
ερώτηση να κάνω βρε παιδιά και μην μαλώνεται.
επειδή τα 35άρια είναι καπώς μεγάλα και δεν σταματάνε εύκολα, ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει πειράξει ποτέ τα φρένα του κωλοdana30 και έχει κάνει καμιά καλή αναβάθμιση.
ευχαριστώ.
επειδή τα 35άρια είναι καπώς μεγάλα και δεν σταματάνε εύκολα, ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει πειράξει ποτέ τα φρένα του κωλοdana30 και έχει κάνει καμιά καλή αναβάθμιση.
ευχαριστώ.
if it doesn't break, fix it until it does
- XJ ''The Doctor''
Re: ΦΡΕΝΑ CHEROKEE XJ
Μπροστα ειναι Ok
Πισω ΜΟΝΟ με δισκοφρενα θα σωθεις και τοτε θα εχεις επιτελους φρενα
Πισω ΜΟΝΟ με δισκοφρενα θα σωθεις και τοτε θα εχεις επιτελους φρενα

XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Proudly Honorary member of 4x4 Kagkouras Club
μωρέ το ξέρω για πίσω.
αλλά δεν θέλω να ρίξω ένα 700άρι στα τεραφλεξ απο τη στιγμή που σκέφτομαι να αλλάξω κάποια στιγμή τον 35άρι να βάλω 44άρι.
μπροστά σκέφτομαι να βάλω τετραπίστονες ή εξαπίστονες δαγκάνες και τρυπιτά αεριζόμενα δισκόφρενα.
φοβάμαι όμως μην κάνω μαλακία γιατί δεν έχω δεί άλλον να έχει κάνει κάτι παρόμοιο σε 30άρι.
αλλά δεν θέλω να ρίξω ένα 700άρι στα τεραφλεξ απο τη στιγμή που σκέφτομαι να αλλάξω κάποια στιγμή τον 35άρι να βάλω 44άρι.
μπροστά σκέφτομαι να βάλω τετραπίστονες ή εξαπίστονες δαγκάνες και τρυπιτά αεριζόμενα δισκόφρενα.
φοβάμαι όμως μην κάνω μαλακία γιατί δεν έχω δεί άλλον να έχει κάνει κάτι παρόμοιο σε 30άρι.
-
πίσω τι άξονα φοράς?St. Tselios wrote:Εγώ πάντως από τοτε που έβαλα δίσκους πισω...ησυχασα.
-
Dana 35...30 splinesantonisxj wrote:πίσω τι άξονα φοράς?St. Tselios wrote:Εγώ πάντως από τοτε που έβαλα δίσκους πισω...ησυχασα.

τα ίδια φοράμε.
έβαλες φρένα τεραφλεξ?
κόστος αγοράς?
το κιτάκι είναι πλήρες ή έχει πονεμένα σημεία?
έβαλες φρένα τεραφλεξ?
κόστος αγοράς?
-
Το κιτ τα έχει όλα και δεν χρειάζεται καμια πατεντα...antonisxj wrote:τα ίδια φοράμε.
έβαλες φρένα τεραφλεξ?
κόστος αγοράς?
Τωρα για αγορα,τα εχω ενα χρονο και δεν θυμαμαι ακριβως...αλλα καπου στα 600-650.

- XJ ''The Doctor''
Αντωνη, απο τη στιγμη που σκεφτεσαι να αλλαξεις αξονα δεν αξιζει να του ριξεις λεφτα, δεν θα τα παρεις πισω με τιποτα....
XJ 4.6L stroked, 7.5'' lifted, Arb locked, D44f/r chrome shafted and stock leather seats...running on 35's
Αν βρεθεί κάποια καλή λύση για μπροστινά φρένα θα ήθελα να την μάθω κι εγώ, ενδιαφέρομαι να τα βελτιώσω.
Ηρακλής