Όσο για τους υπόλοιπους,θα δώσω την καλλίτερη ευχή που θα μπορούσατε να λάβετε (μέρες που είναι).............
.
.
.
.
.
...........άντε γ@μηθήτε!!!!!!!!!!!!
Drimoni, ευχαριστω και εγω με τη σειρα μου
Δινε 'ευχες', δινε 'ευχες'
The Donkey tube chassis
Proud member of 4x4 Kagkoures Club
δεν χωράει σύγκριση.
αυτουνού του παλικαρά τους άξονες τους έφτιαξε ένα μαγαζί. Χωρίς φίλους τριγύρω, χωρίς εργαλεία και μηχανήματα φίλων, χωρίς κοψίδια και μπύρες, χωρίς τσικουδιές και Μαργαρίτη στο φούλ, χωρίς Βρισίδια, καντίλια και SLAYER στο τέρμα, χωρίς να ψάχνουν ένα κοπάδι κάγκουρες εναγωνίως κομμάτια απο όλη την Ευρώπη. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΤΣΟΥΜΑΝΗ!!!!!
φίλε, μπορεί οι άξονές μου να μην είναι GM14 με άκρα απο rockwell αλλά είναι άξονες που φτιάχτηκαν απο τα χέρια μου και χέρια φίλων. φτιάχτηκαν με το μεράκι μου και την αναίχεια φίλων. ΑΞΙΑ!!! ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ!!!
Εγώ φιλαράκι... ούτε μπλοκέ δεν έχω. Τι λέω?... ούτε ημιαξόνια μπροστινά δεν έχω ρε. Ευτυχώς όμως έχω μπόλικη φαντασία για πατέντες και καλούς φίλους για να βοηθάνε και να συμβουλεύουν.
Εγώ κάτι τύπους σαν τον Κάμερον, τους έχω για να πίνω το six oclock tea.
ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΡΕ.
Υπάρχει ποτέ περίπτωση να ξεχάσω ότι ο ένας άξονας βρέθηκε στο Γερμανικό EBAY και ο Δόν βρήκε τον φίλο του στη γερμανία και αυτός πήγε και τον φόρτωσε στη μεταφορική και τον πηρε ο Δον και τον έκανε βόλτες στη Γλυφάδα και τον έστειλε στα Χανιά.
Εχει κάνει τέτοια ο κάμερον? όχι πές μου, έχει ο Κάμερον τέτοιους φίλους? Εχει ο Κάμερον το Γιαννούτσο να του κολάει άξονες και μετά να τρώει κοψίδια και να πίνει μπύρες? Εχει ο Κάμερον φίλους να τορνάρουν ημιαξόνια πίνοντας καφεδάκι? ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!
Κάποτε γνώρισα ένα σοφό άνθρωπο μέσα σε ένα ρακάδικο στα Χανιά, οποίος μετά απο 1 λίτρο τσικουδιά είπε "ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΦΙΛΟ"
...και δεν μιλούσε η τσικουδια...
Ο ΔΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΟΟΟΟΟΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΑΡΕΑ!!!!!!!
Σήμερα παρέλαβα το μπεκάκι που μου έστειλε η Αμαλία (η οποία εδώ και ένα μήνα έχει αγχωθεί πιό πολύ απο εμένα για να δουλέψει ο υποπόταμος). Μόλις το έβαλα, όλα τα προβλήματα του κινητήρα τελείωσαν. Ολα δουλεύουν "ρολόϊ".
ΑΚΟΥΣ ΠΑΠΑΡΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΕ!!! ΡΟΛΟΪ!!!!
και επειδή το έταξα ....
Η ΑΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΚΑΓΚΟΥΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟ!!!!!
τυχερε Σάκη...
Ζητώ ταπεινάσυγνώμη απο την Αμαλία που κάποτε της είπα "άντε βρε στην κουζίνα σου να τρίψεις κανένα τσικάλι"
Αμαλίτσα... σκύβω ταπεινά το Βασιλικόμου κεφάλι μπροστά στην τεράστεια απεραντοσύνη σου...
σε γράφω κ εσένα κ την Αμαλια!!παπαρα εεε παπαρα!!!σου είπα εγω να πας να επισκευασεις τρόμπα;;σου είπα εγω να πας να καθαρίσεις μπέκ;;εεε όχι πες μου;;εγω για ένα μετρητή αέρα επεμενα γιατί το δικο μου το Μπόυρδελο έτσι έκανε όταν χάλαγε!!!
Υ.Γ.για μένα η Αμαλια η θέση της είναι στην κουζίνα!!