panos110 wrote:Παντα αναρωτιομουν γιατι ο Ψιστακης επελεξε αυτα τα αλουμινενια πανακριβα κρυα και σκληρα καθισματα χωρις επενδυση.
Οταν μου το φαγε η σκυλα μου καταλαβα...![]()
![]()

και δε εχω και σκυλο...φαντασου....

panos110 wrote:Παντα αναρωτιομουν γιατι ο Ψιστακης επελεξε αυτα τα αλουμινενια πανακριβα κρυα και σκληρα καθισματα χωρις επενδυση.
![]()
Παντως επειδη ακουσα οτι δεν περνανε τα καθισματα σου στη χωρα μας κι ας τρεχουν στους σκληροτερους αγωνες στον κοσμο αμα θες κοβω το ταμπελακι και στο στελνω να κανεις τη δουλεια σου .samisnow wrote:panos110 wrote:Παντα αναρωτιομουν γιατι ο Ψιστακης επελεξε αυτα τα αλουμινενια πανακριβα κρυα και σκληρα καθισματα χωρις επενδυση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δε εχω και σκυλο...φαντασου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο σκυλες...
προς το παρόν στειλε μου το καπο που μου εταξες....δεν θα ταζεις και θα ξεταζεις φιλε.....μου πες πως μπαινει με την μια πανω στο σωληνακι μου.....αντε αντε..panos110 wrote:Παντως επειδη ακουσα οτι δεν περνανε τα καθισματα σου στη χωρα μας κι ας τρεχουν στους σκληροτερους αγωνες στον κοσμο αμα θες κοβω το ταμπελακι και στο στελνω να κανεις τη δουλεια σου .samisnow wrote:panos110 wrote:Παντα αναρωτιομουν γιατι ο Ψιστακης επελεξε αυτα τα αλουμινενια πανακριβα κρυα και σκληρα καθισματα χωρις επενδυση.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και δε εχω και σκυλο...φαντασου....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μονο σκυλες...
Μια πινελια βενζινοκολα θα χρειαστεις.