Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

sirros

Re: Οι θέσεις της Επιτροπής για τους αγώνες 4Χ4

Post by sirros »

stavrosd wrote:
mitsos wrote:Ρε παλικαρια.... εγω θα το ξαναγραψω γιατι δεν καταλαβαινω.....
Απο περισυ αυτο που αλλαξε οπως το καταλαβαινω εγω, ειναι οι κατηγοριες στους αγωνες.
Φυσικα κ οι απαιτησεις της καθε κατηγοριας....
Δεν καταλαβαινω ομως το κολλημα ολων με τα καθισματα/ζωνες/cage/πυροσβεσεις κλπ....
Γιατι κολλησατε σε αυτα?

Αφου αν καποιος ΘΕΛΕΙ να τρεξει ΜΠΟΡΕΙ να το κανει κ χωρις αυτα!!!
Αυτο που τρομαζει τον κοσμο κ τον οδηγει μακρια απο τους αγωνες ειναι οι φαγωμαρα κ οι ασαφειες...
Απο την στιγμη που υπαρχει η δυνατοτητα σε καποιον να τρεξει οπως κ περισυ, με μονη διαφορα την εκδοση ετησιας αδειας (κοστους 60ευρω εναντι 20 της ημερισιας) κ καμια αλλη προυποθεση οικονομικη-εξοπλισμου, μηπως πρεπει να ψαξετε αλλου το λαθος της ελειψης συμμετοχων κ οχι στους κανονισμους ασφαλειας???

Υ.Γ. Μιλαω μονο για αγωνες RR/enduro κλπ κλπ.... για τους αλλους δεν γνωριζω....
Στο χωριό μου λένε " της στραβής ψ@@@ς της φταιν οι τρίχες" (συγνώμη για τα γαλλικά).

Ουτε ο διακόπτης, ούτε το διχτάκι ούτε καν το cage θα αποθάρρυνε κάποιον να κάνει το βήμα να πάει στη sporting αν το κλίμα ήταν καλό, υπηρχε προβολή και άξιζε να λές οτι τρέχω στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Αυτό μπορείτε να το καταλάβετε???
Για την "μικρή" κατηγορία μάλλον οι περισσότερες απουσίες είναι λόγο κρίσης αλλά σίγουρα το κλίμα και η έλλειψη επικοινωνίας συμβάλει αρκετά. Το θέμα τις Licance λειτουγεί ανασταλτικά αλλά σε μικρό βαθμό!
Το να βάλουμε πυρόσβεση (400€)το 2011 ούτε το τρομερό έξοδο είναι ούτε μας πειράζει απο τη στιγμή που έχουμε βάλει ηδη τόσα και έχει και νόημα!

Οι ΤΚ ως έχουν (για τους αντοχής) δίνουν σε ολους το δικαίωμα να συμμετάσχουν και μάλιστα πιο δικαια απο πέρσυ που οι ζώνες ή το κάθισμα σε άλλαζαν κατηγορία!
Τώρα για επιμέρους θέματα όπως η διεξαγωγή του 24ωρου και γενικά νυχτερινών αγώνων οκ θέλει συζήτηση υπάρχουν κάποιοι μεταξύ των οποίον και ο κ. Αποστολίδης που τους θεωρούν επικίνδυνους και υπάρχουν και οι υπερασπιστές τους (μεταξύ των οποίων και εγώ).
Απόψεις είναι και σεβαστές θα πρέπει να είναι και ο καθένας αυτό που θεωρεί σωστό θα υπερασπίζεται και πιστεύω οτι η άκρη μπορεί βρεθεί. Γιάννη τα πάντα γύρω μας αλλάζουν ίσως κ΄ποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και στον 24ωρο. Ίσως.
Ας σταματήσουν οι επιθέσεις και ας γίνει διάλογος επιτέλους!!

Για την 10 μελή καλύτερα να μη μιλάτε γιατί τα αποτελέσματα της είναι επιεικώς ανεπαρκή.
Οι λόγοι και πιθανώς και οι δίκαιοι λογοι πολλοί αλλά ανευ αξίας!
Δείτε μπροστά γιατί έχουμε κουραστεί!

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μιά 3μελής επιτροπή που εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά νοιώθω οτι ακούει!!
Τόσο εδώ όσο και στο Ναύπλιο ο Dista ήταν και είναι κοντά μας να ακούει και να εξηγεί και να προτείνει! Και διαφωνίες θα έχουμε και λάθη πιθανός θα γίνουν!
Τί άλλο περιμενετε?

Πραγματικά μου προκαλεί μεγάλη απορία οι επιθέσεις στο πρόσωπό του μιας και τόσα χρόνια που εγώ έχω συναναστραφεί μαζί του δεν μου εχει δώσει την εικόνα του υποχθόνιου που εξυπηρετεί συμφέροντα!
+1000
Πιτσα - Μπαλα και Καρατε
Γιάννης Αθανασίου

Post by Γιάννης Αθανασίου »

stavrosd wrote:Απόψεις είναι και σεβαστές θα πρέπει να είναι και ο καθένας αυτό που θεωρεί σωστό θα υπερασπίζεται και πιστεύω οτι η άκρη μπορεί βρεθεί. Γιάννη τα πάντα γύρω μας αλλάζουν ίσως κ΄ποια πράγματα θα πρέπει να αλλάξουν και στον 24ωρο. Ίσως.
Θα αλλάξουν πράγματα, πολλά. Και θα αλλάξουν για να προστατεύσουμε το χώρο από προβλήματα σαν και αυτά που αναφέρεις. Για να φτάσουμε στο επίπεδο οι αποφάσεις να λαμβάνονται από όλους προς όφελος του σπορ.

Συμπληρωματικά, 24ωρος χωρίς νύχτα δε γίνεται. Ιδίως την εποχή που γίνεται και η μέρα είναι δεν είναι 9 ώρες. Οπότε μπορούν να αλλάξουν πολλά, όχι όμως αυτό. Χωρίς νύχτα, no 24ωρος. Έτσι απλά... Αν αυτό είναι το ζητούμενο, πάω πάσο.

Αν ο 24ωρος έσφιζε απο ατυχήματα, είχε δέκα συμμετοχές και πρόσβαλε το σπορ, ναι θα έπρεπε να μην ξαναγίνει. Σήμερα, που αποτελεί πέρα απο όλα τα άλλα και πρεσβευτή των αγώνων μας προς τα έξω, προς τί το μίσος; Να υποστηρίξει κάποιος ότι πιστεύει, να τα εφαρμόσει στο δικό του αγώνα. Αλλά να ζητά πράγματα που θα σταματήσουν έναν άλλο αγώνα; Ιδίως τη στιγμή που είναι ο μεγαλύτερος αγώνας του χώρου; Μήπως είσαι πολύ αφαιρετικός; Μήπως δεν είναι απλά μιά αθώα πρόθεση; Λέω, μήπως...

Δίνουμε, σαν άτομα, με την Κωνσταντίνα, ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μας για τους αγώνες. Σε χρόνο, κόπο και χρήμα. Όχι μόνο για τον 24ωρο. Και σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι ο 24ωρος θα αντιμετωπιστεί σαν το μόνο πρόβλημα του χώρου. Γιατί έτσι αντιμετωπίστηκε. Κρίμα δεν είναι; Ο πιο παλιός, ο πιό μεγάλος, ο πιό διάσημος, ο πιό αγαπητός αγώνας του 4Χ4 να γίνεται έρμαιο στη θέληση κάποιων που δεν τον είδαν ποτέ με καλό μάτι; Ειλικρινά θα περίμενα ότι, εσένα προσωπικά, θα σε είχε πειράξει αυτό. Και με απογοητεύει το γεγονός ότι το δέχεσαι τόσο απλά... Σα να μη σημαίνει τίποτε για σένα αν δεν ξαναγίνει.
mbg

Post by mbg »

Pet4x4 wrote:
mbg wrote: Περιμενω Α Κ Ο Μ Α να παρει θεση ο Δημητρης και να ξεκαθαρισει το τοπιο γιατι πλησιαζει η εποχη της ντοματας και οταν ειναι ωριμη αφηνει λεκεδες που δεν βγαινουν.
Φίλε mbg αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη! Οι απειλές σου δέν νομίζω να αγγίζουν ούτε τον dista αλλά ούτε και κανέναν άλλο εδώ μέσα! Δόξαση ο θεός απο νταήδες έχουμε δεί πολλούς, και άν το θές είμαι και εγώ ένας απο αυτούς! Όταν όμως κατά το παρελθόν έκανα το ίδιο λάθος που κάνεις τώρα εσύ, βγήκα τήν επόμενη μέρα, ανακάλεσα και ζήτησα συγνώμη απο αυτούς που διαβάσανε. Το ίδιο θα ζητούσα και απο εσένα να κάνεις! Το forum είναι χώρος διαδικτιακής συνεύρεσης και διαλόγου. Οι διαξυφισμοί εν μέσω διαλόγου είναι θεμιτοί, αλλά πάντα με οριμώτητα! Οι απειλές μέσω πληκτρολογίου όχι! Δέν πρόκειτε να σας φοβηθεί κανένας επειδή πατήσατε 5 κουμπάκια παραπάνω στο πληκτολόγιο! Οφείλεται λοιπόν μία συγνώμη όχι μόνο στον Dista, αλλά κυρίως σε όλους όσους διαβάσαν τα γραπτά σας!

Τώρα για το άν ο dista είναι ο κατάληλος άνθρωπος για αυτήν την θέση? Κατα την γνώμη μου ναι με τα 1000! Πάντα παραπονιόμασταν κατα το παρελθόν πως οι αγωνιζόμενοι δέν έχουμε φωνή και πως οι αποφάσεις παίρνονταν πάντα για εμάς χωρίς εμάς! Και τώρα που έχουμε έναν άνθρωπο που έχει κάτσει και στα δύο μπάκετ, και στο δεξί αλλά και στο αριστερό για πολλά χρόνια (άσχετα με τις διακρίσεις!), έναν άνθρωπο που έχει σπάσει το κεφάλι του για να βγάλει σωστά αποτελέσματα σε πάρα πολλούς αγώνες που ήταν υπεύθηνος αποτελεσμάτων, εναν άνθρωπο που πάντα ήταν ο φόβος και ο τρόμος των οργανοτών γιατί ήταν ο μόνος απο εμάς που ήξερε τον κανονισμό κατα γράμμα και ήταν ο μόνος που θα καταλάβεναι τα όποια προβλήματα και παρατυπίες υπήρχαν, ενας άνθρωπος πανέξυπνος, συζητήσιμος με όλους και που πάντα ακούει αυτό που έχεις να του πείς, τώρα λοιπόν εμείς που τον έχουμε σε αυτή την θέση (που κάποτε παρακαλάγαμε!), τώρα καθόμασε αναπαυτικά στον υπολογιστή μας και τον λιθοβολούμε! Μπράβο μας! Αθάνατε Έλληνα! Αλήθεια, αν τρέχει και ο Δημήτρης στον ίδο αγώνα με εμάς, αυτός θα τρέχει με τους δικούς του κανόνες? Όλοι με τους ίδιους δέν θα τρέχουμε? Τι θα αλλάξει? Μήπως το γεγονός πως ο Δημήτρης είναι πολύ καλός και σαν οδηγός αλλά και σαν συνοδηγός, μας τρομάζει και βρήκαμε τον εύκολο τρόπο να τον κατεβάσουμε απο το πόντιουμ μιά για πάντα? Μήπως? Μήπως έχει έρθει η ώρα να μάθουμε να χάνουμε στα ίσια απο τους καλήτερους μας και να σταματήσουμε να είμαστε τόσο μοχθηροι? Ίσως τότε να πάμε τελικά μπροστά![/quo

Νομιζω οτι με παρεξηγησες. Αν θεωρεις απειλη μια αθωα ωριμη ντοματα σκεψου οτι υπαρχουν πιο φονικα εργαλεια. Ας πουμε τα νερατζια. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο Δημητρης ειναι καταληλος και εχει τις γνωσεις να γραψει κανονισμο. Και σιγουρα το προβλημα μου δεν ειναι το αν θα ξανατρεξει σε αγωνες για να απαντησω και στον Κρητικο. Αυτο που λεω ειναι οτι θεωρω ασυμβιβαστο το να εχει την ιδιοτητα του αγωνιζομενου και ταυτοχρονα του συγγραφεα κανονισμων. Μπορει καλλιστα να επιλεξει το ενα απο τα δυο. Για να επιμενω τοσο πολυ θελω να ξερεις οτι υπαρχει σοβαρος λογος που τον γνωριζουν οσοι ειναι στο χωρο των TROPHY και των WILD TERRAIN οπως και ο φιλος Αλεκος Αποστολιδης (Αλεκο στα ειχα πει στην Καβαλα)που βιαστηκε να με θεωρησει αδικο. Δεν θεωρω απαραιτητο να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες οι οποιες για τους περισσοτερους ειναι αχρηστες. Αυτο που θελω να μεινει και που ζηταω απο τον Δημητρη ειναι οτι πρεπει να επιλεξει τον ενα απο τους δυο ρολους. Και οπως ο ιδιος λεει οτι ρωταει την γνωμη των αγωνιζομενων για διαφορα θεματα ας ρωτησει και γι αυτο.
keravnos

Post by keravnos »

Είσται ΣΟΒΑΡΟΙ ??????

Βγαίνετε με τόση ευκολία 2 άνθρωποι και προσβάλετε και παροτρήνετε να πάρουμε με τις ντομάτες έναν άνθρωπο που τόσα χρόνια μας βοηθάει όλους όπου και όπως μπορεί ακόμα και σε βάρος του και κάθετε και μιλάει με τον καθέναμας από τον Εβρο μέχρι τη Κρήτη για να φτιαξει κάτι για να μη τσακωνωμαστε μεταξύ μας και με την οργάνωση.
Θα σας πω καναδυό ιστορίες που έχω ζήσει για να μαθετε και σεις οι κενουργιοι. Σε τροφυ του έβρου ο dista με τους κρητικούς βγένουν τα αποτελέσματα και είναι δεύτεροι και του λέει ο Ράπτης πάμε για απονομή και του λέει ο dista όχι πρέπει να δώσεις το μισάωρο. Πίνουν ουίσκια και γιορτάζουν το πρώτο κύπελλο που παίρνουν σε τρόφυ. Πάμε 2-3 λοιπόν και του λέμε ότι θέλουμε να μας ελέκξει τις ποινές αν έχουν κανα λάθος. Ο dista παίρνει τις καρτέλες και άρχίζει και ψάχνει βρίσκει σε 2 λάθη και μας το λέει του λέμε τι να κάνουμε και μας παίρνει και πάμε στον Φίλιπα που έβγαλε τα αποτελέσματα και του εξηγεί τα λάθη. Με αρκετό ψάξιμο τα βρίσκει και αυτός και το παραδέχετε. Ρωτάει το dista τι κάνουμε τώρα και του λέει τα διορθώνεις φυσικά και από τη 2 θέση πέφτει στη 4-5 δε θυμάμε θέση.
Στην πλατεία μετά τη κατατακτήρια και πριν ξεκινήσουμε τη νυχτερινή στη Θεσαλονίκη καθότανε και βοηθούσε μια πολύ καλή ομάδα να φτιάξει τη μίζα της για να μπορέσει να τρέξει. Στον Εβρο πάλι 10 λεπτά πριν ξεκινήσει η ομάδα του των αγώνα ήταν κάτω από ένα αυτοκίνητο, το θυμάσε γιανιώτη? Και του έφτιαχνε το τερατριπ που δεν έγραφε και του φώναζε ο κρρητικός ότι θα χάσουν την εκκίνηση. Σε προπορία που περιμένουμε στη Θεσαλονίκη έλισε και διόρθωσε το κομπρεσερ ανταγωνιστή του για να έχει μπλοκε στον υπόλοιπο αγώνα. Πόσοι από μας δεν ε΄χουμε πάει σαυτόν για μας ελέκξει τις ποινές, πότε αρνήθηκε η είπε ψέματα? Σε μας πάντα ερχότανε ακόμα και όταν διεκδικούσαμε μια θέση καλύτερη από τη δική του και μας συμβούλευε και μας έλεγε τι να προσέξουμε στη διαδρομή ακόμη και τι στρατηγική να ακολουθήσουμε για να κρατήσουμε τη θέση μας. Για ρώτα ρε Κανιμά που μας το παίζεις σωτήρας και προστάτης τη γυναίκα σου αν της εξήγησε ποτέ ο dista για ποινές, χρόνους και άλλα. Ξέχασες τον Εβρο που δεν μας είχαν γράψει τους νεκρούς χρόνους στις καρτέλες και στο τερματισμό μας ειδοποιούσε ο dista που είχε φτάσει πρώτος να μη μπούμε στο σεχ και πάρουμε καπέλο και ούτε ο αλυτάρχης που ήταν εκεί δεν ήξερε και μας έλεγε μπήτε δεν πειράζει και προσπαθούσε ο dista να υπολογίσει και τους δικούς μας χρόνος με βάση τους δικούς του που μόνο αυτός είχε κρατήσει για να μπούμε όσο πιο σωστά μπορούμε και να πάρουμε το μικρότερο καπέλο. Ξεχνάς ότι ήρθε και η Δήμητρα με σένα και ρωτάγατε. Και μιλάμε ότι παιζόταν οι θέσεις του αγώνα εκεί. Για ρώτα και τα καβαλιωτάκια που έφτασαν πίσω του τι μάχη έκανε με τον αλυτάρχη που έκανε λάθος και θα μας είχε κάψει. Εσένα μπροστά μου δε σε ρώτησε και συζητήσατε για τη κορδέλα και δε συμφωνούσες αλλά αυτό δε λέει ότι μόνο η δικιά σου άποψη ήταν σωστή. Αμα ρωτήσετε τους παλιούς στα τρόφυ όλοι θα έχουν κατι να σας πουν. Άμα συνεχίσω να γράφω θα γεμίσω σελίδες.
Ερχεστε τώρα εσείς και τον κατηγορίτε γιατί δεν πέρασε το δικό σας λες και ρωτήσατε εσείς ποτέ κανέναν για τι θέλουμε εμείς. Σαν δε ντρέπεστε. Και υποστιρίζετε ότι κάνει πράγματα για το συμφέρον του και για να κερδίζει λες και μόνο γιαυτόν θα ισχύουν. Εγώ πάντως με όλα αυτά που ακούστηκαν και με τον τρόπο που ακούστηκαν τον ντρέπομαι.
Οι άλλοι τι λέτε δεν έχετε μιλιά ???????
Εσείς οι άλλοι παλιοί και δωξασμένοι οργανωτές στα δύσκολα δεν έχετε άποψη? Εγκρίνετε τέτοια συμπεριφορά? Συμφωνήτε με αυτά που θέλουν αυτοί οι 2-3 πικραμένοι που δεν πέρασε το δικό τους? Βγείτε ρε και πέστε μας τι θέλετε και αν τα πράγματα είναι έτσι να μάθουμε και μείς που είμαστε στην απέξω τι παίζετε !!!!!!!! γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που διαβάζουμε !!!!!!
keravnos

Post by keravnos »

mbg wrote:
Pet4x4 wrote:
mbg wrote: Περιμενω Α Κ Ο Μ Α να παρει θεση ο Δημητρης και να ξεκαθαρισει το τοπιο γιατι πλησιαζει η εποχη της ντοματας και οταν ειναι ωριμη αφηνει λεκεδες που δεν βγαινουν.
Φίλε mbg αυτή η συμπεριφορά είναι απαράδεκτη! Οι απειλές σου δέν νομίζω να αγγίζουν ούτε τον dista αλλά ούτε και κανέναν άλλο εδώ μέσα! Δόξαση ο θεός απο νταήδες έχουμε δεί πολλούς, και άν το θές είμαι και εγώ ένας απο αυτούς! Όταν όμως κατά το παρελθόν έκανα το ίδιο λάθος που κάνεις τώρα εσύ, βγήκα τήν επόμενη μέρα, ανακάλεσα και ζήτησα συγνώμη απο αυτούς που διαβάσανε. Το ίδιο θα ζητούσα και απο εσένα να κάνεις! Το forum είναι χώρος διαδικτιακής συνεύρεσης και διαλόγου. Οι διαξυφισμοί εν μέσω διαλόγου είναι θεμιτοί, αλλά πάντα με οριμώτητα! Οι απειλές μέσω πληκτρολογίου όχι! Δέν πρόκειτε να σας φοβηθεί κανένας επειδή πατήσατε 5 κουμπάκια παραπάνω στο πληκτολόγιο! Οφείλεται λοιπόν μία συγνώμη όχι μόνο στον Dista, αλλά κυρίως σε όλους όσους διαβάσαν τα γραπτά σας!

Τώρα για το άν ο dista είναι ο κατάληλος άνθρωπος για αυτήν την θέση? Κατα την γνώμη μου ναι με τα 1000! Πάντα παραπονιόμασταν κατα το παρελθόν πως οι αγωνιζόμενοι δέν έχουμε φωνή και πως οι αποφάσεις παίρνονταν πάντα για εμάς χωρίς εμάς! Και τώρα που έχουμε έναν άνθρωπο που έχει κάτσει και στα δύο μπάκετ, και στο δεξί αλλά και στο αριστερό για πολλά χρόνια (άσχετα με τις διακρίσεις!), έναν άνθρωπο που έχει σπάσει το κεφάλι του για να βγάλει σωστά αποτελέσματα σε πάρα πολλούς αγώνες που ήταν υπεύθηνος αποτελεσμάτων, εναν άνθρωπο που πάντα ήταν ο φόβος και ο τρόμος των οργανοτών γιατί ήταν ο μόνος απο εμάς που ήξερε τον κανονισμό κατα γράμμα και ήταν ο μόνος που θα καταλάβεναι τα όποια προβλήματα και παρατυπίες υπήρχαν, ενας άνθρωπος πανέξυπνος, συζητήσιμος με όλους και που πάντα ακούει αυτό που έχεις να του πείς, τώρα λοιπόν εμείς που τον έχουμε σε αυτή την θέση (που κάποτε παρακαλάγαμε!), τώρα καθόμασε αναπαυτικά στον υπολογιστή μας και τον λιθοβολούμε! Μπράβο μας! Αθάνατε Έλληνα! Αλήθεια, αν τρέχει και ο Δημήτρης στον ίδο αγώνα με εμάς, αυτός θα τρέχει με τους δικούς του κανόνες? Όλοι με τους ίδιους δέν θα τρέχουμε? Τι θα αλλάξει? Μήπως το γεγονός πως ο Δημήτρης είναι πολύ καλός και σαν οδηγός αλλά και σαν συνοδηγός, μας τρομάζει και βρήκαμε τον εύκολο τρόπο να τον κατεβάσουμε απο το πόντιουμ μιά για πάντα? Μήπως? Μήπως έχει έρθει η ώρα να μάθουμε να χάνουμε στα ίσια απο τους καλήτερους μας και να σταματήσουμε να είμαστε τόσο μοχθηροι? Ίσως τότε να πάμε τελικά μπροστά![/quo

Νομιζω οτι με παρεξηγησες. Αν θεωρεις απειλη μια αθωα ωριμη ντοματα σκεψου οτι υπαρχουν πιο φονικα εργαλεια. Ας πουμε τα νερατζια. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο Δημητρης ειναι καταληλος και εχει τις γνωσεις να γραψει κανονισμο. Και σιγουρα το προβλημα μου δεν ειναι το αν θα ξανατρεξει σε αγωνες για να απαντησω και στον Κρητικο. Αυτο που λεω ειναι οτι θεωρω ασυμβιβαστο το να εχει την ιδιοτητα του αγωνιζομενου και ταυτοχρονα του συγγραφεα κανονισμων. Μπορει καλλιστα να επιλεξει το ενα απο τα δυο. Για να επιμενω τοσο πολυ θελω να ξερεις οτι υπαρχει σοβαρος λογος που τον γνωριζουν οσοι ειναι στο χωρο των TROPHY και των WILD TERRAIN οπως και ο φιλος Αλεκος Αποστολιδης (Αλεκο στα ειχα πει στην Καβαλα)που βιαστηκε να με θεωρησει αδικο. Δεν θεωρω απαραιτητο να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες οι οποιες για τους περισσοτερους ειναι αχρηστες. Αυτο που θελω να μεινει και που ζηταω απο τον Δημητρη ειναι οτι πρεπει να επιλεξει τον ενα απο τους δυο ρολους. Και οπως ο ιδιος λεει οτι ρωταει την γνωμη των αγωνιζομενων για διαφορα θεματα ας ρωτησει και γι αυτο.
Κανιμά θέλεις η δε θέλεις ένας αγωνιζόμενος δικός μας να είναι στα πράγματα? Θέλεις η δε θέλεις να φτιάχνουν τους κανονισμούς διάφοροι άσχετοι με το χώρο? Αν θέλεις όπως λές παραπάνω τι φοβάσε τότε με το dista? Ότι θα φτιάχνει τους κανονισμούς όπως τον συμφέρει? Και τι θα κερδίσει δηλαδή μόνο αυτός θα βγένει από τη κορδέλα? Και να βάλουμε κάποιον να φτιάχνει τους κανονισμούς που θα συμφωνεί μαζί σου μόνο? Άμα εσύ έχεις τα χέρια πέρναγε τα εμπόδια χωρίς καθυστερήσεις και θα μας κερδίζεις γιατί εμείς θα κάνουμε μπρός πίσω και θα καθυστερούμε.
Μήπως θέλεις κανονισμούς σαν του wild terrain της Καβάλας που επέτρεπε την εξωτερική βοήθεια μέσα στην ειδική μόνο αν σε προλάβαινε στο χρόνο που είχες η οργάνωση? Και σε αυτόν που αργούσε να πάει η οργάνωση η δεν είχε φίλους γυρω γύρω να τον βοηθήσουν τι λέμε, είσαι άτυχος? Η που όριζε σε όλες τις ειδικές ότι θα έχουν μόνο 2 σεδ λές και όλες είναι ίδιες? Και τόσα άλλα. Τέτοιους πρόχειρους και με λάθη κανονισμούς θέλουμε? Και ποιος μας ρώτησε όλους εμάς για εκείνο τον κανονισμό τι θέλουμε εμείς οι αγωνιζόμενοι? Κανένας. Τον φτιάξατε με το Γώγο όπως σας ήρθε στη κούτρα και μας τον φέρατε χωρίς να το ψάξετε και πολύ. Για τη κορδέλλα και για όλα τα άλλα τουλάχιστον ο dista ρώτησε πολλούς η όλους δεν ξέρω για να το κάνει.
Σταμάτα τη προπαγάνδα που κάνεις εδώ πάνω για να περάσεις το δικό σου. Θα μας χωρίσεις τους αγωνιζόμενους σε δύο στρατόπεδα και θα καταστρέψεις τους αγώνες. Αμα έχεις τα κότσια οργανώστε μια συνάντηση να μαζευτούμε όλοι να αποφασίσουμε τι θέλουμε και να μη ρίχνουμε λάσπη από δω και κεί. Και τότε θα δούμε και θα κρίνουμε αν κάνει ο dista αυτό που θα του ζητήσουμε όλοι μαζί η θα κάνει ότι θέλει αυτός όπως υποστηρίζεις εσύ.
mbg

Post by mbg »

Απο τη στιγμη που η επιθεση ειναι προσωπικη οφειλεις να μας πεις και το ονομα σου. Μπορεις να γραφεις τις αποψεις σου ανωνυμα αλλα οταν στρεφεσαι εναντιον καποιου πρεπει να ξερω ποιον εχω απεναντι.
Παμε τωρα σ αυτα που γραφεις. Πες μου σε ποιο σημειο ακριβως μειωσα στο ελαχιστο την προσφορα η τις ικανοτητες του Δημητρη στον χωρο των αγωνων. Απο την αλλη παραδειγματα βοηθειας αγωνιζομενου προς αγωνιζομενο εχω να σου γραψω εκατονταδες πραγμα το οποιο σημαινει οτι δεν εχει την αποκλειστικοτητα ο Δημητρης. Φυσικα αυτο που μου αρεσει σε αυτους τους αγωνες ειναι και οι σχεσεις οι φιλικες που δημιουργουνται με ολες αυτες τις αλληλοβοηθειες.
Οσον αφορα το αν θελω ανθρωπο δικο μας στη ληψη αποφασεων μαζι σου με χιλια. Ο μονος τροπος να βγουν σωστοι κανονισμοι ειναι απο ανθρωπους που ξερουν το αντικειμενο.
Δεν καταλαβαινω μονο γιατι κανεις απο οσους ανελαβαν να απαντουν για λογαριασμο του Δημητρη (ο οποιος δεν χρειαζεται συνηγορους και ξερω οτι καποια στιγμη θα μου πει την αποψη του ο ιδιος) δεν αναφερεται στην ταμπακιερα.
Στο να γραφει τους κανονισμους ο αγωνιζομενος.
Κλεινω λοιπον λεγοντας οτι θεωρω τον DISTA ανθρωπο ικανοτατο πολυ εξυπνο με πολλες γνωσεις στο 4χ4 και φυσικα με πολυ αγαπη γι αυτο το σπορ. Θεωρω λαθος την διπλη ιδιοτητα -αγωνιζομενος/συγγραφεας κανονισμου-και εκει ΜΟΝΟ ειναι η διαφωνια μου.
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

mbg wrote: Νομιζω οτι με παρεξηγησες. Αν θεωρεις απειλη μια αθωα ωριμη ντοματα σκεψου οτι υπαρχουν πιο φονικα εργαλεια. Ας πουμε τα νερατζια. Συμφωνω απολυτα μαζι σου οτι ο Δημητρης ειναι καταληλος και εχει τις γνωσεις να γραψει κανονισμο. Και σιγουρα το προβλημα μου δεν ειναι το αν θα ξανατρεξει σε αγωνες για να απαντησω και στον Κρητικο. Αυτο που λεω ειναι οτι θεωρω ασυμβιβαστο το να εχει την ιδιοτητα του αγωνιζομενου και ταυτοχρονα του συγγραφεα κανονισμων. Μπορει καλλιστα να επιλεξει το ενα απο τα δυο. Για να επιμενω τοσο πολυ θελω να ξερεις οτι υπαρχει σοβαρος λογος που τον γνωριζουν οσοι ειναι στο χωρο των TROPHY και των WILD TERRAIN οπως και ο φιλος Αλεκος Αποστολιδης (Αλεκο στα ειχα πει στην Καβαλα)που βιαστηκε να με θεωρησει αδικο. Δεν θεωρω απαραιτητο να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες οι οποιες για τους περισσοτερους ειναι αχρηστες. Αυτο που θελω να μεινει και που ζηταω απο τον Δημητρη ειναι οτι πρεπει να επιλεξει τον ενα απο τους δυο ρολους. Και οπως ο ιδιος λεει οτι ρωταει την γνωμη των αγωνιζομενων για διαφορα θεματα ας ρωτησει και γι αυτο.

Χαίρομαι που συμφωνούμε σχετικά με τον Dista, τώρα όλα τα υπόλοιπα που λές, είναι προσωπικές σου απόψεις, τις οποίες δέν συμερίζομαι αλλά σέβομαι απεριόριστα!
Pet4x4

Post by Pet4x4 »

mbg wrote:Απο τη στιγμη που η επιθεση ειναι προσωπικη οφειλεις να μας πεις και το ονομα σου. Μπορεις να γραφεις τις αποψεις σου ανωνυμα αλλα οταν στρεφεσαι εναντιον καποιου πρεπει να ξερω ποιον εχω απεναντι.

+1000! Keravnos παρακαλώ.... συστηθείτε!
keravnos

Post by keravnos »

Φίλε Κώστα το θέμα δεν είναι το πιος ε΄μαι αλλά αν λέω αλήθειες και αν συμφωνείς με αυτά που λέω. ¨οτι έγραψα ήταν για να σας δείξω ότι δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε απο το dista. Το να του ζητάμε όμως οταν όλοι συμφωνούμε ότι μας κάνει για να μας φτιάνει κανονισμούς με οτι αποφασίζουμε ολοι μαζί να μη ξανατρέξει δεν είναι σωστό και τίμιο. Του βάζουμε το μαχέρι στο λαιμό και του λέμε να διαλέξει δηλαδή???? Εγώ δεν το θέλω αυτο και δεν με νιάζει να τα κάνει και τα δύο. Τον θέλω και στους αγώνες να με κερδίζει αν μπορεί και να με προστατεέβει με τους καμνονισμούς.
keravnos

Post by keravnos »

Pet4x4 wrote:
mbg wrote:Απο τη στιγμη που η επιθεση ειναι προσωπικη οφειλεις να μας πεις και το ονομα σου. Μπορεις να γραφεις τις αποψεις σου ανωνυμα αλλα οταν στρεφεσαι εναντιον καποιου πρεπει να ξερω ποιον εχω απεναντι.

+1000! Keravnos παρακαλώ.... συστηθείτε!
κύριε πετ4χ4 επιτρέψε μου να κρατήσω προς το παρόν την ανωνυμία μου για τους δικούς μου λόγους δε βρίζω και δε κατηγορώ κανένα απλά προβλιματισμούς και γεγονότα αναφέρω
Post Reply

Return to “Αγώνες 4Χ4”