...έχω διαβάσει όλα όσα έχεις γράψει και σε θεωρώ πηγαίο και κορυφαίο ταλέντο!!!! (...μην το χαραμίσεις....)
Δεν ξερω?antonisxj wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
αν είχε και σανό στο στάβλο...
ήταν με το πρωινό free.![]()
![]()
![]()
ναι... βέβαια... έχει βρεί το μαλάκα εδώ και ασχολείται μαζί του.PanosXJ wrote:...λοιπόν αγαπητέ Σταύρο, νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τη συγγραφή σεναρίων....υπάρχει πολυ χρήμα και η έλλειψη λαμπερών και ευφάνταστων σεναριογράφων είναι πραγματικά μεγάλη!!! (προσοχή,δεν κάνω πλάκα!)
...έχω διαβάσει όλα όσα έχεις γράψει και σε θεωρώ πηγαίο και κορυφαίο ταλέντο!!!! (...μην το χαραμίσεις....)
Εχω βρει τον Βεγγο μου...ξερεις πρακτωρ ΘΟΥ-ΒΟΥ κλπ.antonisxj wrote:ναι... βέβαια... έχει βρεί το μαλάκα εδώ και ασχολείται μαζί του.PanosXJ wrote:...λοιπόν αγαπητέ Σταύρο, νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά τη συγγραφή σεναρίων....υπάρχει πολυ χρήμα και η έλλειψη λαμπερών και ευφάνταστων σεναριογράφων είναι πραγματικά μεγάλη!!! (προσοχή,δεν κάνω πλάκα!)
antonisxj wrote: δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια. αν κάποιος δεν γουστάρει την παρέα μου μπορεί να μην μου ξαναμιλήσει. έτσι απλά.
είπαμε...
καλή καρδιά...
:
Μισο λεπτο...XJ ''The Doctor'' wrote:24.PanosXJ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕΙ
........ Kατ'αρχην, θελω ΕΓΩ να ζητησω συγνωμη, για την ανακατωσουρα που προξενησα (Χωρις κακη προθεση βεβαια,) στο CLUB!!!!!! Και βεβαια πρωτα απο ολους στον ΑΝΤΩΝΗ!!!!! ......Γιατι δεν ξερω μεχρι που....φτανει το....χιουμορ του!!!!!!........Αν ανατρεξεις σε πιο παλιες απαντησεις μου, θα δεις οτι παρα τα πειραγματα, πουθενα δεν θα βρεις λεξεις που θα.....σε προσβαλουν!!!!!!.......Τωρα για τις.......σπουδες σου που σε εθιξαν περισοτερο απο ολα Αντωνη, ΜΠΟΡΕΙΣ να εισαι (αν ειναι οπως τις περιγραφεις) ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ!!!!!! Μπορει απο........ηλικια, (και επιδη γραφτηκε) να με πειραξε αυτη η....λεξη!!!!! Τωρα ο........λογος που μ'αρεσει να ειμαι στο βουνο, ειναι ο....ιδιος με τον δικο σας!!!! Η ΤΡΕΛΛΑ!!!!!!!!και η ΠΛΑΚΑ!!!! Μακρυα απο μενα η.......ΕΠΑΡΣΗ!!!!!! Και παλι συγνωμη για ολα οσα ειπωθηκαν απο........ΜΕΝΑ!!!!!!antonisxj wrote:
και μετά μαθαίνω τι έγραψε. ε! έγινα τούρκος! λογικό δεν είναι?
εγώ φίλε μου δεν έχω να χωρίσω τίποτα ούτε και να μαλώσω για τίποτα.
εδωμέσα κάνω την πλάκα μου και με τις συναντήσεις μας κάνω και φίλους.
υπάρχουν και κάποιοι εδωμέσα που δεν τους έχω συναντήσει ποτέ και παρ'όλα αυτά καταλαβαίνουν την πλάκαμου και τον χαβαλέμου.
....ΑΥΤΑ!...
έχω όλη την καλή διάθεση να ζητήσω συγνώμη αν κάπου αισθάνεται ο toro ότι τον πρόσβαλα αλλά το σχόλιο περί των σπουδών μου ήταν ποοοοολύ βαρύ ρε φιλαράκι. ντροπή...